هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگر مشکلی نیست که نگران نباش . استفاده کن
ماله منم ماله لانچ هست ! بدون مشکل تا الان

حالا من با دوستمم این کارو کردم اکانت اصلیه خودمو رو دشتگاه دوستم پرایمری کردم اون با اکانته خودش بازی میکنه منم با اکانت اصلیه خودم حالا که نفره سوم ایدیمو میزنم برم پرایمریش کنم میگه این ایدی رو یه نفر دیگه پرایمری کرده اونجاش موندم یعنی واسه نفر سوم موندم

برای شروع باهاش 4 ساعت بازی میکنم اگه مشکلی بود خودشو نشون میده دیگه ...درسته؟
بعد یه سوال مبتدیانه..چطوری میشه فهمید دسته داره شارج میشه؟اصلا تو محیط داشبورد چیزی نمیزنه مث PS3
اولش که روشن میشه چراغش ابیه و بعد سفید میشه و پالس ابی و اینا نداره
شارج دسته رو باید دکمه ps رو نگه داری بعد ایکون قسمت پایین صفخه میاد که شارج رو نشون میده !
توی حالت standby هم نارنجی میشه وقتی خاموش شد یعنی کامل شده .

سلام دوستان، یه مشکل جدیدی برام پیش اومده خواهشا کمک کنید....
من تازه بازی watch dogs گرفتم الان 2روز میشه، وسط بازی یه دفعه دستگا خود به خود خاموش میشه!
تاحالا 2بار این اتفاق افتاده، قبلش که fifa14 یا بازیه دیگه بازی می کردم اینطوری نمی شد،
به نظرنتون مشکل از دستگاه؟؟؟ یا می تونه از بازی باشه؟؟

دوستان این پی اس ۴ من احنق شده تا میذم تو بازی میپره بیرون میگه an error has occurred نمیدونم چشه سیستمم تا اخر اپدیته ۱.۷۵ چی کار کنم تورو خدا راهنماییم کنین الان تا میرم تو بازی میپره بیرون
هم tomb raider اینجوری بود هم metro redux

اقا من مشکل شدید سرعت دانلود دارم ! سرعت رو pc 130 اینا هست ولی با کنسول یه سال طول میکشه 140 مگ رو دانلود کنه !
چیه قضیه ؟ به خاطر تعمیراته؟

دوستان یه جا معرفی می کنید psn card بگیرم.
قیمتش منصفانه باشه.
خصوصی کنید
ممنون

ویرایش:
یه سوال فنی تو ایکس وان می شه بازی ها رو دیجیتالی خرید و بازی رو با دیسک نصب کنی و بعد دیگه نیازی به دانلود نیس.
تو پی اس هم می شه؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه جا معرفی می کنید psn card بگیرم.
قیمتش منصفانه باشه.
خصوصی کنید
ممنون

ویرایش:
یه سوال فنی تو ایکس وان می شه بازی ها رو دیجیتالی خرید و بازی رو با دیسک نصب کنی و بعد دیگه نیازی به دانلود نیس.
تو پی اس هم می شه؟
متاسفانه این امکان روی 4 نیست. و بازی پس از خرید دیجیتالی باید دوباره دانلود بشه.

سلام دوستان من سیو یکی از بازیهام پرید نمیشه برگردوندش ؟ لطف میکنید راهنمایی کنید منو؟
4 معمولا به صورت خودکار از save بازیا روی online storage خودش backup میگیره ... البته اگر plus داشت باشی

برو توی setting > Save management
از این قسمت save on cloud storage پیدا کن و save مورد نظر دانلود کن/

سلام دوستان من سیو یکی از بازیهام پرید نمیشه برگردوندش ؟ لطف میکنید راهنمایی کنید منو؟

قبلاً بكاپ گرفته بودي ؟

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

اقا من مشکل شدید سرعت دانلود دارم ! سرعت رو pc 130 اینا هست ولی با کنسول یه سال طول میکشه 140 مگ رو دانلود کنه !
چیه قضیه ؟ به خاطر تعمیراته؟

سرعت اينترنت من هم امروز پاشيده!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or