هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها يكي داره يه xbox 360 slim 250 gig ba kinect رو ازم ميگيره با 200 تومان سر و بهم يه ps 4 ريجن 2 ژاپن ميده كه سه هفته است خريده.به نظرتون خوبهه؟؟؟؟لطفا سريع جوابمو بديد

بچه ها يكي داره يه xbox 360 slim 250 gig ba kinect رو ازم ميگيره با 200 تومان سر و بهم يه ps 4 ريجن 2 ژاپن ميده كه سه هفته است خريده.به نظرتون خوبهه؟؟؟؟لطفا سريع جوابمو بديد
واسه شما میشه تقریبا 1150.حالا خودت حساب کن الان آکبندش 1400 هست ببین برات میصرفه یا نه.ولی در کل بد نیست.

سلام

من قبلا 360 داشتم اما حالا میخوام برم ps 4 بگیرم تفاوت بین ریجن های مختلف چیه و اینکه بهترین ریجن از نظر آپدیت و بازی ها برای ایران کدوم ریجنه؟

ريجن ها در واقع منطقه بنديه
ريجن ١: آمريكا
ريجن ٢: آفريقا و آسياى غربى و خاورميانه
ريجن ٣: آسياى شرقى
ريجن ٤: استراليا
ايران جزو ريجن ٢ قرار ميگيره اما متاسفانه كشورى به اسم ايران وجود نداره
ريجن ١ پيشنهاد منه چون بازياش بيشتره كنسولم ارزون تره
تو كنسول ريجن مهم نيست اما تو اكانت مهمه

سلام دوستان یه سوالی دارم
من ایپد رو به کنسول وصل کردم بعد امکاناتش اومده برای کنترل بدون دسته ولی امکان Second Screen کار نمیکنه !
یعنی صفحه بازی میاد توی صفحه ایپد یا حالا هر گوشی ؟

سلام

من قبلا 360 داشتم اما حالا میخوام برم ps 4 بگیرم تفاوت بین ریجن های مختلف چیه و اینکه بهترین ریجن از نظر آپدیت و بازی ها برای ایران کدوم ریجنه؟
کنسول فری ریجن هست فرقی نمیکنه
ولی 2 اونم ساخت2014 بگیری مطمئن تره وگرنه فرقی نمیکنه فقط حتما 2014 باشه

به نظرم پولتو بزار یه ریجین 1 آکبند بگیر خیالتم جمع تره
اون ps4 رو میخواد بفروشه 360 بگیره !! عجیبه ! شاید مشکلی داشته باشه
به هر حال بازم نظر خودت مهمه ولی نظر من اینه
داداش همه میگن ریجن 1 خرابیش بیشتره شما میگی ریجن 1 بگیر خیالت راحتره.
خودم ریجن 2 ژاپن دارم خیلیم عالیه.

جواب بدید
release date نداره
share play - utube - live feed فعلا گفتن ... احتمالا اطلاعات جدیدتر براش میدن .

سلام دوستان یه سوالی دارم
من ایپد رو به کنسول وصل کردم بعد امکاناتش اومده برای کنترل بدون دسته ولی امکان Second Screen کار نمیکنه !
یعنی صفحه بازی میاد توی صفحه ایپد یا حالا هر گوشی ؟
second screen که stream نیست . قابلیت stream از دستگاه فقط بین 4 و ویتا وجود داره .
second screen یه حالت control دومی و چیزهای خاص هست که برای بازیا داره که نمیدونم کدوم بازیا اصلا ازش استفاده کرد . اکثره بازیا دیگه app های خودشون رو دارن ... شاید همیشه نیازی به توسعه second screen نباشه!

release date نداره
share play - utube - live feed فعلا گفتن ... احتمالا اطلاعات جدیدتر براش میدن .

second screen که stream نیست . قابلیت stream از دستگاه فقط بین 4 و ویتا وجود داره .
second screen یه حالت control دومی و چیزهای خاص هست که برای بازیا داره که نمیدونم کدوم بازیا اصلا ازش استفاده کرد . اکثره بازیا دیگه app های خودشون رو دارن ... شاید همیشه نیازی به توسعه second screen نباشه!

اها فکر کردم Stream میکنه ! ولی حال میده اگه بشه! کلا همچین کاری نمیشه کرد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or