واسه شما میشه تقریبا 1150.حالا خودت حساب کن الان آکبندش 1400 هست ببین برات میصرفه یا نه.ولی در کل بد نیست.بچه ها يكي داره يه xbox 360 slim 250 gig ba kinect رو ازم ميگيره با 200 تومان سر و بهم يه ps 4 ريجن 2 ژاپن ميده كه سه هفته است خريده.به نظرتون خوبهه؟؟؟؟لطفا سريع جوابمو بديد
سلام
من قبلا 360 داشتم اما حالا میخوام برم ps 4 بگیرم تفاوت بین ریجن های مختلف چیه و اینکه بهترین ریجن از نظر آپدیت و بازی ها برای ایران کدوم ریجنه؟
اكبند چي 1400 هست؟؟؟واسه شما میشه تقریبا 1150.حالا خودت حساب کن الان آکبندش 1400 هست ببین برات میصرفه یا نه.ولی در کل بد نیست.
اكبند چي 1400 هست؟؟؟
کنسول فری ریجن هست فرقی نمیکنهسلام
من قبلا 360 داشتم اما حالا میخوام برم ps 4 بگیرم تفاوت بین ریجن های مختلف چیه و اینکه بهترین ریجن از نظر آپدیت و بازی ها برای ایران کدوم ریجنه؟
داداش همه میگن ریجن 1 خرابیش بیشتره شما میگی ریجن 1 بگیر خیالت راحتره.به نظرم پولتو بزار یه ریجین 1 آکبند بگیر خیالتم جمع تره
اون ps4 رو میخواد بفروشه 360 بگیره !! عجیبه ! شاید مشکلی داشته باشه
به هر حال بازم نظر خودت مهمه ولی نظر من اینه
release date ندارهجواب بدید
second screen که stream نیست . قابلیت stream از دستگاه فقط بین 4 و ویتا وجود داره .سلام دوستان یه سوالی دارم
من ایپد رو به کنسول وصل کردم بعد امکاناتش اومده برای کنترل بدون دسته ولی امکان Second Screen کار نمیکنه !
یعنی صفحه بازی میاد توی صفحه ایپد یا حالا هر گوشی ؟
release date نداره
share play - utube - live feed فعلا گفتن ... احتمالا اطلاعات جدیدتر براش میدن .
second screen که stream نیست . قابلیت stream از دستگاه فقط بین 4 و ویتا وجود داره .
second screen یه حالت control دومی و چیزهای خاص هست که برای بازیا داره که نمیدونم کدوم بازیا اصلا ازش استفاده کرد . اکثره بازیا دیگه app های خودشون رو دارن ... شاید همیشه نیازی به توسعه second screen نباشه!
فقط با PS Vita میشه این کارو کرد فعلا D:اها فکر کردم Stream میکنه ! ولی حال میده اگه بشه! کلا همچین کاری نمیشه کرد؟