هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من تا عصر پی اس انم درست بود ولی دیگه اصن کانکت نمیشه و دوباره مشکل پلیز ویت میده:|
هم با کابل هم با فای وای تست کردم نشد:(((

حاجی پنج دلارت رو که کسی نبرده؟ :دی
برا من وصل شد اما لگ نذاشت بازی کنم!

سونی هم گفته زمان.میبره تا به حالت قبل برگرده:(

قضیه هم جدی تر از این صحبت هاست ... FBI اومده وسط :دی

مدیر شرکت سونی رو هم میخواستن تو هواپیما بکشن که تکذیب شده

سلام
دوستان به فرض مثال من بازی BATTLEFIELD 4 رو خریدم الان می خوام انلاین بازی کنم و یوزر PSN هم دارم از تو خود PSN ساختم مثل همه ! حالا :D
الان من بخوان انلاین بازی کنم باید دقیقا چی کارم کنم !!! میشه یکی کامل توضیح بده ممنون میشم بعد این که برای بقیه بازی ها که قابلیت انلاین هم دارن همین روشی که میگید میشه انجام داد
ممنون !

حاجی پنج دلارت رو که کسی نبرده؟ :دی
برا من وصل شد اما لگ نذاشت بازی کنم!

سونی هم گفته زمان.میبره تا به حالت قبل برگرده:(

قضیه هم جدی تر از این صحبت هاست ... FBI اومده وسط :دی

مدیر شرکت سونی رو هم میخواستن تو هواپیما بکشن که تکذیب شده

نه ندزدیدن:دی
میخواستم اینفیمس فرست لایتو دان کنم که نشد اصن با هیچی وصل نمیشه:(((((((((((((((((((((((((

سلام
دوستان به فرض مثال من بازی BATTLEFIELD 4 رو خریدم الان می خوام انلاین بازی کنم و یوزر PSN هم دارم از تو خود PSN ساختم مثل همه ! حالا :D
الان من بخوان انلاین بازی کنم باید دقیقا چی کارم کنم !!! میشه یکی کامل توضیح بده ممنون میشم بعد این که برای بقیه بازی ها که قابلیت انلاین هم دارن همین روشی که میگید میشه انجام داد
ممنون !
اول باید عضویت پلاس داشته باشی
بعدش تو هر بازی جاش فرق داره من چون بتلفیلد رو بازی نکردم نمیدونم ولی معمولا یا تو منو اصلی یک گزینه برای آنلاین داره یا تو بخش مولتی پلیر

اول باید عضویت پلاس داشته باشی
بعدش تو هر بازی جاش فرق داره من چون بتلفیلد رو بازی نکردم نمیدونم ولی معمولا یا تو منو اصلی یک گزینه برای آنلاین داره یا تو بخش مولتی پلیر
ممنون ! خوب این عضویت پلاس جایی واسه فروش هست که ما بتونیم بخریم !؟! البته فکر کنم الان نخرم بهتره داستان هک و fbi ...
راستی این موزیک پلیر چرا باز نمیشه !؟ راهی هست بشه اجراش کرد به خاطر تحریم بودم هست ؟

به نظر شما من اکانت psn رو ریجن 1 بسازم یا ریجن 2؟؟واسه انلاین بازی کردن ریجن psn یک باشه بهتره یا 2؟؟
بیشتر میخوام فیفا 14 و بعد که 15 اومد رو انلاین بازی کنم.

به نظر شما من اکانت psn رو ریجن 1 بسازم یا ریجن 2؟؟واسه انلاین بازی کردن ریجن psn یک باشه بهتره یا 2؟؟

دستگاه ریجن چنده؟
ریجن دستگاه باشه بهتره

- - -ویرایش - - -

ممنون ! خوب این عضویت پلاس جایی واسه فروش هست که ما بتونیم بخریم !؟! البته فکر کنم الان نخرم بهتره داستان هک و fbi ...
راستی این موزیک پلیر چرا باز نمیشه !؟ راهی هست بشه اجراش کرد به خاطر تحریم بودم هست ؟

فروشگاه انلاین زیاد هست
تو مغازه ها هم برای فروش هست
موزیک پلیر هم فکر کنم اون یک اشتراک جداگونه داره اما دقیق نمیدونم چون کار نکردم باهاش

دستگاه ریجن چنده؟
ریجن دستگاه باشه بهتره

- - -ویرایش - - -

فروشگاه انلاین زیاد هست
موزیک پلیر هم فکر کنم اون یک اشتراک جداگونه داره اما دقیق نمیدونم چون کار نکردم باهاش
چرا ریجن دستگاه و اکانت باید یکی باشه؟

دستگاه ریجن چنده؟
ریجن دستگاه باشه بهتره

- - -ویرایش - - -

فروشگاه انلاین زیاد هست
میتونی یک سایت معرفی کنی خودت حالا اگر اینجا نمیشه پیام بده ممنون ! رجین 2

براى دانلود dlc

Sent from my iPhone using Tapatalk
برای خرید DLC باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه . ربطی به ریجن دستگاه نداره.

US ( ریجن 1 ) بسازی بهتره . چون دلاره ، خرید کردن از استور ارزون تر در میاد.

میگم دوستان این قضیه هک psn برای شما ها درست شد یا فقط برای من اینجوریه؟
دیروز هر کاری کردم کانکت نمیشدم.دیگه داره اعصابمو بهم میریزه.
خدا ازشون نگذره با این هک کردنشون!!

میگم دوستان این قضیه هک psn برای شما ها درست شد یا فقط برای من اینجوریه؟
دیروز هر کاری کردم کانکت نمیشدم.دیگه داره اعصابمو بهم میریزه.
خدا ازشون نگذره با این هک کردنشون!!

چرا اتفاقا خیلی هم با حالن خدایش>:)

مشکلی نداره . ps4 نیاز به نت نداره بازی اجرای بازیا

بستگی به بازیش هم داره ...
اگر single player باشه که میتونی offline بازی کنی اما بازیهایی مثل WarFrame و اکثریت F2P همه فقط انلاین و multiplayer هستن.

بازی غیر فعال میشه و پاک میشه اگر اکانتی که باهاش دانلود شده پاک بشه.

درود فراوان
میدونم برای اجرای بازی نیاز به نت نداره اما
همینطور که گفتین برای بعضی از بازی های دانلودی یا همون multiplayer نیاز به نت داره حالا یه سوال ....
اون اکانت رو که میگید پاک کنید غیر فعال میشه فقط برای بازی single player اینطوری هستش یا برای همه؟؟؟ مثلا بازی که دانلودی به صورت افلاین هم اجرا میشه رو پاک کنم هم همینطوری میشه یا نه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or