هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آخه مشکل اینجاس که کلا دیسک دیگه نمیره توی دستگاه !!
این Auto eject گفته که فقط برا وقتیه که دیسک رو میده بیرون وسط بازی

وقتی هم دیسکو میده بیرون دیگه نمیره داخل ....

ببین اول همه کابلا رو جدا کن بعدم دستگاه رو ایستاده بزار قطعا مشکل حل میشه ..

من و چند نفر از دوستان دیگه این کارو کردیم درست شد

- - -ویرایش - - -

اگه این کار هارو انجام دادی نشد یه نوار دقیقا زیر دکمه ایجکت هست اونو بکنش دیگه صد در صد درست میشه.
-----
پ ن: مثله اینکه باید میرفتی تو تاپیک مشکلات:|

- - -ویرایش - - -

اگه این کار هارو انجام دادی نشد یه نوار دقیقا زیر دکمه ایجکت هست اونو بکنش دیگه صد در صد درست میشه.
-----

آره حول کردیم اینجا فقط به نظرم اومد :d
این سر پا گذاشتنه خیلی کمک کرد واقعا ممنون فقط همیشه باید سرپا بزاریمش ؟

سلام یکی لطف کنه بهم بگه ریجن 1 بگیرم یا دو و بهترین قیمتی که میشه ps4 رو تهیه کرد چند هستش و کجا بخرم؟ من گیلانم تو گیلان کسی سراغ داره تو تهرانم پیشنهاد بدین کجا بخرم و سایت اینترنتی .

آره حول کردیم اینجا فقط به نظرم اومد :d
این سر پا گذاشتنه خیلی کمک کرد واقعا ممنون فقط همیشه باید سرپا بزاریمش ؟
گفتم ایستاده باید ok بشه
نباید بزاری .
اگر Ok شده خوابیده بزار
برای ایستاده گذاشتن بایستی پایه رو براش بخری چون همینطوری نه stable هست و هم اینکه جلوی vent ها رو میگیره.

- - -ویرایش - - -

-----
thanks for the info again

بدون پایه سرپا نذارش :d

حل شد به سلامتی ؟

آره خدا رو شکر بدون این که چیزی رو بکَنَم. :d یه بار اول سر پا گذاشتم درست نشد فکر کنم برا این بود مدت کمی برقش رو ازش کندم.
اینبار 10 دقیقه برقش رو ازش درآوردم دوباره زدم درست شد.
حالا خدا کنه دوباره برنگرده چون تو این سایتای خارجی خیلیا مشکلشون حل شده بعد دوباره برگشته !!

زحمت افتادی دستت درد نکنه واقعا.

گفتم ایستاده باید ok بشه
نباید بزاری .
اگر Ok شده خوابیده بزار
برای ایستاده گذاشتن بایستی پایه رو براش بخری چون همینطوری نه stable هست و هم اینکه جلوی vent ها رو میگیره.

برای لحظاتی همینطور با کنار گذاشتمش رو موکت :d (چند دقیقه ای دلم براش سوخت :d:|)
خیلی زحمت افتادی دستت درد نکنه واقعا از نگرانی درم آوردین.

داره :| مشکلات و خرابی های PS4 ولی بعضیا بدون اینکه بدونن جای هر چیز کجاست میان سوالا رو اینجا میپرسن. دوستان، لطفا سوالات مخصوص خرابی را در بخش خودش بپرسید.
البته کسی هم تقصیری نداره
اسمه تاپیک رو زدن هر سوال و هر مطلبی پیرامونه 4 . حالا میخواد خرابی باشه ... n باشه . هرچی باشه D:
تاپیک tag مهم هم خورده طبیعی اول این تاپیک به چشم بیاد.

البته کسی هم تقصیری نداره
اسمه تاپیک رو زدن هر سوال و هر مطلبی پیرامونه 4 . حالا میخواد خرابی باشه ... n باشه . هرچی باشه D:
تاپیک tag مهم هم خورده طبیعی اول این تاپیک به چشم بیاد.
پس تاپیک خرابی هارو یهو ببندید راحت شیم دیگه:دی

ریجن یک تو ۲۰۱۳ خرابی زیاد داشته و تو ۲۰۱۴ هم خرابی هایی دیده شده. ریجن دو هم مشکلات بسیار کمی داشته ولی تو ریجن سه تقریبا کلا مشکلی نداشته.
ممنون ولی ریجن 3 هم واسه ژاپنه دکمه هاش برعکسه . من فکر میکنم ریجن 2 ساخت 2014 بهترین انتخاب باشه فعلا عجله ای ندارم چون منتظر دو تا بازی هستم fifa 15 gta v

راستی تو رشت جایی اگه سراغ داری بازی کرایه میدن بهم pm خصوصی کن آدرسشو مرسی

یه سوال بخش ps4 تاپیک مربوط به خرابیها نداره ؟؟؟

...

what the logic

چهار خط در مورد گوشی سونی بد بگی بعد یه دفعه بگی کاش یه کنسول دیگه خریده بودم ... اصلا ادم ...........

شما هم میتونستید مثل نسل قبل بازم xbox بگیرید کسی اجبارتون نکرده بود ...

ولی دیگه این اولین باره تو کل عمرم میبینم کسی مشتری مداری سونی رو زیر سوال میبره ...
یه سر به سایت اکسپریا یا موبایلستان، بخش گوشی های سونی بزن، میبینی که همه مشتری مداری سونی رو کاملا بردن زیر علامت سوال!
این که شما تو کل عمرت ندیدی کسی از سونی بد بگه دلیل نمیشه سونی مشتری مداری پرفکتی داشته باشه! شاید عمر شما خیلی کم بوده، شاید اطرافیانت سونی نداشتن، شاید تا حالا کارشون گیر یه آپدیت نرم افزاری نبوده!
ضمناً منطق شما که خیلی ناجورتر از منطق منه! من پست نفر قبلی رو نقل قول کردم و تایید کردم که سیاست سونی تو گوشی هاش هم همینجوره! اما شما حتی نمیدونی من نسل قبلی چی داشتم، برای خودت میبری و میدوزی که مثل نسل قبل xbox میگرفتی! در حالی که من نسل هفتم PSP و PS3 داشتم.

کلا گوشیای اندرویدی به علت حجم بالاشون این عدم پشتیبانی براشون زیاد رخ میده... مشکل از سونی نیست...
چه جوریه که سامسونگ و htc و LG اینجوری نیستن؟
ماه دیگه هم قراره Z3 معرفی بشه! در صورتی که پرچم دارای کمپانی های دیگه 1 ساله هستند نه 6 ماهه!

ممنون ولی ریجن 3 هم واسه ژاپنه دکمه هاش برعکسه . من فکر میکنم ریجن 2 ساخت 2014 بهترین انتخاب باشه فعلا عجله ای ندارم چون منتظر دو تا بازی هستم fifa 15 gta v

راستی تو رشت جایی اگه سراغ داری بازی کرایه میدن بهم pm خصوصی کن آدرسشو مرسی

ارسلان جان ps4 ریجن یک و دو که فرقی نداره! جفتشونم که بیشتر جاها مهلت تست دارند. کلا هرجا هر کدوم رو پیدا کردی بخر بره پی کارش!
ولی اگه میخوای فیلم بلوری ببینی ریجن دو بگیر چون اینطور که شنیدم قفل منطقه ای دارند.

بچه ها میخوام این باندل خریداری کنم
به غیر از رنگش و بازی destiny چه تفاوتی داره. هاردش همون 500 درسته؟چون من تفاوت خواصی ندیدم تو مشخصاتش
Amazon.com: PlayStation 4 Destiny Bundle: Video Games
81LZH0euz9L._SL1500_.jpg

پایه سفیدش هم باش نیست باید جدا خرید عجب
[h=1]Sony Computer Entertainment Vertical Stand - White - PlayStation 4[/h]

آخرین ویرایش:
به غیر از رنگش و بازی destiny چه تفاوتی داره. هاردش همون 500 درسته؟چون من تفاوت خواصی ندیدم تو مشخصاتش
81LZH0euz9L._SL1500_.jpg

همونطور که از عکس معلومه سی روز هم پلاس داره! ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالا باشه:D شاید 2 میلیون یا حتی بیش تر بشه!

81LZH0euz9L._SL1500_.jpg

پایه سفیدش هم باش نیست باید جدا خرید عجب
Sony Computer Entertainment Vertical Stand - White - PlayStation 4

مگه کنسولی بوده که تو جعبش پایش هم باشه که این دومیش باشه؟ :d

توروخدا جو گرون بودن ندین به خدا 50 دلار گرونتره فقط :| این کاسبا این کامنتا رو ببینن بدبختمون میکنن >_<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or