هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خیر از صبح درست شده
یه سوال داشتم به نظرتون انحصاری های سونی 3 مثل beyond gow uncharted heavy rain و ... به صورت فیزیکی تو ps4 دوباره عرضه میشن ؟جایی اعلام نشده یا حداقل دیجیتالی امکانش هست بیان؟
hd collection - hd remaster اینا اگر میگی که هنوز اعلام نشده .... همیشه احتمالش هست اما حالا کی اعلام کنن معلوم نیست اما یه سری شایعه در مورده uncharted اومده بود که البته خبری نشد ...
سیستم ps now خواهد بود که البته صرف نداره برای کسایی که کنسول دارن .بیشتر به درده ویتا و موبایل و تی وی اینا میخوره.

سلام دوستان. دستگاه من بعد از اینکه چن دقیقه شروع به کار میکنه روی بازی فیفا فن اش به صورت یکنواخت کار میکنه. اما صداش آن چنان زیاد نیست. میخواستم ببینم طبیعیه؟

دوستان یه سوالی داشتم لطفا جواب بدید:|
من دیروز رفتم توی قسمت برای پیشخرید:| پولمم صفر بود بعدش روی اینفاموس فرست لایت کلیک کردم اخرش بدون اینکه ازم پول بخواد اوکی شد:| بعدش یه ایمیل اومد برای من که فکر کنم گفته بود حسابتون رو شارژ کنید
اینم متنش
[TABLE="width: 660"]
[TR]
[TD="width: 19"][/TD]
[TD="align: left"]

[TD="align: left"] Dear nami,

This e-mail message is to notify you that your pre-order could not be completed because of one of the following payment problems:
  • You may not have enough funds in your wallet*.
  • You may not have a credit card registered for use with your account*.
  • The credit card registered for use with your account* may not be valid.
  • If you are a sub-account user, you may have exceeded your monthly spending limit.
* If you are a sub-account user, “wallet” refers to the wallet of the master account associated with your account, and “account” refers to the associated master account.

We will attempt to charge your wallet again for the pre-order prior to the release date. However, if the payment is still not successful, we will unfortunately have to cancel your pre-order.

The Sony Entertainment Network Team
Sony Network Entertainment Europe Limited

[/TD]
[/TD]
[TD="width: 19"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="width: 20"] [/TD]
[TD] [TABLE="width: 622"]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF, align: left"][TABLE="width: 622"]
[TR]
[TD]
67DsheqMkflLWtJFrorNcQdNiolcvOMkS9OEq2k1mw68dptRy_hCuIDXNAIoEINjwVt_9t63aqLYGduKbTmV3Az7t-x7Rqou0J0=s0-d-e1-ft
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 622"]
[TR]
[TD="width: 10, bgcolor: #FFFFFF"]
67DsheqMkflLWtJFrorNcQdNiolcvOMkS9OEq2k1mw68dptRy_hCuIDXNAIoEINjwVt_9t63aqLYGduKbTmV3Az7t-x7Rqou0J0=s0-d-e1-ft
[/TD]
[TD="width: 602, align: left"][TABLE="width: 602"]
[TR]
[TD="width: 300, align: left"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Online ID:
[/TD]
[/TD]
[TD][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Nami1378[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="width: 602"]
[TR]
[TD="width: 300, align: left"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Your Name: [/FONT][/TD]
[/TD]
[TD][FONT=Arial, Helvetica,sans-serif]nami naziri[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="width: 300, align: left"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Order Number: [/FONT][/TD]
[/TD]
[TD][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]6665002898[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 10"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="bgcolor: #E1E1E1, align: left"][TABLE="width: 622"]
[TR]
[TD]
sP6TKCdTlKGC-4othyBEFOneHN-xKNf0U5GGDqWfX1yehtwT_HZJWvlRBmC-tVR8gsn7NHwA_WD9BgwzNeMynmqPiKbkGCJeKjbmRco2Uzf8mq7rdmTpfMn1-WoeY1_V7h-NP3VYdzM=s0-d-e1-ft
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="width: 10, bgcolor: #E1E1E1"]
sP6TKCdTlKGC-4othyBEFOneHN-xKNf0U5GGDqWfX1yehtwT_HZJWvlRBmC-tVR8gsn7NHwA_WD9BgwzNeMynmqPiKbkGCJeKjbmRco2Uzf8mq7rdmTpfMn1-WoeY1_V7h-NP3VYdzM=s0-d-e1-ft
[/TD]
[TD="width: 602, align: left"][TABLE="width: 602"]
[TR]
[TD="width: 300, align: left"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Pre-order Expected Release Date:[/FONT][/TD]
[/TD]
[TD][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]26/08/2014 @ 11:00 PM[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="width: 300, align: left"][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Pre-order Name:[/FONT][/TD]
[/TD]
[TD][FONT=Arial, Helvetica,sans-serif]inFAMOUS™ First Light (Full Game)[/FONT][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 10"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Total: £11.99 [/FONT]
[TABLE="width: 620"]
[TR]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD]
To ensure your pre-order is successful, you can use the Automatic Funding feature. Automatic Funding can only be set by master account holders. If the master account holder adjusts settings as described below, funds will automatically be added to the wallet associated with the master account using the credit card registered for use with that account, whenever there are not enough funds in the wallet to complete a purchase, including a pre-order.

Adjusting settings from a PS4™:
Sign in to your Sony Entertainment Network account, go to [Account Information] > [Wallet] > [Purchase Settings], and then set the [Fund Wallet Automatically] option to [Yes].

Settings from a PlayStation(R)3 system, or a PSP(R) (PlayStation(R)Portable) system:
Sign in to your Sony Entertainment Network account, go to [Account Management] > [Transaction Management] > [Automatic Funding], and then set the option to [On].

Settings from a PlayStation(R)Vita system:
Sign in to your Sony Entertainment Network account, go to [PlayStation Store] > [Transaction Management] > [Subscription Setting], and then set the [Automatic Funding] option to [On].

Settings from a PC:
Click the following URL, and then sign in to your Sony Entertainment Network account. Select [Account], then [Wallet], and then set the option for [Automatically Add Funds to Renew Subscriptions] to [Yes].
https://account.sonyentertainmentnetwork.com

Note that in some cases the pre-order may no longer be available for purchase or the Terms of Service may have changed.

[TD="align: left"]

[TD="align: left"] Current Wallet Amount*: £0.00
*This wallet amount is current as of the date and time of this transaction.
[/TD]
[TABLE="width: 620"]
[TR]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

بعدش من بهش توجه نداشتم:| امروز دیدم توی قسمت دانلودم اومده برای دانلود. اینم عکسش :|
الان میخواستم بپرسم اگر دانلودش کنم اخرش اجرا میشه یا اینکه بعد از دانلود باید بخرمش تا اجرا بشه؟:D

من دیروز رفتم توی قسمت برای پیشخرید:| پولمم صفر بود بعدش روی اینفاموس فرست لایت کلیک کردم اخرش بدون اینکه ازم پول بخواد اوکی شد:| بعدش یه ایمیل اومد برای من که فکر کنم گفته بود حسابتون رو شارژ کنید
اینم متنش

بعدش من بهش توجه نداشتم:| امروز دیدم توی قسمت دانلودم اومده برای دانلود. اینم عکسش :|
الان میخواستم بپرسم اگر دانلودش کنم اخرش اجرا میشه یا اینکه بعد از دانلود باید بخرمش تا اجرا بشه؟:D
دانلود میشه کرد ولی
باید بخریش تا اجرا شه

زیاد بترسی بلا سرت میاد اینو من به عینه تجربه کردم
بدبخت رو انداختم یه گوشه عین چیز ازش کار میکشم اخ هم نمیگه بعضی از بچه ها خیلی حساس شدن بهش عینا هم از هر چی هم میترسن سرشون میاد
والا من با پلی 4 عین گاو رفتار میکنم اصلا هم برام مهم نیست ولی دیدی که خراب شد , در کل این خرافات را بزارید کنار :d و قبول کنید سونی برا مشتری ها ارزش قائل نیست , نمیگم اکس باکس 1 هم مشکل نداره ولی حداقل امروز دیدید ,هکرا به لایو حمله کردن ولی مایکرو درجا دفع کرد
در کل از قدیم گفتن هر چی سنگه , مال پای لنگه :d اونی که پاش لنگه الان اون منم :d

والا من با پلی 4 عین گاو رفتار میکنم اصلا هم برام مهم نیست ولی دیدی که خراب شد , در کل این خرافات را بزارید کنار :d و قبول کنید سونی برا مشتری ها ارزش قائل نیست , نمیگم اکس باکس 1 هم مشکل نداره ولی حداقل امروز دیدید ,هکرا به لایو حمله کردن ولی مایکرو درجا دفع کرد
در کل از قدیم گفتن هر چی سنگه , مال پای لنگه :d اونی که پاش لنگه الان اون منم :d
آخ گفتی...
من این مشتری مداری سونی رو تو موبایل ها تجربه کردم!
هر 6 ماه یه پرچم دار میده و موبایل قبلی آدمو به گند میکشه!
اگر مشکل نرم افزاری داشته باشه 2 ماه طول میکشه رفع بشه!
موبایل های قدیمیش رو به راحتی از یاد میبره، انگار نه انگار باید 18 ماه پشتیبانی نرم افزاری داشته باشه!
کاش x1 میگرفتم...

خیر از صبح درست شده
یه سوال داشتم به نظرتون انحصاری های سونی 3 مثل beyond gow uncharted heavy rain و ... به صورت فیزیکی تو ps4 دوباره عرضه میشن ؟جایی اعلام نشده یا حداقل دیجیتالی امکانش هست بیان؟

نه... خودشون گفتن نمیخان این نسلو با بازی های قدیمی پر کنن ولی بین اینا فقط وجود انچارتد امکان داره... خود ناتی گفته براش برنامه خاصی نداریم ولی ساختنش جالبه!!

- - -ویرایش - - -

آخ گفتی...
موبایل های قدیمیش رو به راحتی از یاد میبره، انگار نه انگار باید 18 ماه پشتیبانی نرم افزاری داشته باشه!
کاش x1 میگرفتم...

کلا گوشیای اندرویدی به علت حجم بالاشون این عدم پشتیبانی براشون زیاد رخ میده... مشکل از سونی نیست...

نه... خودشون گفتن نمیخان این نسلو با بازی های قدیمی پر کنن ولی بین اینا فقط وجود انچارتد امکان داره... خود ناتی گفته براش برنامه خاصی نداریم ولی ساختنش جالبه!!
.
اره گفتن D: اما امان از دسته $$$ . شروع میشه حالا D: احتمالا uncharted collection رو بدن خوده ND که مشتاقه ...
الان دیگه Sleeping Dogs ام HD کردن میخوان بدن ... بعید نیست بازیهای دیگم سر و کلشون پیدا بشه .

سلام دوستان. دستگاه من بعد از اینکه چن دقیقه شروع به کار میکنه روی بازی فیفا فن اش به صورت یکنواخت کار میکنه. اما صداش آن چنان زیاد نیست. میخواستم ببینم طبیعیه؟
همه اینا طبیعیه !
تنها مشکلی که خداروشکر کسی نداشته مشکل overheat اینا بود. پس نگران نباشید.

اینم متنش

این pre order ها کلا همین هست.
چند وقت پیشم یه تاپیک زده بودن دوستان میرفتن pre order میدادن D:
اما license بازی به شما تعلق نمیگیره تا زمانی که پول رو ازتون نگرین. روی بازی یه قفل میاد وقتی هم دانلود بشه که نمیشه اجراش کرد.

دوستان بی دی رام دستگام خراب شد !!!
الان توی بازی بودم شارژ دسته تموم شد اومدم کابل رو زدم به دستگاه که شارژ شه یه دفعه دیدم که دیسک بازی اتوماتیک دراومد، حالا دوباره کردمش توی دستگاه و دیدم دوباره دادش بیرون،
حالا دیگه دریچه بسته شده و هیچ دیسکی نمیشه کرد تو دستگاه، حالا بعد از هر 6 7 ثانیه یه صدایی از بی دی رام میاد یه صدایی شبیه به این که انگار داره دیسک رو میکشه به داخل خودش و قطع میشه و دوباره همینطور ...
دستگاه هم ریجن 1 و الان یه ماه و خورده ای میشه گرفتمش ..

دوستان خواهش میکنمزودتر کمک کنین چی کار کنم دارم دیوونه میشم ........

دوستان بی دی رام دستگام خراب شد !!!
الان توی بازی بودم شارژ دسته تموم شد اومدم کابل رو زدم به دستگاه که شارژ شه یه دفعه دیدم که دیسک بازی اتوماتیک دراومد، حالا دوباره کردمش توی دستگاه و دیدم دوباره دادش بیرون،
حالا دیگه دریچه بسته شده و هیچ دیسکی نمیشه کرد تو دستگاه، حالا بعد از هر 6 7 ثانیه یه صدایی از بی دی رام میاد یه صدایی شبیه به این که انگار داره دیسک رو میکشه به داخل خودش و قطع میشه و دوباره همینطور ...
دستگاه هم ریجن 1 و الان یه ماه و خورده ای میشه گرفتمش ..

دوستان خواهش میکنمزودتر کمک کنین چی کار کنم دارم دیوونه میشم ........
مشکله drive هست.
دستگاه رو خاموش کن کابلها رو بکش . بزار خاموش باشه . دستت رو روی power نگه دار 7 ثانیه دو بیپ زد وردار دوباره بزار از safe mode میاد . بعد اونجا rebuild database بزن

همچنین یکی از دوستان پیشنهاد داده بود کنسول رو خاموش کنید . رو ایستاده بزارین و روشن کن باید ok بشه D:

امتحان . قسمت auto eject هم دارم . اونجا هم بچه ها راه حل گذاشتن
http://forum.bazicenter.com/thread90730/

مشکله drive هست.
دستگاه رو خاموش کن کابلها رو بکش . بزار خاموش باشه . دستت رو روی power نگه دار 7 ثانیه دو بیپ زد وردار دوباره بزار از safe mode میاد . بعد اونجا rebuild database بزن

همچنین یکی از دوستان پیشنهاد داده بود کنسول رو ایستاده بزارین و روشن کن باید ok بشه D:

راه اول رو الان تو یه سایت خارجی هم خوندم اما عمل نکرد متاسفانه !
ایستاده هم گرفتم دستگاه رو اما فایده نداره :(

یه سوال بخش ps4 تاپیک مربوط به خرابیها نداره ؟؟؟

کاش x1 میگرفتم
...

what the logic

چهار خط در مورد گوشی سونی بد بگی بعد یه دفعه بگی کاش یه کنسول دیگه خریده بودم ... اصلا ادم ...........

شما هم میتونستید مثل نسل قبل بازم xbox بگیرید کسی اجبارتون نکرده بود ...

ولی دیگه این اولین باره تو کل عمرم میبینم کسی مشتری مداری سونی رو زیر سوال میبره ...

مشکله drive هست.

همچنین یکی از دوستان پیشنهاد داده بود کنسول رو خاموش کنید . رو ایستاده بزارین و روشن کن باید ok بشه D:

http://forum.bazicenter.com/thread90730/

آخه مشکل اینجاس که کلا دیسک دیگه نمیره توی دستگاه !!
این Auto eject گفته که فقط برا وقتیه که دیسک رو میده بیرون وسط بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or