هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ای بابا ...

آقا من شنبه می خوام برم کنسول رو بگیرم ، پس حواسم به چی باشه؟

گیج شدم :d . البته دوستان گفتن ببینم خط و خش نداشته باشه ، بیشتر می خوام که خود کنسول کار نکرده باشه و کاملا نو باشه.

ببین . یه کلام . از جای مطمین بخر . همین . جایی بخر که همه میخرن و قابل اعتماده . تموم شد رفت :)

سلام دوستان دیشب یکی از دوستان اومد خونمون پلی4 رو دید خوشش اومد پرسید قیمتش چه جور هست تا بخره ولی پول نوش رو نداره براهمین دنبال یک دستگاه کارکرده هست که حداکثر کار کردش 2 3 ماه باشه و تمیزو سالم باشه قیمتش چنده

سلام دوستان دیشب یکی از دوستان اومد خونمون پلی4 رو دید خوشش اومد پرسید قیمتش چه جور هست تا بخره ولی پول نوش رو نداره براهمین دنبال یک دستگاه کارکرده هست که حداکثر کار کردش 2 3 ماه باشه و تمیزو سالم باشه قیمتش چنده
من خودم ریجن 2 ژاپن دست دوم گرفتم 1200(که البته 1 ماه کار کرده بود و در حد آک.)
اگه فروشنده بخواد منطقی قیمت بده اصولا باید 1100 تا 1150 بفروشن.ولی نمیدن.همین 1200 گیر بیاره خوبه.

با سلام به همه
سرعت اینترنت شما برای دانلود بازی هایی که تو psstore گزاشته باید چند باشه؟یعنی شما برای دانلود بازی های ps4 چه سرعتی دارین؟من شاتل 4 مگ دارم ایا خوبه؟شما راهنمایی کنید.
ممنون

با سلام به همه
سرعت اینترنت شما برای دانلود بازی هایی که تو psstore گزاشته باید چند باشه؟یعنی شما برای دانلود بازی های ps4 چه سرعتی دارین؟من شاتل 4 مگ دارم ایا خوبه؟شما راهنمایی کنید.
ممنون
دیگه سرعت های بالا تر از این تو بعضی جاها پیدا نمیشه اگه بشه هم خیلی گرونه!
من اینترنت ۲ میگه سرعت دانلود هم ۳۰۰kb/s
مال شما میشه 700 - 800kb /s

اقا دقت کردید سونی از the witcher 3 و assassins creed unity و cod aw بر روی پلی استیشن چیزی نمی گه حتی تو این ویدئو جدیدش درباره بازی های ps4 تریلری از این بازی ها نشون نداده!!!
[video=aparat;i9rva]http://www.aparat.com/v/i9rva[/video]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or