هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من الان چند روزه مشکل وصل شدن به psn دارم دوستامم مشکل داشتن گفتم ماله اونا درست بشه ماله منم درست میشه چون تو یک شرکتیم اما الان دوستام همشون به psn در ps4 وصل میشن اما من نه ولی جالبه که به ps3 میتونم وصل بشم اما تو ps4 اینطور نیست مودمو ریست کردم بازم درست نشد زنگ زدم به شرکت گفتن همه چی درسته. تو فکر رفتم گفتم شاید مشکل از ps4 هست رفتم restore و rebuild رو زدم بازم درست نشد همش ارور dns میده(NW_31250_1) تازه اپدیتم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد حالا رفتم تو فکر initalize میگن همه چیزو پاک میکنه درسته؟به نظرتون اگه این کارو کنم درست میشه؟یا مشکل از جایه دیگس لطف کمک کنید من که دیگه مخم نمیکشه

اپدیت های مختلف بازی ایا در پوشه ای جدا روی هارد زخیره میشه یا روی همون گیم دیتا نصب میشه؟
معلوم نیست. کسی به محتوای هارده 4 دسترسی نداره
ولی طبیعتا data میشینه روی فایلهای اصلی و جایگزین میشه ... اکثریت dlc ها هستن که جدا جای دیگه میشینن .
اما در حال حاضر فقط نشون میده به همراه data بازی هستن. یعنی اینکه اگر بازی رو پاک کنی update ها هم پاک میشن.

کسی خبر نداره که ایا سونی قراره اجازه اینکه بتونیم از DS3 روی PS4 استفاده کنیم رو بده؟!!
این DS4 بزرگترین نقطه ضعفه PS4 هه...
اتفاقا برعکس اون چیزی که شما میگی نقدها و خیلی از user ها یکی از بزرگترین نقاط قدرت 4 همین DS4 هست
طبیعتا نمیشه ds3 رو گذاشت چون نه از دکمه share دیگه خبری هست نه از option و touch pad

سلام دوستان.من قبلا میتونستم تو استند بای دانلود کنم ولی حالا نمیشه.میشه بگید مشکل چیه؟ تیک connect to internet in stand by mode هم روشنه
نباید مشکلی باشه
میتونه از نت هم باشه !
بد نیست یه بار نت رو قطع وصل کنی دوباره بشناسونی به 4 ببینی حل میشه یا نه.

اتفاقا برعکس اون چیزی که شما میگی نقدها و خیلی از user ها یکی از بزرگترین نقاط قدرت 4 همین DS4 هست
طبیعتا نمیشه ds3 رو گذاشت چون نه از دکمه share دیگه خبری هست نه از option و touch pad
از نقد و اینا خبری ندارم ولی گیفیت پایین DS4 رو همون اول متوجه شدم
مشکل اصلی DS4 انالوگ های سفت و خشک نسبت به DS3 یه...
واقا تو PS3 به نرمی و روونی موس کامپیوتر میشد بازی کرد اما این خیلی بد قلقه!
منظورم واسه استفاده تو بازی هایی مثل TLOU و اینا بود تو اینا که میشه یه طور گنجوندش امیدوارم سونی فکری واسش کنه...

از نقد و اینا خبری ندارم ولی گیفیت پایین DS4 رو همون اول متوجه شدم
مشکل اصلی DS4 انالوگ های سفت و خشک نسبت به DS3 یه...
واقا تو PS3 به نرمی و روونی موس کامپیوتر میشد بازی کرد اما این خیلی بد قلقه!
منظورم واسه استفاده تو بازی هایی مثل TLOU و اینا بود تو اینا که میشه یه طور گنجوندش امیدوارم سونی فکری واسش کنه...
البته فکر میکنم بیشتر سلیقه هست
ولی من که اصلا با DS3 کنار نمیومدم. از نظر شخصی بدترین دسته ای بود که تا حالا دیده بودم ... ولی DS4 اینبار یه چیز دیگس . مخصوصا اینکه توی fps به نسبت دسته one خیلی راحترم !

فکر نمیکنم . نه از نظر اقتصادی جالبه نه اینکه بازیسازها بخوان بشینن بازیاشون رو برای ds3 پچ کنن . function های touch pad - share - option کلا control scheme رو متفاوت کرده ...

سلام امروز میخوام پی اس ان وصل بشم تست کانکشن میزنم proxy server میده بعد use or do not use که فقط یوزش قابل تایید هستش بعد adress میخواد چی بزنم؟port number خودش 8080 نیاز به تغییر داره هم کابل لن هم وایرلس تست کردم خواهشا راهنمایی کنید
ممنون

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام دوستان، میخواستم بدونم PS4 R4 چه فرقی با PS4 R1 داره؟ (مثلا اینکه بازیاش و آنلاین پساش فقط مخصوص R4 باشه و.....)

یه بنده خدایی میگفت کلا دیگه بازیای PS4 آنلاین پس نمیخوان، حقیقت داره؟

سلام دوستان، میخواستم بدونم PS4 R4 چه فرقی با PS4 R1 داره؟ (مثلا اینکه بازیاش و آنلاین پساش فقط مخصوص R4 باشه و.....)

یه بنده خدایی میگفت کلا دیگه بازیای PS4 آنلاین پس نمیخوان، حقیقت داره؟
PS4 خوده دستگاه هیچ تاثیری توی اجرای بازی و ... نداره .
R4 هم فرقی با دیگر ریجنها نداره .... اگر احیانا باندل و همراه بازی باشه برای استفاده از کده بازی باید اکانت ریجن 4 ساخت .

ریجن اکانت هست که مهمه برای نصبه DLC .

بله . انلاین پس نداره اما شما برای انلاین بازی کردن سالیانه باید حقه عضویت 50 دلاری پلاس رو پرداحت کنید ( البته 3 و 1 ماه هم داره )

سلام میخواستم بدونم چطوری باید فهمید دستگاه تولید 2014 هست برای من اصلا تاریخ نزده دستگام ریجن 3 هست ممنون میشم راهنمایی کنید آیا ممکن هست سونی آپدیتی بده که جای دکمه ها ریجن 3 هم مثل ریجن 1.2 بشه با تشکر.

آپدیتهایی که سونی میده را میتونیم خیلی راحت با هارد اکسترنال نصب کنیم میخواستم ببینم بازیهایی که بصورت رایگان هستند هم این قابلیت و دارند مثل همین P.T که معرفی شد !!
حال جابجا کردن مودم و ........ اصلا ندارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or