معلوم نیست. کسی به محتوای هارده 4 دسترسی ندارهاپدیت های مختلف بازی ایا در پوشه ای جدا روی هارد زخیره میشه یا روی همون گیم دیتا نصب میشه؟
اتفاقا برعکس اون چیزی که شما میگی نقدها و خیلی از user ها یکی از بزرگترین نقاط قدرت 4 همین DS4 هستکسی خبر نداره که ایا سونی قراره اجازه اینکه بتونیم از DS3 روی PS4 استفاده کنیم رو بده؟!!
این DS4 بزرگترین نقطه ضعفه PS4 هه...
نباید مشکلی باشهسلام دوستان.من قبلا میتونستم تو استند بای دانلود کنم ولی حالا نمیشه.میشه بگید مشکل چیه؟ تیک connect to internet in stand by mode هم روشنه
از نقد و اینا خبری ندارم ولی گیفیت پایین DS4 رو همون اول متوجه شدماتفاقا برعکس اون چیزی که شما میگی نقدها و خیلی از user ها یکی از بزرگترین نقاط قدرت 4 همین DS4 هست
طبیعتا نمیشه ds3 رو گذاشت چون نه از دکمه share دیگه خبری هست نه از option و touch pad
البته فکر میکنم بیشتر سلیقه هستاز نقد و اینا خبری ندارم ولی گیفیت پایین DS4 رو همون اول متوجه شدم
مشکل اصلی DS4 انالوگ های سفت و خشک نسبت به DS3 یه...
واقا تو PS3 به نرمی و روونی موس کامپیوتر میشد بازی کرد اما این خیلی بد قلقه!
منظورم واسه استفاده تو بازی هایی مثل TLOU و اینا بود تو اینا که میشه یه طور گنجوندش امیدوارم سونی فکری واسش کنه...
PS4 خوده دستگاه هیچ تاثیری توی اجرای بازی و ... نداره .سلام دوستان، میخواستم بدونم PS4 R4 چه فرقی با PS4 R1 داره؟ (مثلا اینکه بازیاش و آنلاین پساش فقط مخصوص R4 باشه و.....)
یه بنده خدایی میگفت کلا دیگه بازیای PS4 آنلاین پس نمیخوان، حقیقت داره؟