هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام من تا حالا تو کنسول سی دی نزاشتم و بازیارو ریختم رو هارد....امروز(وقتی سی دی تو دستگاه نبود)دستم خورد به او قسمت لمسی که سی دی رو میده بیرون
و کنسول و قتی اونو زدم سه بار بوق زد دوباره امتحان کردم بازم سه بار بوق زد…طبیعیه؟؟؟؟

دوستان سلام من تا حالا تو کنسول سی دی نزاشتم و بازیارو ریختم رو هارد....امروز(وقتی سی دی تو دستگاه نبود)دستم خورد به او قسمت لمسی که سی دی رو میده بیرون
و کنسول و قتی اونو زدم سه بار بوق زد دوباره امتحان کردم بازم سه بار بوق زد…طبیعیه؟؟؟؟
اره داداش دیسک نباشه اجکت کنی سه تا بوق میزنه نگران نباش

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

بد نيست faq سوني رو يك بار كلا مطالعه كنيد
صدا به اين دليل هست و نشانه اين كه ديسكي داخل دستگاه نيست
دوستان کنسول من کار کرده خریدم یکم فنش خیلی کم صدا میده مشگلی نداره عادیه
چه مقدار ميخواي صدا بده ؟ :D
ميزانه سرعته فن بسته به زمان كاركرد و بازي و دماي محيط داره

سلام دوستان یه سوال حساسیتی داشتم :
من کنسولم وقتی روشنه یا خاموشه بعضی موقع ها قابش صدا میده ترق توروق میکنه . البته نه خیلی هااا . بعضی مواقع یه تقه کوچیکی میده . مثل زمانی که کنسول رو خاموش میکنی . اونجور تقه ای میده ولی قابشه . ربطی هم به روشن یا خاموش بودنش نداره . میخوام بدونم مال بقیه هم همینطوره ؟ اگه نه امکانش هست قابش شل شده باشه ؟ یا ماله انبساط و انقباط قاب و ایناس که ترق توروق میکنه و تقه میده ؟ ممنون

سوالیه
Resogun زمان لانچ ps4 به همراه یه بازی دیگه که الان یادم نیست برای plus مجانی بودن . الان نیستن دیگه .... باید بخریشون . بازیهای که مجانی شدن دیگه نمیشن دوباره .

من کنسولم وقتی روشنه یا خاموشه بعضی موقع ها قابش صدا میده ترق توروق میکنه . البته نه خیلی هااا . بعضی مواقع یه تقه کوچیکی میده . مثل زمانی که کنسول رو خاموش میکنی . اونجور تقه ای میده ولی قابشه . ربطی هم به روشن یا خاموش بودنش نداره . میخوام بدونم مال بقیه هم همینطوره ؟ اگه نه امکانش هست قابش شل شده باشه ؟ یا ماله انبساط و انقباط قاب و ایناس که ترق توروق میکنه و تقه میده ؟ ممنون
اون تقی که موقع خاموش و روشن شدن میاد برای همه میاد .

حاجی من یه بلاهایی سر دستگاه آوردم رییس سونی زنگ زد گفت ولش کن این بیچاره رو
تو نگران چه چیز هایی هستی چون دستت خورده یه جاییش
من تا حالا چند بار اوراقش کردم ریختمش بیرون اینقده ترس نداره

آیا امکان شبکهـ کردن چند PS4 باهمــ و بازی کردن یک گیمــ به صورت چندنفره (شبکهـ ای)، وجود دارهـ!؟
یکی از دوستامــ می خواد کلوب گیمــPS4 بزنهـ و PS4ها رو باهمــ شبکهـ کنهـ! آیا این امکان وجود دارهـ!؟ در صورتی که جواب + هست، کدومــ بازی ها امکان شبکهـ کردن رو در حال حاضر دارند!؟

آیا امکان شبکهـ کردن چند PS4 باهمــ و بازی کردن یک گیمــ به صورت چندنفره (شبکهـ ای)، وجود دارهـ!؟
یکی از دوستامــ می خواد کلوب گیمــPS4 بزنهـ و PS4ها رو باهمــ شبکهـ کنهـ! آیا این امکان وجود دارهـ!؟ در صورتی که جواب + هست، کدومــ بازی ها امکان شبکهـ کردن رو در حال حاضر دارند!؟
عمرا نمیشه

شوخیت گرفته؟ تا حالا نشده از دستگاه های الکتریکی این صدا رو بشنوی؟ برادر من این به خاطر گرم و سرد شدن پلاستیک دستگاهه و باعث میشه در اتصالاتش اینجوری صدا بده. در اصطلاح میگن خستگی در میکنه!!! این وسواسا رو بذارین کنار از بازی کردنتون لذت ببرین.

عملی که هست ولی فقط برای بازی هایی که شبکه های local رو پشتیبانی میکنن که البته اصلا تعداد زیادی ندارن و ارزش این کا رو نداره چون دنیا کلا داره میره سمت بازی آنلاین ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or