هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من احساس میکنم صفحه پلی استیشن دیلر لود میشه مثلا میرم قسمت دانلود طول میکشه نشون بده چیه دانلود شده و .... یا بعضی وقت ها صفحه اصلی عکس بازی ها دیر لود میشه میخواستم ببینم عادی یا نه

با ریست کردن دسته فرقی نکرد فقط دسته دیکانکت میشه دوباره وصل میشه ولی همون جوره بردش زیر نیم متر
با باز گذاشتن درب رویی کیس مشکل گرما رفع میشه و روشن میشه در هر صورت
ولی یه نکته ای بدون این آنتن من وصل شدم به مودم وایرلس کیفیت سیگنال رو میزنه 90%پس به نظر میرسه که این آنتن وایفای نیست و آنتن بلوتوث باشه
نظرت چیه؟

پی نوشت : این صفحه رو ببین عکس آی سی وایرلس رو کشیده 3 تا آنتن داره 2 تاش وایفای یکیش بلوتوث این کابل که من در آوردم آنتن بلوتوثه
Sony Playstation 4 Wifi Letdown - Airheads Community

این عکسی که گذاشتم مال آنتن وای فایه .

5.png

حالا به این عکس که در حال باز شدن آنتن وای فایه نگاه کن .

x73wz2ezrn0d6dlpun2s.jpg

این همه بهت توصیه کردم تو همون اصفهان یکی رو پیدا کن . دستشون به ps4 هم نخورده باشه تعمیر کارها حداقل تجربه دارن . گفتی با یکی هماهنگ کردم جلوی خودم بازش کنه . آخرشم خودت باز کردی اینم نتیجش . از همون ابتدا گفتم کار شما نیست .

شما نهایت مجبوری آنتن وای فای رو باز کنی . نقشه ی بلوتوث به برد وصله و هیچ بشری تا الان بازش نکرده و دست نخورده بهش . شما تنها عکسی که داری همینه و این هم مال آنتن وای فایه و چون مجبور بودی بازش کردی . ربطی به بلوتوث این آنتن نداره . اگه ناشیانه بازش کردی باید طبق لینکهای یوتیوب و قدم به قدم پیش بری و چک کنی .

شما با اصول درستش باز نکردی قبول کن . حالا باید از خودت سوال کنی کجای کارو اشتباه کردی اونم فقط با یوتیوب .

دوستان راهی هست واسه دستگاه پسوورد بذاری کلا نشه وارد شد؟
پسوورد گذاشتم اما فقط روی اون پروفایل پسوورد هست! میشه با ساخت یه پروفایل جدید راحت کار کرد.میخوام کلا امکان ورود نباشه و ساخت پروفایل جدید هم پسوورد بخواد یا که نذاره کلا.راهی هست؟

این عکسی که گذاشتم مال آنتن وای فایه .

5.png

حالا به این عکس که در حال باز شدن آنتن وای فایه نگاه کن .

x73wz2ezrn0d6dlpun2s.jpg

این همه بهت توصیه کردم تو همون اصفهان یکی رو پیدا کن . دستشون به ps4 هم نخورده باشه تعمیر کارها حداقل تجربه دارن . گفتی با یکی هماهنگ کردم جلوی خودم بازش کنه . آخرشم خودت باز کردی اینم نتیجش . از همون ابتدا گفتم کار شما نیست .

شما نهایت مجبوری آنتن وای فای رو باز کنی . نقشه ی بلوتوث به برد وصله و هیچ بشری تا الان بازش نکرده و دست نخورده بهش . شما تنها عکسی که داری همینه و این هم مال آنتن وای فایه و چون مجبور بودی بازش کردی . ربطی به بلوتوث این آنتن نداره . اگه ناشیانه بازش کردی باید طبق لینکهای یوتیوب و قدم به قدم پیش بری و چک کنی .

شما با اصول درستش باز نکردی قبول کن . حالا باید از خودت سوال کنی کجای کارو اشتباه کردی اونم فقط با یوتیوب .
برادر میگم ماله بلوتوثه قبول کن
دفعه اول که یه تعمیر کار بازش کرد من بازش نکردم ولی 1 ساعتی طول کشید خیلی بد قلق بود مخصوصا درب روی کیس
پول هم نگرفت بنده خدا فقط 25 تومن پول سیلیکون دادم
اون بلوتوثش هم درست کردم سیمشو کندم دوباره لحیم کردم اوکی شد
اگه خودشو می دیدی متوجه میشدی که به شکل عجیبی لحیمش کرده بودند
روی پوشش پلاستیکی لحیم کرده بودند که سیم تکون نخوره بعد نوکش اندازه کمتره میلیمتر اومده بود بیرون به فلز لحیم کرده بودند
جالبیش روکش پلاستیکیه سیم بود که به گرما و آتش مقاوم بود اینجوری روی سیمش لحیم کرده بودند بدونه اینکه به خود سیم مسی برسه
کلن نمیدونم از عمد یا سیاست! بعضی جاهای این ps4 رو بیخودی پیچیده ساختن
یه بار که بازش کنی متوجه میشی چه کوفتیه

دوستان راهی هست واسه دستگاه پسوورد بذاری کلا نشه وارد شد؟
پسوورد گذاشتم اما فقط روی اون پروفایل پسوورد هست! میشه با ساخت یه پروفایل جدید راحت کار کرد.میخوام کلا امکان ورود نباشه و ساخت پروفایل جدید هم پسوورد بخواد یا که نذاره کلا.راهی هست؟
فکر کنم از طریقه کنترل parental control میشه قفل کرد log in و یا درست کردن اکانت رو . باید parental control وارد شی بری قسمت restrictions فکر کنم این راهش باشه .
master account پس بزاری حله .

سلام
من احساس میکنم صفحه پلی استیشن دیلر لود میشه مثلا میرم قسمت دانلود طول میکشه نشون بده چیه دانلود شده و .... یا بعضی وقت ها صفحه اصلی عکس بازی ها دیر لود میشه میخواستم ببینم عادی یا نه
اگر احساس میکنی D: بدک نیست یه بار Rebuild Databse انجام بدی ببینی حل میشه یا نه.

دفعه اول که یه تعمیر کار بازش کرد من بازش نکردم ولی 1 ساعتی طول کشید خیلی بد قلق بود مخصوصا درب روی کیس
روی پوشش پلاستیکی لحیم کرده بودند که سیم تکون نخوره بعد نوکش اندازه کمتره میلیمتر اومده بود بیرون به فلز لحیم کرده بودند
جالبیش روکش پلاستیکیه سیم بود که به گرما و آتش مقاوم بود اینجوری روی سیمش لحیم کرده بودند بدونه اینکه به خود سیم مسی برسه
1 ساعت ؟
باز کردن 4 انقدر طول نمیکشه اصلا.
بهتر بود اگر اشنایی یا تجربه ندارید خیلی راحت از طریقه utube این کار رو انجام میداد. یک ویدیو 20-30 دقیقه توی utube هست که نحوه تعویض thermal رو دقیق بدون ضربه زدن به قسمتهای کنسول نشون میده . احتمالش هست مشکلی در این حین به وجود امده باشه. در ضمن اون قسمت حالا چه wifi هست یا blutooth هم باید توی دستگاه سوار میکردید .
اما اگه ویدویهای disassembly رو ببینی به طور دقیق هستن کسایی که قطعه قعطه دستگاه رو توضیح میدن میتونی نگاه کنی...
از روی عمد و سیاست نیست عزیز . ساخت داخله دستگاه که بر پایه این عوامل نمیشه
حالا امیدوارم مشکل کنسول حل شده باشه . اما در صورت به نظر میرسه در مورده مسعله گرمایی و این مسعله کنسول ممکنه مورد داشته بود .

برای حل مشکل blutooth هم قبلا یه سری گزارش شده بود که گفته بودن یا format و نصب دوباره فریمورها حل شده بود .

- - -ویرایش - - -

سلام میخواستم برم کارت پلاس بگیرم ولی نمیدونم ریجنم uk هست یا us
باید طبق ریجن اکانت بخرم یا کنسول؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بر حسبه ریجن اکانت
اگر ریجن اکانت رو نمیدون بر از طریقه وب قسمت account manager بعد detail رو بزنی یه قسمت address داره که قسمت پایینی اونجا زده REGION/COUNTRY .

والا من نمیگم . مهندسین یوتیوب موقع بازکردنش میگن آنتن وای فایه ، عکس هم زیاده توی اینترنت ازشو اون عکسی که شما گذاشتی به اسم آنت وای فای میشناسن .

بعضی جاهای این ps4 رو بیخودی پیچیده ساختن
:eek:
حالا به هر حال :d.. درست شد ؟ پرونده PS4تو ببندیم مشکلی نداره دیگه ؟ یا از جاییش بیرون نزده چیز اضافی دیگه ای :d؟؟

دوستان یه سوالی یه بازیو بزنی دیلیت و دوباره نصب کنی از تو منو سیو هات میپره؟
نه عزیز
Save ها پاک نمیشن تا جایی که میدونم D:

میتونی خودت هم قسمت setting > Save Management ازشون کپی بگیری

اگر هم ps plus داری خودش backup میگیره .

والا من نمیگم . مهندسین یوتیوب موقع بازکردنش میگن آنتن وای فایه ، عکس هم زیاده توی اینترنت ازشو اون عکسی که شما گذاشتی به اسم آنت وای فای میشناسن .

:eek:
حالا به هر حال :d.. درست شد ؟ پرونده PS4تو ببندیم مشکلی نداره دیگه ؟ یا از جاییش بیرون نزده چیز اضافی دیگه ای :d؟؟
من دارم از روی نقشه ای سی میگم که اون بلوتوثه و همچنین تجربه باز کردنش
دیدم دیگه وقتی آنتن رو در میاوردی فقط بلوتوث ضعیف میشد وایرلس هم که سر جای خودش قوی بود
به هر حال این به دونه که ما داریم پدرمونو در آورده و تا وقتی در معرض هوا باشه مشکلی نداره فعلا

چرا من دو شبه هرکاری می کتم نمی تونم به psn وصل شم؟ مشکل از نته منه یا همه اینجورین؟ یکی کمک کنه :(
اشکال از نت شماست :d . آرمان DNS ها رو توی امضات بزار یا لینک صفحه رو بچه ها تست کنن . توی هر صفحه نمیشه همش توضیح داد

فِلِشای دسته
بخصوص فِلِش پایین من یه خورده گیر داره
یعنی تازه اینطوری شده !
میشه بدون اینکه دسته باز شه اینو درست کرد ؟؟
باید کامل زَد روش تا بگیـره
قبلـا اگه آرومم میزدی بالا پایین میرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or