هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

داداش به LG w2261vp توهین کردی؟!:d
خداییش من 4 ساله دارمش هنوزم داره مثل بنز کار میکنه و رو دستش به نظرم نیومده!:p
ببین شاید ولوم مانیتور کم باشه یا کلا صفر باشه.تو حالت hdmi دکمه اولی رو بزن برو رو ولوم ببین چنده.
اگر بازم صدا نداد حتما سوکت صداش خراب شده باید ببری تعمیر
راستی اگر خواستی یه عکس بگیر ببینم چه جوریه

عزیز شما یه سیم صدای دو طرفه 3.5 بگیر یه سرشو بزن به پشت مانیتور یه سرشم بزن به ورودی اسپیکر.دقت کن که به input اسپیکر بزنی نه output.
هیچ چیز دیگری هم نمیخواد

خب از کجا بفهمم input هست یا output? :(

خب از کجا بفهمم input هست یا output? :(
داداش بیا تو این تاپیک جوابتو میدم
http://forum.bazicenter.com/thread84075/

- - -ویرایش - - -

ببرید سوالاتتون رو اینجا بپرسید! :|
سوالات شما در مورد PlayStation 4

مانیتور هم بخش مجزار داره
راهنمایی و مشاوره برای خرید تلویزیون , مانیتور و سیستم های صوتی مناسب برای PS4

گند نزنید به این بخش...
داداش این لحن حرف زدنت اصلا خوب نیست.این تاپیک هم برای تمام مباحث راجع به ps4 هست اگر اشتباه نکنم:|

داداش بیا تو این تاپیک جوابتو میدم
http://forum.bazicenter.com/thread84075/

- - -ویرایش - - -

داداش این لحن حرف زدنت اصلا خوب نیست.این تاپیک هم برای تمام مباحث راجع به ps4 هست اگر اشتباه نکنم:|

وقتی هر چیزی جای خودش و بخش خودش رو داره میریزید اینجا توقع نداشته باشید، آرومحرف بزنیم:|. تمام مباحث هست ولی سوالات و مانیتور بخش خودش رو داره، اگر برای همه چی بودکه 10 تا تایپیک مجزار درست نمیکردن.

بعد از تاخییر DC گفتن مولتی کیلزون برا پلاس رایگان میشه,که مثل اینکه تاریخش مشخص شد.از 28 دسامبر تا 31 دسامبر
Killzone Shadow Fall free multiplayer weekend 28th to 31st December for PS Plus members | PS4 News | Official PlayStation Magazine
دوستان به نظرم تنها راهش همون گزارش پست هست:|

- - -ویرایش - - -

25 فرد تاثیر گذار در صنعت گیم در سال 2013,بیشتر از همه 4نفر از سونی:d
http://www.develop-online.net/analysis/25-people-that-changed-games-in-2013/0187608

mark%20cerny.jpg

Mark Cerny
shahid%20ahmad.jpg

Shahid Ahmad
siobbhan%20reddy.jpg

Siobhan Reddy
From Media Molecule

Neil%20Druckmann.jpg

Neil Druckmann

لول بر این لیست که شهید هست و یوشی جون نیست :| :دی
این بنده خدا Bruce Straley همه جور در حقش ظلم میشه ها 8-| تازه بنده خدا ریشش هم از ریش Neil Druckmann بلندتر و ترسناک تر بود !! :دی

لول بر این لیست که شهید هست و یوشی جون نیست :| :دی
این بنده خدا Bruce Straley همه جور در حقش ظلم میشه ها 8-| تازه بنده خدا ریشش هم از ریش Neil Druckmann بلندتر و ترسناک تر بود !! :دی
دقیقا!جای بروس و شیوهه خالیه,ولی انصافا کار شهید احمد هم ستودنیه!یعنی الان پلتفرمای سونی رسما شدن خونه ایندی دولوپر ها!:bighug:همین ایندیا هستن که در آینده به غولی مثل ND تبدیل میشن:d

بچه ها من دستگاهم این هفته میرسه به نظرتون از بین این دوتا کدومو بگیرم از همه لحاظ خوب باشه killzone یا bf4 که بعدن هم راحت بشه تعویض کرد
من بازی نکردم ولی دوستان میگن bf4برای مولتی عالیه. باز برو ویدیوها رو نگاه کن ببین کدوم بهت میسازه.:d

[FONT=&amp]من تازه به اون خروجی مانیتورم یه سیم هدفون وصل کردم صداد نداد. از اون ورم یه بار دیگه از اسپیکر به مانیتور وصل کردم باز صدا نداد. راه دیگه ای نداره که بتونم صدا ازشون بگیرم؟ راستش نگران تامین صدا کنسول های نسل بعدمم! مانیتورمم فکر نکنم جالب باشه اما فعلا نمیتونم محصول جالب تری رو خریداری کنم: [/FONT][FONT=&amp]lg flatiron w2261vp[/FONT]

منم از مانیتور همین دوست زیرین :d دارم فوق العاده کیفیت بالایی داره و قیمتش هم مناسبه این آخرین پستم در این رابطه بود میتونید از تاپیک مانیتور ها ادامه بدید

اتفاقاً من از مانیتور LG W2261VP برای بازی استفاده می کنم و خیلی هم راضیم. البته تلویزیون پلاسمای پاناسونیک هم داریم ، ولی خانواده اجازه نمیده باهاش بازی کنیم. همش سریال چرند باهاش نگاه می کنن !!!

ممنون ولی بیشتر خوشم از کیلزون میاد کس دیگه نبود نظر بده ؟

من کیلزون خریدم
نظر شخصیم اینه که اگر بازی میگیرید یه بازی بگیرید که مختص این نسل ساخته شده باشه نه بازی هایی که روی نسل های قبل بودن البته میگم نظر شخصی ممنون میشم کسی موضع نگیره

بعد از تاخییر DC گفتن مولتی کیلزون برا پلاس رایگان میشه,که مثل اینکه تاریخش مشخص شد.از 28 دسامبر تا 31 دسامبر
تا 1 JANUARY هست یعنی 4 روز!
ما که هنوز PS4 رو نگرفتیم اینک به درد ما ها نمیخوره:d

- - -ویرایش - - -

من بازی نکردم ولی دوستان میگن bf4برای مولتی عالیه. باز برو ویدیوها رو نگاه کن ببین کدوم بهت میسازه.:d
عالی نیست نسبتا خوبه یعنی هرچی بیشتر بازی کنی به مضخرف بودنش بیشتر پی میبری...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or