هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یعنی الان بازی های مولتو میشه مجانی بازی کرد بدونه داشتن پلاس؟
فقط بازیهایی که Free To Play هستن رو میشه بدون داشتن پلاس آنلاین بازی کرد ... برای بازیها معمولی مثل کیلزون و فیفا باید پلاس داشته باشید

به jonathanhawkins طراح ارشد سانتا مونیکا توییت کردم گفتم شما هم ببینید :d.
84456085860403344607.png

دوستان عزیز یکی از دوستان بنده چنین مشکلی داره میخواستم ببینم راه حلش چیه. در حال حاظر از طریق اچ دی ام آی ایکس باکس360 رو به مانیتوره کامپیوترم که صدا نداره نصب کردم. و صدای بازیرو از طریق 3 فیش به اسپیکر تامین کردم. حالا تو نسل بعد ایکس باکس وان که دیگه سه فیش نداره و منم مانیتورم صدا از خودش نداره برای صداش؟

دوستان عزیز یکی از دوستان بنده چنین مشکلی داره میخواستم ببینم راه حلش چیه. در حال حاظر از طریق اچ دی ام آی ایکس باکس360 رو به مانیتوره کامپیوترم که صدا نداره نصب کردم. و صدای بازیرو از طریق 3 فیش به اسپیکر تامین کردم. حالا تو نسل بعد ایکس باکس وان که دیگه سه فیش نداره و منم مانیتورم صدا از خودش نداره برای صداش؟
مانیتورتون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هم نداره ؟

والا دقیق منظورتون نفهمیدم دوستم گفت که یدونه داره برای ورود سیم هدفون و ایناست یدونه هم داره اسمش dvi-d

خب مانیتور شما هم مثل مانیتور منه اون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونید هم بهش هدفون وصل کنید هم اسپیکر اگر اسپیکرتون دو فیش هست هم میتونید تبدیل اون دو فیش رو به سوکت 3.5 میلیمتری بگیرید و به مانیتور وصل کنید و هم کابل مخصوصش هست که یه طرفش دو فیشه هستش و طرف دیگش 3.5 میلیمتری که راحت وصل میشه و با کیفیت عالی صدا بهتون میده

به jonathanhawkins طراح ارشد سانتا مونیکا توییت کردم گفتم شما هم ببینید :d.
84456085860403344607.png
میگم امیرعلی (مشکی)خوبه باز میشه به این استودیوهای غربی توئیت کرد و جوابشون رو گرفت..:)من که هرچی میخوام به فامیتو ادا توئیت بدم نمیتونــــــــــــم:((اصن نمیشه:(
:d;;)

آخرین ویرایش:
خب مانیتور شما هم مثل مانیتور منه اون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونید هم بهش هدفون وصل کنید هم اسپیکر اگر اسپیکرتون دو فیش هست هم میتونید تبدیل اون دو فیش رو به سوکت 3.5 میلیمتری بگیرید و به مانیتور وصل کنید و هم کابل مخصوصش هست که یه طرفش دو فیشه هستش و طرف دیگش 3.5 میلیمتری که راحت وصل میشه و با کیفیت عالی صدا بهتون میده

فکر کنم منظورتون خروجی 3.5 میلیمتری هست؟
چون از ورودی نمیشه چیزی دریافت کرد!

فکر کنم منظورتون خروجی 3.5 میلیمتری هست؟
چون از ورودی نمیشه چیزی دریافت کرد!

ما چون از قدیم به اینجور چیزا نری و مادگی میگفتیم عادت کردیم الانم خروجی و ورودی رو برعکس میگیم شما به بزرگواری خودت ببخش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or