.:AC MilaN:.
کاربر سایت
بچه ها یه سوال cd رو از دستگاه در بیارم وقتی خاموش میکنم یا بزارم توش بم.نه مشکلی پیش نمیاد
مصطفی نباید مشکلی داشته باشه که (سونی هم یه پیچ کنارش گذاشته اگه یه زمان دیسک داخل موند با پیچوندنش با یه پیچگوشتی دیسک میاد بیرون )بیاری بیرون بهتره
فکر کنم الان طرف بیشتر از ما هایپ شده :dبه jonathanhawkins طراح ارشد سانتا مونیکا توییت کردم گفتم شما هم ببینید :d.
![]()
ایول پس واقعا یه New IP از سانتا وجود داره :d
مانیتورتون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هم نداره ؟دوستان عزیز یکی از دوستان بنده چنین مشکلی داره میخواستم ببینم راه حلش چیه. در حال حاظر از طریق اچ دی ام آی ایکس باکس360 رو به مانیتوره کامپیوترم که صدا نداره نصب کردم. و صدای بازیرو از طریق 3 فیش به اسپیکر تامین کردم. حالا تو نسل بعد ایکس باکس وان که دیگه سه فیش نداره و منم مانیتورم صدا از خودش نداره برای صداش؟
مانیتورتون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هم نداره ؟
والا دقیق منظورتون نفهمیدم دوستم گفت که یدونه داره برای ورود سیم هدفون و ایناست یدونه هم داره اسمش dvi-d
میگم امیرعلی (مشکی)خوبه باز میشه به این استودیوهای غربی توئیت کرد و جوابشون رو گرفت..به jonathanhawkins طراح ارشد سانتا مونیکا توییت کردم گفتم شما هم ببینید :d.
![]()
اصن نمیشه

خب مانیتور شما هم مثل مانیتور منه اون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونید هم بهش هدفون وصل کنید هم اسپیکر اگر اسپیکرتون دو فیش هست هم میتونید تبدیل اون دو فیش رو به سوکت 3.5 میلیمتری بگیرید و به مانیتور وصل کنید و هم کابل مخصوصش هست که یه طرفش دو فیشه هستش و طرف دیگش 3.5 میلیمتری که راحت وصل میشه و با کیفیت عالی صدا بهتون میده
فکر کنم منظورتون خروجی 3.5 میلیمتری هست؟
چون از ورودی نمیشه چیزی دریافت کرد!