اول ژانویه یه تعداد محدود میارن که میشه بدون پیش خرید کردن,خرید ولی خوب سه سوت تموم میشه!از فروشگاه سونی پیش خرید بکنی میره برا فوریه:dپیش فروش هم نمیکنن؟
رفیق ما 1720 درهم پیدا کرده تحویل واسه اوایل دی ولی خب فروشگاه سونی نبوده منم اصرار کردم و از همونجا پیش خرید کرد(شانس ما ازین خراباس
)

Sony likes to send its season’s greetings in style, and their Holiday cards and packages are starting to be delivered to developers and press. Apparently this year the house of the PS4 delivered to those working on its consoles a nice box with a personalized bottle of champagne and a copy of Killzone: Shadow Fall and Knack
خب مانیتور شما هم مثل مانیتور منه اون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونید هم بهش هدفون وصل کنید هم اسپیکر اگر اسپیکرتون دو فیش هست هم میتونید تبدیل اون دو فیش رو به سوکت 3.5 میلیمتری بگیرید و به مانیتور وصل کنید و هم کابل مخصوصش هست که یه طرفش دو فیشه هستش و طرف دیگش 3.5 میلیمتری که راحت وصل میشه و با کیفیت عالی صدا بهتون میده
منظور منطقه جغرافیایی عرضه کنسول هستدوستان من خیلی حرفه ای نیستم منظور از ریجن 1 و 2 و... چیه؟
بتل 4 همچین اش دهن سوزی نیست با اینکه من خودم عشقم بتل هست ولی این بیشتر به COD شبیه تا بتلفیلد!خب دیگه ما هم گرفتیم فقط موندم بازی چی بگیرم cod یا battle
هنوز شک دارم
خب دیگه ما هم گرفتیم فقط موندم بازی چی بگیرم cod یا battle
هنوز شک دارم
خب دیگه ما هم گرفتیم فقط موندم بازی چی بگیرم cod یا battle
هنوز شک دارم
داداش به LG w2261vp توهین کردی؟!:d[FONT=&]من تازه به اون خروجی مانیتورم یه سیم هدفون وصل کردم صداد نداد. از اون ورم یه بار دیگه از اسپیکر به مانیتور وصل کردم باز صدا نداد. راه دیگه ای نداره که بتونم صدا ازشون بگیرم؟ راستش نگران تامین صدا کنسول های نسل بعدمم! مانیتورمم فکر نکنم جالب باشه اما فعلا نمیتونم محصول جالب تری رو خریداری کنم: [/FONT][FONT=&]lg flatiron w2261vp[/FONT]

عزیز شما یه سیم صدای دو طرفه 3.5 بگیر یه سرشو بزن به پشت مانیتور یه سرشم بزن به ورودی اسپیکر.دقت کن که به input اسپیکر بزنی نه output.بچه ها الان من با مانیتور پی سی بازی میکنم. بعد در حال حاظر برای xbox صدا شو از طریق 3 فیش به اسپیکر تا مین کردم. برای ps4 چی کار کنم؟ اون که دیگه اصلا از اون3 فیش ها پشتیبانی نمی کنه! بعد مانیتورم lg flatron w2261vp هست. از اچ دی ام آی صدا میگیره ک خدش مستقیم پخش کنه؟ چی کار کنم برای تامین صدای ps4?