هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

پیش فروش هم نمیکنن؟
رفیق ما 1720 درهم پیدا کرده تحویل واسه اوایل دی ولی خب فروشگاه سونی نبوده منم اصرار کردم و از همونجا پیش خرید کرد:|(شانس ما ازین خراباس:|)
اول ژانویه یه تعداد محدود میارن که میشه بدون پیش خرید کردن,خرید ولی خوب سه سوت تموم میشه!از فروشگاه سونی پیش خرید بکنی میره برا فوریه:d

I Beg You to Kill Me :((
Sony likes to send its season’s greetings in style, and their Holiday cards and packages are starting to be delivered to developers and press. Apparently this year the house of the PS4 delivered to those working on its consoles a nice box with a personalized bottle of champagne and a copy of Killzone: Shadow Fall and Knack

این تصویر رو یوشیدا ارسال کرده
(کیک زیر در SCEJ بلعیده شده)

73590701571659786515.jpg

این کارت تبریک برای یکی از اعضای IGN ارسال شده

26460544231887717316.jpg

بسته زیر هم برای Young Horses ارسال شده
(اونجور که سرچ کردم ظاهرا Octodad رو ساختند، درسته؟)

76013375079270362213.jpg

خب مانیتور شما هم مثل مانیتور منه اون ورودی 3.5 میلیمتری صدا هست که میتونید هم بهش هدفون وصل کنید هم اسپیکر اگر اسپیکرتون دو فیش هست هم میتونید تبدیل اون دو فیش رو به سوکت 3.5 میلیمتری بگیرید و به مانیتور وصل کنید و هم کابل مخصوصش هست که یه طرفش دو فیشه هستش و طرف دیگش 3.5 میلیمتری که راحت وصل میشه و با کیفیت عالی صدا بهتون میده

[FONT=&quot]من تازه به اون خروجی مانیتورم یه سیم هدفون وصل کردم صداد نداد. از اون ورم یه بار دیگه از اسپیکر به مانیتور وصل کردم باز صدا نداد. راه دیگه ای نداره که بتونم صدا ازشون بگیرم؟ راستش نگران تامین صدا کنسول های نسل بعدمم! مانیتورمم فکر نکنم جالب باشه اما فعلا نمیتونم محصول جالب تری رو خریداری کنم: [/FONT][FONT=&quot]lg flatiron w2261vp[/FONT]

اتفاقاً من از مانیتور LG W2261VP برای بازی استفاده می کنم و خیلی هم راضیم. البته تلویزیون پلاسمای پاناسونیک هم داریم ، ولی خانواده اجازه نمیده باهاش بازی کنیم. همش سریال چرند باهاش نگاه می کنن !!!

خب دیگه ما هم گرفتیم فقط موندم بازی چی بگیرم cod یا battle
هنوز شک دارم
بتل 4 همچین اش دهن سوزی نیست با اینکه من خودم عشقم بتل هست ولی این بیشتر به COD شبیه تا بتلفیلد!
من خودم اولین بازی میگیرمش ولی به اندازه بتل 3 ازش لذت نخواهم برد...
COD : GHOST هم بچه ها گفتن خیلی چرت تر از قبل شده البته من فن بازی در نمیارم و COD هم زیاد بازی کردم ولی از لحاظ مولتی بتل خیلی بهتره حالا هر جی هم که باشه!
اما سینگل COD کلا بتل رو می ارزه!(SINGLE PLAYER فقط)

خب دیگه ما هم گرفتیم فقط موندم بازی چی بگیرم cod یا battle
هنوز شک دارم

ببین اگه به زیبایی طراحی محیط اهمیت می دی و همینطور مولتی پلیر، بتل بگیر.
ولی اگه Single Player با داستان قوی می خوای + روونی بازی + مولتی پلیر، COD رو پیشنهاد می کنم.
(من ایشالاء بعداز خرید کنسول هردوتاش رو می گیرم. با اینکه روی PS3 بازی کردمشون...)

بچه ها الان من با مانیتور پی سی بازی میکنم. بعد در حال حاظر برای xbox صدا شو از طریق 3 فیش به اسپیکر تا مین کردم. برای ps4 چی کار کنم؟ اون که دیگه اصلا از اون3 فیش ها پشتیبانی نمی کنه! بعد مانیتورم lg flatron w2261vp هست. از اچ دی ام آی صدا میگیره ک خدش مستقیم پخش کنه؟ چی کار کنم برای تامین صدای ps4?

[FONT=&amp]من تازه به اون خروجی مانیتورم یه سیم هدفون وصل کردم صداد نداد. از اون ورم یه بار دیگه از اسپیکر به مانیتور وصل کردم باز صدا نداد. راه دیگه ای نداره که بتونم صدا ازشون بگیرم؟ راستش نگران تامین صدا کنسول های نسل بعدمم! مانیتورمم فکر نکنم جالب باشه اما فعلا نمیتونم محصول جالب تری رو خریداری کنم: [/FONT][FONT=&amp]lg flatiron w2261vp[/FONT]
داداش به LG w2261vp توهین کردی؟!:d
خداییش من 4 ساله دارمش هنوزم داره مثل بنز کار میکنه و رو دستش به نظرم نیومده!:p
ببین شاید ولوم مانیتور کم باشه یا کلا صفر باشه.تو حالت hdmi دکمه اولی رو بزن برو رو ولوم ببین چنده.
اگر بازم صدا نداد حتما سوکت صداش خراب شده باید ببری تعمیر
راستی اگر خواستی یه عکس بگیر ببینم چه جوریه

بچه ها الان من با مانیتور پی سی بازی میکنم. بعد در حال حاظر برای xbox صدا شو از طریق 3 فیش به اسپیکر تا مین کردم. برای ps4 چی کار کنم؟ اون که دیگه اصلا از اون3 فیش ها پشتیبانی نمی کنه! بعد مانیتورم lg flatron w2261vp هست. از اچ دی ام آی صدا میگیره ک خدش مستقیم پخش کنه؟ چی کار کنم برای تامین صدای ps4?
عزیز شما یه سیم صدای دو طرفه 3.5 بگیر یه سرشو بزن به پشت مانیتور یه سرشم بزن به ورودی اسپیکر.دقت کن که به input اسپیکر بزنی نه output.
هیچ چیز دیگری هم نمیخواد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or