هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان می خوام بدونم الان باتوجه به کمبود بازی برای ps4 (به نظر من البته این رو با توجه به پس زمینه ذهنیم که غوغایی انتخاب بین ps3 , ps4 هست می گم) می خوام بدونم چقدر میشه رو بازی آنلاین حساب کرد؟
منظورم هم کیفیت بازی های عرضه شدش هستش و هزینه هاش مثل مصرف حجم اینترنت و خرید psn plus? راستی باید بازی هم بخرم یا اینکه با همون اکانت یه ساله می تونم بازی های psn رو دانلود کنم و استفاده کنم؟ در کل چقدر میشه روش حساب باز کرد که بتونه این psn جای فقدان بازی های شاخص نسل قبل رو حداقل تا اومدن ورژن ps4 شون پرکنه؟ مثلا الان می تونم GOW یا Uncharted اینترنتی رو با ps4 تو psn بازی کنم؟
---
شرمنده من برا اولین بار می خوام کنسول بخرم و کاملا از آنلاین بازی کردن بی اطلاعم و حتی نمی دونم باید بازی هایی که دیسکش رو داری و مالتی پلیر داره رو استفاده کنی یا اینکه اصلا به یکسری بازی آنلاین داریم که فقط میشه اونا رو دانلود و بازی کرد؟ یکی می تونه اصلا بگه با چی طرفم؟ من ازpsn فقط خرید اکنتش رو میدنم. همین!

PS4 هر چقدر هم کمبود بازی در زمان عرضه داشته باشه فکر نکنم کمبود بازی انلاین داشته باشه ! برای fps که انلاینهای خیلی خوب مثل KZ - Ghosts - BF4 موجود هست به علاوه F2P ها . بعدش NBA 2K - Fifa موجود هست. به زودی هم FF میاد که سبکش MMO هست D: واقعا فقط بازی انلاین داره این دستگاه ! لول
خریده PS PLUS خیلی به صرفه هست. شما کلا سالی 50-60 دلار برای این plus میدی کنارش علاوه بر بازی کردن انلاین به شما online storage - تخفیف - بازیهای مجانی داده میشه . هزینه بازیهای مجانی که توی store برای ویتا و Ps3 قرار میگره طبیعتا از 60 دلار سالیانه که میدی چندین برابر بالا میزنه . پس ارزش داره ! هنوز اون Gaiki لانچ نشده که بشه بازیهای ps3 رو از طریقه stream روی ps4 بازی کرد. ساله اینده قرار هست تازه این سرویش راه اندازی بشه حالا کی بازیا رو stream کنن هم معلوم نیست فقط گفتن توی برنامشون هست.
در مورده سوال اخرت هم .... بازی مثل COD GHOSTS - BF4 خب هم انلاین داره و هم بخش تک نفره! همین . فقط شما به Ps Plus نیاز داری تا بتونه به بخشه انلاینش وارد بشی .
توی psn هم قرار Blacklite عرضه بشه به علاوه F2P ها که اینا همه انلاین هستن و مجانی. فقط باید از PSN دانلود کنی.

anureqyt.jpg
y3adytav.jpg
yrapygy2.jpg
دوستان این جعبه کنسول من.از کجا بفهمم ریجن چنده؟

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk

بغیر از اساسینز عزیز.نظرت در مورد سینگل اینفیمس چیه

فرستاده شده از C6903ِ من با Tapatalk
:)
Infamous که همش تا به امروز فوق القعاده بود. جدیده هم اونطور که من خوندم ازش خیلی خیلی بهتره . 100% ارزشه خرید داره
AC گفتم بر اساسه بازیهای موجود :)
اگر میخوای برای Infamous وایسی که 100% ارزش داره.

:)
Infamous که همش تا به امروز فوق القعاده بود. جدیده هم اونطور که من خوندم ازش خیلی خیلی بهتره . 100% ارزشه خرید داره
AC گفتم بر اساسه بازیهای موجود :)
اگر میخوای برای Infamous وایسی که 100% ارزش داره.
اینفیمس سینگلش بهتره یا مولتیش؟

الان 4 تا تریلر دارم از بتلفیلد روی پلی استیشن 4 !4-5 گیگ میشن ! از یوتوب لایو استریم دانلود کردم:|
یک قابلیت خیلی خیلی جالب داره DS4!
یادتونه توی کیلزون 2 با چرخش دسته اون والو ها رو باز و یا می بستیم؟!
حالا با خم کردی دسته یه طرف راست یا چپ تو بتلفیلد از بغل دیوار ها میتونین سرتون رو خم کنین و نگاه کنین!
مثل کاری که تو کال او دیوتی WAWتبا دکمه های Qو Eانجام میدادیم و سرمون رو از بغل دیوار ها خم میکردیم! خیلی باهال شده!

الان 4 تا تریلر دارم از بتلفیلد روی پلی استیشن 4 !4-5 گیگ میشن ! از یوتوب لایو استریم دانلود کردم:|
یک قابلیت خیلی خیلی جالب داره DS4!
یادتونه توی کیلزون 2 با چرخش دسته اون والو ها رو باز و یا می بستیم؟!
حالا با خم کردی دسته یه طرف راست یا چپ تو بتلفیلد از بغل دیوار ها میتونین سرتون رو خم کنین و نگاه کنین!
مثل کاری که تو کال او دیوتی WAWتبا دکمه های Qو Eانجام میدادیم و سرمون رو از بغل دیوار ها خم میکردیم! خیلی باهال شده!
قابلیتpeak & lean هست
توی نسخه pcکه وقتی پشت چیزی سنگیر میگیرد aim:نید بصورت خودکار انجام میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or