هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

امتیاز دهی مردم اروپا در شعبات مختلف آمازون به PS4:

PS4AmazonUK.jpg

PS4AmazonDe.jpg

PS4AmazonFR.jpg

PS4-AmazonES.jpg

PS4AmazonIT.jpg

همه یا 5 داند یا 1 (اکثر قریب به اتفاق) :d که خوب کاملا هم معلومه رضایت مردم چطوره ;;)

امروز متوجه یک چیز جالب شدم بعد سه ساعت بازی خواستم دستگاه خاموش کنم وقتی وارد گزینه پاور میشید سه گزینه داره که یکیش به کل پی اس۴ خاموش میکنه یکی دیگه به حالت استند بای در میاره مثله حالت خاموش کردن دستگاه غیر فعال میشه اما میتونی دسته تو این حالت شارج کرد.من حالت استند بای انتخاب کردم دیدم دستگاه خاموش شد اما دیدم تو این حالت فن با دور خیلی کم کار میکنه تا گرما کامل خارج بشه!بعد چند دقیقه فنشم خاموش شد!اگر بالا چند ساعت بازی میکنید وقتی کارتون تمام شد گزینه تارن اف انتخاب نکنید بهتره بره حالت استند بای چون گرمارو کامل خارج میکنه بعد اگه خواستید روشن کنید دوباره کامل خاموش کنید.

البته اون مدل 670 سونی سه بعدی نیست
ضمن اینکه 200 هرتز هست ولی مدل 800 سه بعدی هست و 400 هرتز
ضمن اینکه هر دو مدل ویژگی سیمول ویو هم دارن که برای بازیهای دو نفره جالبه

- - -ویرایش - - -

hong kong هم فکر کنم feb هست.​

هنگ کنگ تاریخ عرضش 17 دسامبر هست

امروز متوجه یک چیز جالب شدم بعد سه ساعت بازی خواستم دستگاه خاموش کنم وقتی وارد گزینه پاور میشید سه گزینه داره که یکیش به کل پی اس۴ خاموش میکنه یکی دیگه به حالت استند بای در میاره مثله حالت خاموش کردن دستگاه غیر فعال میشه اما میتونی دسته تو این حالت شارج کرد.من حالت استند بای انتخاب کردم دیدم دستگاه خاموش شد اما دیدم تو این حالت فن با دور خیلی کم کار میکنه تا گرما کامل خارج بشه!بعد چند دقیقه فنشم خاموش شد!اگر بالا چند ساعت بازی میکنید وقتی کارتون تمام شد گزینه تارن اف انتخاب نکنید بهتره بره حالت استند بای چون گرمارو کامل خارج میکنه بعد اگه خواستید روشن کنید دوباره کامل خاموش کنید.

عجب گزینه ی جالبی ، مثل خودرو که تا چند دقیقه فنش کار میکنه و خودش خاموش میشه:>
این یکی رو تو هیچ سایتی ندیده بودم اشاره کنه. واقعا اون سیستم نیاز به خنک کردن هم داره:x

28543931004154560341.gif

هاهاهاهاهاها ... یورش مردم مثل گله های رم کرده به ps4

اینم ببنید چه جمعیتی ... هر کی ps4 بر میداره از یه طرف فرار میکنه انگار میخوان ازش بدزدن ///

xce3r.gif

به نظر تون چند تا ps4 خورد شد زیر دست و پا ...

بعد میرن خونه میگن کنسولمون خراب بود ...

چه کرده ps4 عزیزمون ... خانواده رو سربلند کرد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or