Shr776
کاربر سایت
از مدیران بخش تقاضا میشه یه نظمی به این تاپیک بدن
این تاپیک شده محفلی برای کل کل های بچگانه یه عده کاربر خاص
واقعا من نمیدونم هدف برخی دوستان از این بحث های بیهوده و کل کل های بچگانه چیه؟
حالا کنسول خوب یا بد
اگر خوبه بگیریدش اگر هم بده نگیریدش
نه اینکه شما جزو سهام داران سونی و مایکروسافت هستید بایدم اینقدر براش سر و دست بشکنید
با این پست های شخصی فقط تاپیک رو شلوغ کردید و از هدف اصلی دور شدیم
جالبه که همه هم برای خودشون کارشناس اعظم شدند و از خودشون نقل قول میزارن
حداقل اگر مطلبی میزارید یه لینک منبعی هم بزارید و بیخودی با نظرات شخصی خودتون به دیگران جهت ندید
با تشکر
- - -ویرایش - - -
در مورد صحبتهای بالا دقیقا میشه توضیح بدید که هزینه انلاین در طول سال در ایران چند دلار میشه؟
با تشکر
این تاپیک شده محفلی برای کل کل های بچگانه یه عده کاربر خاص
واقعا من نمیدونم هدف برخی دوستان از این بحث های بیهوده و کل کل های بچگانه چیه؟
حالا کنسول خوب یا بد
اگر خوبه بگیریدش اگر هم بده نگیریدش
نه اینکه شما جزو سهام داران سونی و مایکروسافت هستید بایدم اینقدر براش سر و دست بشکنید

با این پست های شخصی فقط تاپیک رو شلوغ کردید و از هدف اصلی دور شدیم
جالبه که همه هم برای خودشون کارشناس اعظم شدند و از خودشون نقل قول میزارن
حداقل اگر مطلبی میزارید یه لینک منبعی هم بزارید و بیخودی با نظرات شخصی خودتون به دیگران جهت ندید
با تشکر
- - -ویرایش - - -
متوجه منظورت از دانلودنتوورک دقیقا نمیشم ! plus فقط مثل یک PRemium membershipهست . یک فضای cloud بهت میدن. اجازه بازی انلاین . دانلود بازیهای مجانی برای اعضای پلاس و همینها !
بقیه چیزهای انلاین مثل دانلود - خریده بازی - دمو ها - فیلم و ... برای همه اکانتها قابل دسترسی هست و پولش باید توسط کارت یا psn کارت پرداخت بشه. ( هزینه جدا و با خودت)
صحبت من دقیقا اینه که برای بازی انلاین و دانلود دموها چقدر باید پول داد؟
مثلا اگر بخواهیم بازی کال او دیوتی و بتلفیلد رو انلاین بازی کنیم برای هر کدومشون باید جدا اکانت انلاین خرید کرد؟
یا برای دانلود دموهای رایگان ،اگر یه اکانت یکساله بخریم میتونیم هر چی دمو و بازی رایگان باشه دانلود کنیم یا باید اکانتهای جدا تهیه کرد؟
اینو خواستم بپرسم که برای یه خوره بازی انلاین و دانلود در طول یکسال چقدر هزینه بر میداره که بتونه یه دل سیر از دانلود و انلاین لذت کامل ببره
با تشکر
در مورد صحبتهای بالا دقیقا میشه توضیح بدید که هزینه انلاین در طول سال در ایران چند دلار میشه؟
با تشکر