هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فیکس موقت BLOD هم آمد :d .

ترجمه نمیشه بکنی:|
The crying over BLOD yet for all the people, there is a bug fix which was posted already several weeks ago already here in the forum. The BLOD means nothing else than that the Playstation 4 is constantly trying to connect to the TV (infinite loop). This can be remedied in which one connects the DualShock 4 on the PlayStation 4 with the supplied USB cable that starts Playstation 4, and after the blue light is on, holding down on the DualShock long the PS button. Then the light from the LED bar should change on the Playstation 4 release PS button. Now, after the color has changed on the PS4, again press and hold the PS button on the DualShock 4, then the loop should end and a signal can be made​​. Hope this helps some

واقعا" ترجمه هم ميخواد :|
مي گه مشكل BLOD به خاطر اينه كه PS4 نمي تونه ارتباط خودش رو با TV برقرار كنه و توي يه INFINITE LOOP مي افته يعني هي مي افته توي يه سيكل و چرخه خراب ! براي حلش هم ميگه وقتي اون مدلي شديد دسته رو با كابل وصل كنيد به دستگاه PS BUTTON رو نگه داريد وقتي روشن شد و رنگ دستگاه و دسته يكي شد دوباره دكمه PS BUTTON رو نگه داريد تا مشكل حل بشه و تصوير بياد بالا
مختصرش كردم

داداش من چه ربطی داره به کپی رایت؟× مگه میخوان کپیش کنن بفروشن؟!؟×؟ فعلا ایران جز کشور هایی نیست که در اون ها نمایند گی ها شروع به فروش کنن .. مثل امارات که نمایندگی هاش نیوردن .

کنسول بعله
بقیه چیزا نه
همون موقع هم که تحریم بودیم نمایندگیها نمیفروختن چون کپی رایت نیست سونی روی دستگاه سودی نمیکنه روی بازیها فقط سود میکنه که اونم ملت پایرت میکنن تموم شد رفت
درضمن حرفم=fact

دوستانی که خرید کردن چقدر براشون در اومد؟منظورم اونایی هست که از سایتهای خارجی و یا به آشنایانشون سفارش دادنه...

دوستان ممنون میشم لینک مستقیم playstation mobile رو قرار بدید.باتشکر.
اگر گوشی اندرویدی داری بری برنامه بازار نسخه جدیدشو گذاشته برای دانلود

بچه ها بدون تعصب درصد خرابی چقدره؟ من ویدیو دیدم که خیلی وضع خرابه. آخه چرا سونی؟ اونکه کارش درست بود.
هنوز اعلام نشذه ولی امازون المان گفت حدود40000شیپ کرده 300تاش خراب بوده
گول این امارهایی که بعضی ها میگند نخورید

ای بابا شمام گرفتارینا ایشالا گیرت بیاد داداش :bighug: رنگ قرمزش هم بد نیستا :دی
هی این عکسارو بذارین آخرش ارشد قبول نشدم میام یقه شمارو می گیرم :دی

منم خیلی قرمرش و دوست دارم اگه باندل گیرم نیاد دسته اضافی رو قرمز میگیرم

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

من یه نگاهی‌ به آمازون انداختم
مال بعضیها خراب شده که این طبیعیه
آلمان کشور بزرگیه و جمعیتش زیاده اگر یک درصد کنسولها خراب باشه فرومشون داغ می‌شه
بنظر من همون تعداد خرابی‌ معمولی‌ هست.
حدود ۴۰% یک ستاره امتیاز دادن، احتمال داره بعضیهاشون همین‌جوری یک داده باشند.
کسایی‌ که ریسک نمی‌خواند بکنند صبر کنند بعدا آمار خراب شدن, مثلا از ۱ درصد به ۰/۱ درصد کاهش پیدا می‌کنه.. بعدا بگیرید
اگر عجله ندارید پیشنهاد می‌شه یکی‌ ۲ سالی‌ صبر کنید مدل جدیدترش (1TB) رو بگیرید.

آخرین ویرایش:

دوستان متاسفانه پست اشتباهی تو قسمت قیمت بود !
Markus ‘Notch’ Persson
یکی از دولوپرهای بزرگ بازی Minecraft جدیدا PS4 گرفته و به شدت داره ذوق مرگ میشه ! و بعد هم توییت کرده که که روز جمعه که کنسول رو گرفتم یکی از بهترین روز های زندگیم بود

بعد هم سونی بهش گفته که هر بازی دوس داری بگو بهت رایگان میدیم ولی این جملرو دقیقا گفته :

I want to buy it myself legitimately! Games is too personal for me, I want to feel like “it’s mine”.
icon_biggrin.gif

(دوس دارم بازیهام رو خودم بخرم ! بازیا برای من خیلی شخصی و مهمن ! دوس دارم حس اینکه اینا مال منن داشته باشم)

یه سوالی؟ هنوز امار خرابی درست حسابی نیومده ؟ به نظرتون بگم فروشنده تست کنه یا نه ؟ یه پولی میگیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or