mis2012
کاربر سایت
سلامچند سوال در مورد کنسول جدید
1.ورژن HDMI کنسول 1.4 هست؟اینکه گفتن با آپدیت به ورژن 2.0 ارتقا پیدا میکنه و میشه فیلمهای UHD دید صحت داره؟
2.با آپدیتهای بعدی کنسول میشه فیلمهای بلوری و اچ دی دید؟فیلمهای کپی شده رو چطور؟
3.USB کنسول ورژن 3.0 هست؟چون سرعت 3 به مراتب بالاتر از ورژن 2.0 هست
4.بازیهای جدیدی که اومدن یا قراره بیان برای PS4 هم میان مثل GTA6 یا GT6؟
5.با اکانتی که از سایت سونی خریده میشه امکان دانلود بازیهای رایگان و دموی بازیها هست؟و همچنین بازی کردن آنلاین به صورت نامحدود؟
با تشکر
قیمت این اکانتها برای بازی آنلاین ماهی و یا سالی چند دلار هست؟5.اکانتی خریداری نمیشه. اکانت به صورت مجانی باز میشه و میشه به Plus با پرداخت پول ارتقاش داد که برای online اجباری هست ( بازی online ) . بله امکان دانلود دمو و بازیهای رایگان هست ( نه رایگانهای plus ) . انلاین بازی کردن نامحدود نیست ( نیاز به plus داره که میشه 90 روزه و 1 ساله خرید اعتبارش رو ) اکانته مجانی بازی انلاین نمیشه انجام داد.
بستگی به region که انتخاب میکنی داره . برای US فکر کنم یک سال 50 تا و 3 ماه 18 تاست (دلار)قیمت این اکانتها برای بازی آنلاین ماهی و یا سالی چند دلار هست؟
با خرید یه اکانت یک ساله میشه براحتی از همه قسمتهای دانلود نتوورک استفاده کرد و هزینش چقدر خواهد بود؟
یعنی برای انلاین بازی کردن باید اشتراک plus خرید ؟بستگی به region که انتخاب میکنی داره . برای US فکر کنم یک سال 50 تا و 3 ماه 18 تاست (دلار)
برا من تو استرالیا 3 ماه 20 تا . 1 ساله 60 تا .(دلار)
بقیه اکانتها هم عموما باید توی همین رنجا باشه. uk هم نمیدونم
متوجه منظورت از دانلودنتوورک دقیقا نمیشم ! plus فقط مثل یک PRemium membershipهست . یک فضای cloud بهت میدن. اجازه بازی انلاین . دانلود بازیهای مجانی برای اعضای پلاس و همینها !
بقیه چیزهای انلاین مثل دانلود - خریده بازی - دمو ها - فیلم و ... برای همه اکانتها قابل دسترسی هست و پولش باید توسط کارت یا psn کارت پرداخت بشه. ( هزینه جدا و با خودت)
:آمازون آلمان رسمآ اعلام کرده 40000 کنسول شیپ کرده که 300 تاش خراب بوده .... جو ندین الکی .. خراب ها کم بوده ...Short times thrown into the room: Amazon USA has at 15:11. more than 250000 PS4 ship. in the 2 weeks until today have left them under 900 people negative reviews on Amazon. This corresponds to a DOA rate of 0.35%. Would the ridiculous figure of 50% correct, stood at Amazon now 50000 + 1 star reviews because 125,000 consoles were defective. Think some people sometimes for 3 seconds before parroting some nonsense?
به نظره من BT بیشتر نسل بعد تره ! همه چیز نشد نورپردازی و texture . به نظره من killzone چیزی از نظر gameplay و اینا نداره . گرافیکش خیلی خوبه اما حداقلش bt داره مولتی 64 نفر و 60 فریم با این همه تخریب توی محیط بالا پردازش میکنه D: به نظرم ارزشش بیشتر از killzone هست خیلی زیادتر !چون جنبه های gameplay هم نسله بعدی هست . killzone بخش single خیلی ساده و کلیشه ای هست و بخش multi فقط خیلی خوبه. بیشتر یک show case برای نشون دادن قدرت ابتدایه ps4.فیفا یکی از بازیایی که طعم نسل بعدو نشنتون میده.اما اگه میخواین فراتر از نسل بعد برین کیلزون بازی کنید:d
دلیلش اینکه اونا دارن به خاطره stock پایین قیمت بالا میفروشن ! برای همین این رو میگهییخشید یکی از اشنا های ما تو دبی رفت نمایندگی سونی گفت ps4 رو تا آخر همین هفته میاره و گفت اینا که تو بازار خرده فروش ها میارن خوب نیستند و نخرید راسته؟