هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چرا نمایندگیهای سونی کنسول نمیفروشن؟؟

دوست عزیز اگر منظورتون نمایندگی های داخل که اصلاً سونی نمایندگی داخل ایران نداره و تا چند سال پیش که در خاورمیانه یک نمایندگی داشت که اون هم یکی از کشورهای عربی, این فروشگاه هایی که اسم نمایندگی رسمی روی خودشون می زارن در واقع یه وارد کننده بزرگ هستند که خودشون وارد می کنن و همچنین گارانتی, بخاطر همین از اسم نمایندگی " رسمی " استفاده می کنند که اشتباه, سونی هیچ نمایندگی رسمی در ایران ندارد. ( حتی تمامی برندهای معروف )

huvysy7y.jpg
اینم از امروز رفتم بازم جز دسته چیزی گیرم نیومد...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
ای بابا شمام گرفتارینا ایشالا گیرت بیاد داداش :bighug: رنگ قرمزش هم بد نیستا :دی
هی این عکسارو بذارین آخرش ارشد قبول نشدم میام یقه شمارو می گیرم :دی

قابل توجه کسایی که به استناد به 1 ستار های آمازون آمار خرابی رو 50 % اعلام می کنند :-j:

آمازون آلمان رسمآ اعلام کرده 40000 کنسول شیپ کرده که 300 تاش خراب بوده .... جو ندین الکی .. خراب ها کم بوده ...

از این افراد که الکی میان یه جو میندازن تو تاپیک که صفحات تاپیک 40 تا میره جلو با یه بحث بیهوده اصلا خوشم نمیاد ! از این بعد کسی خواست از این حرکت ها
بزنه یه منبعی هم بزاره! دمت گرم امیر علی جون از نگرانی در اومدم !:دی :x

آخرین ویرایش:
متوجه منظورت از دانلودنتوورک دقیقا نمیشم ! plus فقط مثل یک PRemium membershipهست . یک فضای cloud بهت میدن. اجازه بازی انلاین . دانلود بازیهای مجانی برای اعضای پلاس و همینها !
بقیه چیزهای انلاین مثل دانلود - خریده بازی - دمو ها - فیلم و ... برای همه اکانتها قابل دسترسی هست و پولش باید توسط کارت یا psn کارت پرداخت بشه. ( هزینه جدا و با خودت)
صحبت من دقیقا اینه که برای بازی انلاین و دانلود دموها چقدر باید پول داد؟

مثلا اگر بخواهیم بازی کال او دیوتی و بتلفیلد رو انلاین بازی کنیم برای هر کدومشون باید جدا اکانت انلاین خرید کرد؟
یا برای دانلود دموهای رایگان ،اگر یه اکانت یکساله بخریم میتونیم هر چی دمو و بازی رایگان باشه دانلود کنیم یا باید اکانتهای جدا تهیه کرد؟
اینو خواستم بپرسم که برای یه خوره بازی انلاین و دانلود در طول یکسال چقدر هزینه بر میداره که بتونه یه دل سیر از دانلود و انلاین لذت کامل ببره
با تشکر

5ydu9uqe.jpg
azypuvar.jpg
e6umaha9.jpg
ujysyrar.jpg
bygy6uha.jpg
y6ymurud.jpg
ebajezyr.jpg
de4yry3u.jpg

Sent from my C6903 using Tapatalk

داداش با این عکس هایی که گذاشتی منو ترغیب کردی فیفا بگیرم حالا شما که کیلزون هم زدی
بین فیفا و کیلزون کدوم بگیرم تازه من انلاین خیلی خیلی برام مهمه البته با فیفا14 توی ps3 خیلی حال کردم.با این عکسات دیوونه شدم ولی مولتی کیلزون هم خوبه ولی دیگه با شوتر زیاد حال نمیکنم

داداش با این عکس هایی که گذاشتی منو ترغیب کردی فیفا بگیرم حالا شما که کیلزون هم زدی
بین فیفا و کیلزون کدوم بگیرم تازه من انلاین خیلی خیلی برام مهمه البته با فیفا14 توی ps3 خیلی حال کردم.با این عکسات دیوونه شدم ولی مولتی کیلزون هم خوبه ولی دیگه با شوتر زیاد حال نمیکنم
من انلاين نميزنم،ولى فيفا پيشنهاد ميشه

فیکس موقت BLOD هم آمد :d .
The crying over BLOD yet for all the people, there is a bug fix which was posted already several weeks ago already here in the forum. The BLOD means nothing else than that the Playstation 4 is constantly trying to connect to the TV (infinite loop). This can be remedied in which one connects the DualShock 4 on the PlayStation 4 with the supplied USB cable that starts Playstation 4, and after the blue light is on, holding down on the DualShock long the PS button. Then the light from the LED bar should change on the Playstation 4 release PS button. Now, after the color has changed on the PS4, again press and hold the PS button on the DualShock 4, then the loop should end and a signal can be made​​. Hope this helps some

'The Crew Creative Director: PS4 Is An ‘Incredible Piece of Kit

Praises DualShock 4′s Sharing Feature

link

راستی اینجا هم تاپیکِ من نیست به منم ربطی نداره کی چی مینویسه توش ! :دی
فقط خواهش کردم اسپم ندین و چت رومش نکنید ! بدون منبع هم خبر نذارید !
از هرکی هم فکر کرده بهش توهین کردم معذرت میخوام اشتباهی فکر میکردم رفاقتی و شوخیی وجود داره ! :دی ببخشید.

دکمه ی تایید در ps4 از O به X تغییر کرده . یکی از کاربران دیروز می گفت ریجن دو x هست ریجن 1 و 3 دکمه ی O هست .

آیا این درسته یا کلا دکمه ی تایید همه ی کنسولا شده X ؟

babak apple عزیز شما باید کنسولت ریجن 1 باشه درسته ؟ تو فیفا دیدم دکمه ی تاییدت x بود .

دکمه ی تایید در ps4 از O به X تغییر کرده . یکی از کاربران دیروز می گفت ریجن دو x هست ریجن 1 و 3 دکمه ی O هست .

آیا این درسته یا کلا دکمه ی تایید همه ی کنسولا شده X ؟

babak apple عزیز شما باید کنسولت ریجن 1 باشه درسته ؟ تو فیفا دیدم دکمه ی تاییدت x بود .
درسته عزيز

اگه منظورت داخل کشوره بخاطر نبودن قانون کپی رایت

داداش من چه ربطی داره به کپی رایت؟× مگه میخوان کپیش کنن بفروشن؟!؟×؟ فعلا ایران جز کشور هایی نیست که در اون ها نمایند گی ها شروع به فروش کنن .. مثل امارات که نمایندگی هاش نیوردن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or