هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها من دیگه امیدی ندارم به خریدنِ PS4 :( اینجور که بچه ها میگن تو امریکا و اروپا گیر نمیاد یعنی واقعا باید 2 ماه دیگه صبر کنیم :(
لعنتی من که میچسبم به PS3 ـیم و GTA و GT6 :(( :(
من که الان اصلا اگه بودو قیمتشم خوب بود نمیخریدم! ناسلامتی دی ال سی بزرگترین بازی پلی استیشن تو راهه, همینطور gt6 , منتظر میمونم تا dlc تلو بیاد و یه هفت هشت ده باری بازیش کنم , سپس به پلی استیش 4 سلام میکنم.

لانچ PS4 در آلمان .... یاد بربرها افتادم :)))))
48wAgk_i4Ns
توی آمازون آلمان حدورد 40 % خرابی بوده ولی به یچ عنوان ناراحت نشدند و نوشتند In Sony We Trust .. در این حد سونی فنن .
آمازون UK , فرانسه و ایتالیا چک کردم آمار خرابی بسیار کم بود ......

خخخخخخخخ مجموعه خبری G1 گفته که امشب که لانچ بوده توی برزیل حتی یدونه PS4 هم فروش نرفته (از اون موقع تاحالا یه نفر اومده یدونه PS4 مارو برداشته برده )! نه صفی بوده نه پوستری کلا سوت

کور بوده محل لانچ ! قیمتم که دیگه میدونید 1.850 دلار ! باید دستا پاشون رو بفروشن تا بتونن بخرن ! شایدم کلیه ! اگه تو ایران بود که از اونجا هم قیمت بدتره یه چند نفری بالاخره پیدا میشدن دیگه ! طی مشاهدات بچه ها :D

:d

آقا این دوتا رو ببینین کف کنید .:d
9DA7CBFC98962336DAE447C405055.jpg

PS4 Berlin launch produces crazy queue

watch?v=D5XLctQciO4

Rome

watch?v=gYYbVEwfadM

لانچ PS4 در آلمان .... یاد بربرها افتادم :)))))
48wAgk_i4Ns
توی آمازون آلمان حدورد 40 % خرابی بوده ولی به یچ عنوان ناراحت نشدند و نوشتند In Sony We Trust .. در این حد سونی فنن .
آمازون UK , فرانسه و ایتالیا چک کردم آمار خرابی بسیار کم بود ......
40% مگه 0.4 نبودl-)

بعضیا مثه اینکه فهمیدن این خرابیها تا فبریه ادامه خواهد داشت:|

همینجوری یه چی پروندی رو هوا حالا با این خرابیای اروپا توجیهش میکنی ؟! :| از فوریه به انور دیگه PS4 خراب نداریم یعنی ؟
یکمی هم کمتر اسپم بده و اینجا رو چت روم نکن :)
مرسی

همینجوری یه چی پروندی رو هوا حالا با این خرابیای اروپا توجیهش میکنی ؟! :| از فوریه به انور دیگه PS4 خراب نداریم یعنی ؟
یکمی هم کمتر اسپم بده و اینجا رو چت روم نکن :)
مرسی
از فبریه به اینور دیگه سری ساخت بعد هست و فک نکنم خرابی ای باشه
من از روی هوا حرفی رو نمیزنم خود سونی گفته تا فبریه همین سری کنسولا تو بازار هستن و سری بعدی بعد فبریه میاد
درضمن این تاپیک مال شما نیست داخلش هر کار دلم بخواد انجام میدم
فن سونی هستم درسته ولی چشام بسته نیست حقایق رو کتمان نمیتونم بکنم بعدشم وقتی حرف پول به میون میاد ادم دیگه نباید اطلاعات غلط به ملت بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or