سوني هنوز اماري نداده فكر كنم! خبري شد بگين
داده ، همون اول گفت 0.4% بعد گفت 1%
اما بیشتر از این حرفاست

آخرین ویرایش:
سوني هنوز اماري نداده فكر كنم! خبري شد بگين

داده ، همون اول گفت 0.01% بعد گفت 1%
اما بیشتر از این حرفاست![]()

من الان به یکی از فامیلام میخوام بسپرم از استرالیا بیاره.یعنی اونجام بازار سیاهه؟Sold out شده دیگه D: برای فروش فعلا خیلی جاها موجود نیست ( نه همه جا )
بستگی به کشورش داره.
امریکا فعلا sold out هست توی gamestop ...و Pre order ها رو یک سریش رو تا اخر روزه 24 دسامبر تحویل میدن و بقیه میره برای اوایل 2014 تا اواخر فبریه برای تحویلهای بعدی .
فعلا استرالیا هم همین بساط هست. کنسول تا Feb ساله اینده برای خریده حضوری موجود نیست. اگر third shipment هم پر بشه اونطور که میگن بقیه Pre order ها میره برای 4-5 ماه اینده !
البته اگر سونی بیشتر تولید کنه همه اینا میتونه سریعتر بشه.
برای همین قیمتهای الان Ps4 همه فضایی هستن ...
قیمته اصلی محاله گیرت بیاد .من الان به یکی از فامیلام میخوام بسپرم از استرالیا بیاره.یعنی اونجام بازار سیاهه؟
من که هفته سوم announce ویتا Pre order دادم هم نتونستم امروز بگیریم D:امروز تلفنی گفتن 10 تا 16 december تحویل میدن .من امروز تو این سرما تمام فردشگاههای استازن زاکسن آلمان رو جوییدم حتی کارتونشم بهم ندادن و برای ژانویه و فوریه....
عجب قلطی کردم پیش خریدم رو به فنا دادم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
قیمته اصلی محاله گیرت بیاد .
استرالیا که خودم هستم تا اخره feb حدودا پیش خریدها داره پر میشه. اگر میخوای باید بگی برات Pre order بدن .
چون اخرین اعلامیه که داده بودن اینکه اگر سفارشهای سوم پر بشه دیگه معلوم نیست کی ps4 ها تحویل داده میشه ... میره برای نهایتا 5 ماه اینده ... غیر از اینکه سونی میزان stock هاش رو برای استرالیا بالا ببره.
الان هم ps4 موجوده و قیمتش روی 850 تا 1500 دلار میچرخه بدون بازی ....
بازیها هم همه موجود هستن.
من که هفته سوم announce ویتا Pre order دادم هم نتونستم امروز بگیریم D:امروز تلفنی گفتن 10 تا 16 december تحویل میدن .
بقیه هم همه رفت Feb ....
الان دارن میگن Third shipment پر بشه میره برای 5 ماه دیگه D:
نه من استرالیاممن شاید بتونم بگیرم برات. آلمان هستی؟
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
من امروز تو این سرما تمام فردشگاههای استازن زاکسن آلمان رو جوییدم حتی کارتونشم بهم ندادن و برای ژانویه و فوریه....
عجب قلطی کردم پیش خریدم رو به فنا دادم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
این اتفاق برا منم افتاد, امروز از صبح ضد حال بود . دیگه رفت تا یکی 2 ماه دیگه , بهتره همون باندل ویتا رو بگیریم زودتر میادشمن شاید بتونم بگیرم برات. آلمان هستی؟
Sent from my C6603 using Tapatalk 2
ابراز هم دردی ..این اتفاق برا منم افتاد, امروز از صبح ضد حال بود . دیگه رفت تا یکی 2 ماه دیگه , بهتره همون باندل ویتا رو بگیریم زودتر میادش