هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نمایندگی های جاهای دیگه رو نمیدونم،ولی توی کویت نمایندگی سونی کلا چیز مضخرفیست:-"
یعنی مغازه های دیگه هم بسیار پربار ترند،هم خوش قیمت تر، هم وقتی Xـماه از اومدن بازی میگذره، قیمت رو همچنان روی همون 20 دینار(60 دلار) فیکس نگه نمیدارن :| گارانتی هم دارن! :d
اگر میخواد اینجوری نمایندگی بیاد ایران،همون نیاد شاید بهتر باشه! (البته فکر کنم تنها جایی خواهد بود اینجوری که گارانتی داشته باشه:-" )

چرا دیگه اون دو مشکل هم همون اول معلومه دیگه
اولی که همش کنسول چشمک میزنه دومی هم چراغ قرمز میشه معلومه ولی مشکل اینجاست که بعضیا بعد 6 7 ساعت بازی کردن اینجوری میشن

کاری به تحریم نداره مشکل اصلی وجود نداشتن قانون کپی رایته که هرد دفعه..... اون رو رد میکنه
نمیشد یه کشور این ور تر به دنیا میومدیم حتی افغانستان به خدا چی میشد:d

بچه ها برا خرید عجله نکنید صبر کنید تا امار خرابی ها اروپا بیاد که من احتمال میدم خیلی کم باشه بعد بین ریجن 1و2انتخاب کنید
درباره قیمت هیچ نگم بهتره کسی رو دارید تو خارج براتون بیاره اصلا پول به این مغازه داره ندید 2500 پول یه کنسول اینا دیگه خیلی دارند سود میکنند
ps4 بیشتر 1700 نمارزه تازه من دست بالا گرفتم

زنشو فرستاده خونه باباش با رفیقاش بازی کنن ، بزنه کنسولش خراب باشه =))
64621095997657931367.jpg

اوخی:-s
38646933293792502285.jpg

یه مورد این قضیه ی SOLD OUT شدن PS4 چیه؟ الان اونایی که PRE ORDER نکردن دیگه نمی تونن توی 2013 بخرن؟ یا فقط بعضی کشورا اینجوری شده؟
Sold out شده دیگه D: برای فروش فعلا خیلی جاها موجود نیست ( نه همه جا )
بستگی به کشورش داره.
امریکا فعلا sold out هست توی gamestop ...و Pre order ها رو یک سریش رو تا اخر روزه 24 دسامبر تحویل میدن و بقیه میره برای اوایل 2014 تا اواخر فبریه برای تحویلهای بعدی .
فعلا استرالیا هم همین بساط هست. کنسول تا Feb ساله اینده برای خریده حضوری موجود نیست. اگر third shipment هم پر بشه اونطور که میگن بقیه Pre order ها میره برای 4-5 ماه اینده !
البته اگر سونی بیشتر تولید کنه همه اینا میتونه سریعتر بشه.

برای همین قیمتهای الان Ps4 همه فضایی هستن ...

میگن ریجن۲ اروپا ساخت ژاپن اما مثله اینکه همه اروپا اینطوری نیست .من خودم احتمال میدم انگلستان فرانسه ایتالیا از این دستگاها داشته باشن.شایدم همش شایعه اس

برا من واسه UK بود، ولی واسه چین هست!

Sent from my C6603 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or