هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

متاسفانه تا فبریه که سر جدید تولید میاد همشون اینجوری خواهند بود

متاسفانه الکی در افشانی نکن ! تا فوریه کنسول تولید نمیشه ؟! همون هفته اول لانچ امریکا جک ترتون گفت تو تولید تغییرات دادن که مشکلات برطرف بشه ! همچین با اعتماد به نفس هم میگی یکی میخونه باور میکنه ! /:)

چند سوال:
1) میشه بگین هر ریجن مال چه منطقه ای هست؟ بعدش بازیاش قفل منطقه ای دارن؟ کدوم ریجن بهترینه؟
2) اگر من حول و حوش عید بخرم، (با توجه به سلیقه سخت پسند و خاصی که دارم) فوق فوقش شاید 4-5 تا بازی تو 2-3 سال بخرم. اگه من یک بازیو 200 بخرم و فقط تمومش کنم و دیسک و محتویات جعبه کاملا سالم باشن (و اصلا انلاین باز نیستم) بعد بخام بفروشم چقدر ازم می خرن بازیو؟
3) حجم هر آپدیت چقدره؟
4) در ضمن برای اجرای بازیا نیاز به نت نداره؟ یعنی بجز آپدیتایی که خودم شاید بکنم دیگه نیازی نداره به نت وصلش کنم؟

متاسفانه الکی در افشانی نکن ! تا فوریه کنسول تولید نمیشه ؟! همون هفته اول لانچ امریکا جک ترتون گفت تو تولید تغییرات دادن که مشکلات برطرف بشه ! همچین با اعتماد به نفس هم میگی یکی میخونه باور میکنه ! /:)

تا اونجایی من میدونم گفتن سری جدید کنسولها تو فبریه میاد
اگر تو تولیدات تغییر ایجاد کردن پس چرا بازم تو ریجن 2 خرابی یافت شده؟

- - -ویرایش - - -

چند سوال:
1) میشه بگین هر ریجن مال چه منطقه ای هست؟ بعدش بازیاش قفل منطقه ای دارن؟ کدوم ریجن بهترینه؟
2) اگر من حول و حوش عید بخرم، (با توجه به سلیقه سخت پسند و خاصی که دارم) فوق فوقش شاید 4-5 تا بازی تو 2-3 سال بخرم. اگه من یک بازیو 200 بخرم و فقط تمومش کنم و دیسک و محتویات جعبه کاملا سالم باشن (و اصلا انلاین باز نیستم) بعد بخام بفروشم چقدر ازم می خرن بازیو؟
3) حجم هر آپدیت چقدره؟
4) در ضمن برای اجرای بازیا نیاز به نت نداره؟ یعنی بجز آپدیتایی که خودم شاید بکنم دیگه نیازی نداره به نت وصلش کنم؟
1-ریجن 1=امریکا 2-اروپا و خاور میانه 3- اسیا 4- استرالیا.قفل منطقه ای ندارن و فرقی نمیکنه اصلا
2-بستگی داره
3-اپدیت کنسول 300 مگ
4-نع

یه سوال میپرسم میدونم جاش اینجا نیست واقعا معذرت ولی تو اون تاپیک مطرح کردم (خرابی های 4 ) ولی اون تاپیک کسی نیست لطفا یکی جواب بده
1-مشکل چراغ آبی یا قرمز (دقیق نمیدونم) چطوری میشه اولش شناسایش کرد؟ بعد چه طوری این مشکل دقیقا یعنی همین طوری هی چشمک میزنه چراغ؟ آخه شنیده بودم وقتی 4 میخوار روشن بشه اون چراغ اوتومات چشمک میزنه ولی مثل اینکه تو خراب هاش دیگه به رنگ سفید در نمیاد درسته؟

1-ریجن 1=امریکا 2-اروپا و خاور میانه 3- اسیا 4- استرالیا.قفل منطقه ای ندارن و فرقی نمیکنه اصلا
2-بستگی داره
3-اپدیت کنسول 300 مگ
4-نع

اولا خیلی ممنون از پاسخگوییتون
یعنی اگر من بگم از کانادا برام بیارنش، اگه بازی ای که می خرم ریجنش مثلا 2 باشه بعدش کاملا اجراش می کنه؟

یک سوال دیگه الان مثلا ایران هم تو اور میانست و هم تو اسیا. ریجن 2 هست یا 3؟

كيا يعني الان ريجن ٢ مشكل نداره؟ من الان خودم پيش خريد كردم ديگه نميتونم كنسل كنم يعني تباهم؟ :D

یه سوال میپرسم میدونم جاش اینجا نیست واقعا معذرت ولی تو اون تاپیک مطرح کردم (خرابی های 4 ) ولی اون تاپیک کسی نیست لطفا یکی جواب بده
1-مشکل چراغ آبی یا قرمز (دقیق نمیدونم) چطوری میشه اولش شناسایش کرد؟ بعد چه طوری این مشکل دقیقا یعنی همین طوری هی چشمک میزنه چراغ؟ آخه شنیده بودم وقتی 4 میخوار روشن بشه اون چراغ اوتومات چشمک میزنه ولی مثل اینکه تو خراب هاش دیگه به رنگ سفید در نمیاد درسته؟

سه تا مشکل داره
یک=hdmi درست داخل دستگاه نره
دو=وقتی کنسول روشن میشه چند ثانیه چراغش چشمک میزنه اگه بیشتر از 7یا 12 ثانیه چشمک بزنه یعنی مشکل blue puls داره
سه=یه مشکل دیگه هم اینه که چراغ کنسول موقع روشن شدن قرمز میشه که فک کنم در این صورت کارت گرافیکش مورد پیدا کرده و کلا یعنی کنسول مشکل سخت افزاری پیدا کرده

- - -ویرایش - - -

اولا خیلی ممنون از پاسخگوییتون
یعنی اگر من بگم از کانادا برام بیارنش، اگه بازی ای که می خرم ریجنش مثلا 2 باشه بعدش کاملا اجراش می کنه؟

یک سوال دیگه الان مثلا ایران هم تو اور میانست و هم تو اسیا. ریجن 2 هست یا 3؟
خواهش
بله اجرا میکنه
ایران که جز کشورهایی که سونی ساپورتشون میکنه نیست ولی کلا خاور میانه ریجن 2 حساب میشه

كيا يعني الان ريجن ٢ مشكل نداره؟ من الان خودم پيش خريد كردم ديگه نميتونم كنسل كنم يعني تباهم؟ :D

اگه خارج از ایرانی که کلا مشکلی نیست خرابم بشه گارانتی داره ! از کجا پیش خرید کردی که نمیشه کنسل کرد ؟! اگه تو ایرانی که صبر کن حداقل یه هفته از لانچ اروپا بگذره اگه امار خرابی پایین باشه مثل امریکا مشکلی نیست اگه بیشتر از امریکا بود کنسل کن ! :دی
این چیزی که داریم میبینیم امار خرابی انگشت شمار بین بیش از یک میلیون کنسوله پس زیاد نگران نباشید مگه اینکه دیگه خیلی دیگه بد شانس باشید :دی

اون ریجن آسیا بیشتر مربوط به کشورهای آسیای شرقی میشه نه خاور میانه ولی چیزیکه واضحه هر 3 ریجن تو ایران پیدا میشه ولی فراوانی ریجن 3 نسبتا کمتره . من ps3 خودم ریجن 3 بود ولی مال اکثریت دوستام ریجن 1 خرابی هم میشه گفت اجتناب ناپذیره چه یک کمپانی 1 سری از یک محصول یزنه چه 1000 سری باز هم یه درصد خیلی کمی خرابی محتمله ولی به مرور با تولید بیشتر این خرابی کمتر میشه.

میشه یعنی این تحریمارو بردارن؟ ایرانم تو لیسته کشورها بیاد؟ بتونیم با اسمه کشوره خودمون رجیستر بشیم
مثله آدم اینجام نمایندگی ها به قیمته واقعی با گارانتی بفروشن اجناس رو؟
راحت با کارته اعتباری بازی بخریم؟
بیشتر شبیه به آرزو هست. چیزایی که معمولی ترین هست همه جایه دنیا

متاسفم

میشه یعنی این تحریمارو بردارن؟ ایرانم تو لیسته کشورها بیاد؟ بتونیم با اسمه کشوره خودمون رجیستر بشیم

متاسفم
دست رو دلم نذار که حال بن شدن ندارم به خاطر حرف سیاسی:((

ممنون آقا mostafa
به جز hdmi که اولش معلوم میشه هیچ راهی نیست اون 2 تا مشکل دیگه ر تو مغازه فهمید؟
چرا دیگه اون دو مشکل هم همون اول معلومه دیگه
اولی که همش کنسول چشمک میزنه دومی هم چراغ قرمز میشه معلومه ولی مشکل اینجاست که بعضیا بعد 6 7 ساعت بازی کردن اینجوری میشن

متاسفم
کاری به تحریم نداره مشکل اصلی وجود نداشتن قانون کپی رایته که هرد دفعه..... اون رو رد میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or