قبول دارم اما ممکنه یدونه از این چینیا گیر خودمون بیافته که بد مونتاژ شده باشه!میشه کنسول به قیمت خوب هم پیدا کرد دیگه الان همه ایران تهران نیست.باید اینجور فروشنده ها رو تحریم کرد.همین الان با قیمتی که دارن میدن میشه دوتا ps4 ادم بگیره.خدا رو شکر بساط فروشنده ها پهن شد ps4 ژاپنی N تومن گرون تر از چینی![]()
وب سایت dark alex برای ps4 آپدیت شده!!!
Dark-Alex.Org ,Welcome To PS4 Scene
بعضی ها می گن خود dark alex برگشته بعضی ها هم می گن یکی از کسایی که همراه dark alex روی m33 کار می کرده سایت رو بالا آورده
dark alex کسی هست که psp رو هک کرد و هر هکی که بازی کپی اجرا می کنه بر روی psp بر مبنای هسته m33 نوشته شده توسط dark alex هست و اگر ایشون نبود معلوم نبود بر سر هک psp چی میومد
dark alex چند سال پیش به استخدام سونی در اومد

میگن ریجن۲ اروپا ساخت ژاپن اما مثله اینکه همه اروپا اینطوری نیست .من خودم احتمال میدم انگلستان فرانسه ایتالیا از این دستگاها داشته باشن.شایدم همش شایعه اسمگه PS4 ساخت ژاپنم هست؟اگه اره ریجن چنده؟
توی راه اینم ببین حوصله ت سر نرهمن دارم میرم واسه خرید.......
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
میگن ریجن۲ اروپا ساخت ژاپن اما مثله اینکه همه اروپا اینطوری نیست .من خودم احتمال میدم انگلستان فرانسه ایتالیا از این دستگاها داشته باشن.شایدم همش شایعه اس
از صبح که شنیدم دستگاهت خراب شده منم مثله خودت اعصابم خورد شده خیلی سخته خیلی بدشانسیه کنسولت گارانتی که داره عوضش میکنن؟ اگر از انگلستان هم به گفته شما چینی باشه به احتمال زیاد شایعه باشه این ژاپنیا.اگر کسی خبری گلفت از این موضوع لطفا همینجا خبرش بزارهبد بختی من دستگاهه من مال انگلستانه که خراب شد نمیدانم چرا ماله کشورهای اسکاندیناوی نسیبم نشد خاک عالم بر کشور چین
چجوری شد یعنی تا روشن کردی این حالت چشمک زن پیش اومد؟بد بختی من دستگاهه من مال انگلستانه که خراب شد نمیدانم چرا ماله کشورهای اسکاندیناوی نسیبم نشد خاک عالم بر کشور چین
چجوری شد یعنی تا روشن کردی این حالت چشمک زن پیش اومد؟
دوستان یک خبر بد دستگاه من خراب شد مرگ چراق ابی چشمکزن فقط ۶ ساعت کار کرد فعلا از خرید آن صرف نظر کنید
یعنی ریجن 2 هم مشکل داره![]()