هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اصلا نپرسی بهتره اما صرفا دوره همی برای اینکه بخندیم و بترسیم : D:
:
- ایشون روی کدنویسی بازیهای مثل Quack 2 کار کردن D:
-ایشون Director Technology کارهای نظیر Brothers in arm - Borderlands توی Gearbox بودن
-قسمته عظیمی از Unreal Engine 3 مربوط به فیزیک - نور پردازی و سایه ها رو کلا کار کرده Modify ...
- Yu was a founding member of Microsoft's Direct 3D Advisory Board :d
-توی 343 و برای halo 4 کار کرده و اغلب تکنولوجیهای بالایی که برای Halo 4 استفاده شد مثل نوپردازی و انیمشنهای چهره رو همه رو این خانوم زحمت کشیدن :d

اینم سابقه درخشانی که داره ! دست رو هر بازی گزاشته کلا از بهترین گرافیکها بوده

حالا هم
Graphic Programmer هست برای Uncharted 4 ! b-)

دیگه ته قضیه رو خودت بخون که اخرش Uncharted 4 چی از اب در میاد D:
گرافیک بازیهای اینده ND واقعاً دیدن داره :دی.

Naughty Dog ! روز به روز بزرگتر و بهتر !

CorrinneYuPartTwo_320_ch9.png

89425804713578361883.png

در دنیایی گیمر ها فکر نکنم کسی باشد که ND را نشناسد ! حداقل PS Fan ها !

این شرکت روز به روز درحال بهتر و بهتر شدن است ! اثر هایی فوق العاده از جمله Uncharted و TLOU نشان از قدرت این شرکت در بازی سازی و داستان پردازی است !

حال که Uncharted 4 در راه است اتفاقات خوبی در شرکت رخ میدهد !

خانوم Corrinne Yu که سابقه کاری او بسیار زیاد است ( از جمله در پروژه راکول NASA) به تازگی به ناتی داگ پیوست

او در زمینه طراحی گرافیکی تجربه خوبی دارد و این میتواند مقدمه ای برای گرافیکی شگفت انگیز Uncharted بر روی PS4 باشد !

در ادامه میتوانید عکس های مصاحبه این خانوم و توییت خود در مورد ND را ببینید​

پروژه قبلی او : طراحی گرافیکی Halo در ماکروسافت

فعالیت حال او : به احتمال خیلی زیاد کد نویسی گرافیکی بر بر روی (PS4 (Uncharted

06249105506513684916.jpg

آخرین ویرایش:
سلام آقا این region 2 چیهه؟ من میخوام یکی بگیرم بعد نمونه دستم کسی میدونه جریان این چیه ؟
جریان ntfs نشه بهش بازی نمیاد؟

Region محل لانچ یا سفارش اون قسمت هست ! ریجن 2 برای اروپا و ریجن 1 برای امریکا و 3 برای اسیا هست
تنها کاربردش موقعی هست که میخواید برای یه بازی DLC بخرید !
باید حواستون باشه ریجن بازی با ریجن دستگاه یکی باشه !
معمولا ریجن 1 بهتره ولی الان 1 یه سری مشکلات داره ! وایسید 2 حدود 6 7 روز دیگه میاد ایشالا این مشکلات رو نداره !
همچنین ممکنه ریجن 2 مید این ژاپون باشه پس بهتره صبر کنید

اگه تکراری بود Sorry

سونی واسه کنسول های لانچ که خراب بودن اینو درست کرده میده بهشون میگه کنسولو بزارین توش بفرستین تعویض میکنیم براتون میفرستیم !

ماشالا سونی هوا همه فن هاتو داری !

Region محل لانچ یا سفارش اون قسمت هست ! ریجن 2 برای اروپا و ریجن 1 برای امریکا و 3 برای اسیا هست
تنها کاربردش موقعی هست که میخواید برای یه بازی DLC بخرید !
باید حواستون باشه ریجن بازی با ریجن دستگاه یکی باشه !
معمولا ریجن 1 بهتره ولی الان 1 یه سری مشکلات داره ! وایسید 2 حدود 6 7 روز دیگه میاد ایشالا این مشکلات رو نداره !
همچنین ممکنه ریجن 2 مید این ژاپون باشه پس بهتره صبر کنید
شما مطمئنی؟؟؟؟
یعنی اگه PS4 رو برای من از استرالیا بفرستن اگه یه بازیه ریجن 1 یا 2 بگیرم دیگه نمیتونم DLC بخرم؟؟؟؟
اگه اکانتمو رو آمریکا بزارم هم فرقی نمیکنه؟؟؟؟
چون عمرا بازی های استرالیا که دوستان میگفتن ریجن 4 تو ایران بیاد

نمی دونم دقیقا هدفت از این جمله چیه . من ویدیو رو دیدم . هر دوتا اشتباه داشتن
بخدا قسم و وجدانا ما خر نیستیم !
زحمت خوندن متن رو بکشین اینجوری الکی اسپم نمیدین:
But, lacking any other registered faces, the PS4 also started logging other people in as me, basically anyone who looked even slightly similar,
این مورد رو تو ویدئو نشون نداده اما بهش اشاره کرده! منم ترجمه کردم چیزی اضافه نکردم! ضعیفتر بودن ps eye رو هم گفتم نظر منه دلیلی نداره به خودتون فحش بدین:دی
................
عجب !! میشه بگی چطوری به این نتیجه رسیدی ؟! من این ویدیو رو دیدم PS4 با کلاه مشکل داشت و X1 با عینک . اینجا از اون مواردی نیست که نظرشخصی توش دخیل باشه ، چون یه چیز کاملا مشخصه و سلیقه ای نیست !
نیما جان ماشالا مشکل زبان که نداری:دی زحمت بکش اینو بخون:
But, lacking any other registered faces, the PS4 also started logging other people in as me, basically anyone who looked even slightly similar,
به نظر من اینکه یکی دیگه اشتباهی بتونه با یوزر من وارد شه مشکل کمی نیست! اینی که میگی نظر شخصی دخیل نیست هم جالبه ! یعنی بعد از خوندن یه نقد من نمیتونم نتیجه بگیرم؟:دی
البته شاید من اشتباه میکنم و منظور متن چیز دیگه ای باشه!

آخرین ویرایش:
شما مطمئنی؟؟؟؟
یعنی اگه PS4 رو برای من از استرالیا بفرستن اگه یه بازیه ریجن 1 یا 2 بگیرم دیگه نمیتونم DLC بخرم؟؟؟؟
اگه اکانتمو رو آمریکا بزارم هم فرقی نمیکنه؟؟؟؟
چون عمرا بازی های استرالیا که دوستان میگفتن ریجن 4 تو ایران بیاد
ريجن دستگاه مهم نيست، فقط ريجن اكانت و بازي مورد نظر مهمه، مثلا BF4 ريجن ١ ميخري DLC هات بايد ريجن ١ باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or