هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

cnet یه نقد از شناخت چهره ها توسط هر دو کنسول گرفته! ps4 متاسفانه چند بار افراد دیگه رو که کوچکترین شباهتی به یوزر اصلی دارن رو login کرده!
وان بهتر بوده مثلا طرف کلاه داشته بعد کلاهش رو برداشته بازم وان شناختدش! اما مثلا وقتی طرف عینک رو برداشته دیگه نشناختدش! ولی خوب عینکش زیادی بزرگ بود:دی
Xbox One and PlayStation 4: Facial recognition shootout | Reviews - Games and Gear - CNET Reviews

البته فقط یه سری بازیها دسته رو ساپورت میکنن نه همشون!
02757815346624531156.jpg

cnet یه نقد از شناخت چهره ها توسط هر دو کنسول گرفته! ps4 متاسفانه چند بار افراد دیگه رو که کوچکترین شباهتی به یوزر اصلی دارن رو login کرده!
وان بهتر بوده مثلا طرف کلاه داشته بعد کلاهش رو برداشته بازم وان شناختدش! اما مثلا وقتی طرف عینک رو برداشته دیگه نشناختدش! ولی خوب عینکش زیادی بزرگ بود:دی

نمی دونم دقیقا هدفت از این جمله چیه . من ویدیو رو دیدم . هر دوتا اشتباه داشتن . PS CAMERA طرف رو شناسایی کرد به غیر وقتی که طرف با کلاه بود . کینکت هم طرف رو تشخیص میده ولی وقتی عینکش رو برمیداره دیگه نمیتونه تشخیصش بده . هر دوتا یه بار اشتباه داشتن .
ولی منظور شما رو از چند بار و کوچکترین شباهتی نفهمیدم .:|

دوستان اینم عکسش :

27757046978727667391.png

خودتون برید ویدیو رو ببینید و خیلی هم به این جور قضاوتا توجه نکنید .

درسته همینه اما 4 سر شناخت اشتباه کاربرا به نظر من ضعیف تر کار کرده! البته آپدیت میده این مشکل رو حل میکنه!

بخدا قسم و وجدانا ما خر نیستیم ! بلدیم سرچ کنیم و بفهمیم نمیخواد قضیه رو یجور دیگه بپیچونی و جور دیگه به خورد ملت بدی !

همچین گفت PS4 مشکل داره گفتم کلا از این تست ها یدونه رو هم قبول نشده !

خبر کوتاه

20120119-news-madonna-short-news-ws01.jpg

خبر کوتاه
(اخبار با متن های خیلی زیاد به صورت خیلی خیلی خیلی خلاصه برای دوستای گل )

images.php

Tiny Brains برای PS4 در 3 دسامبر منتشر خواهد شد
+
اطلاعات بازی

بازی در سبک CO-OP تولید شده تا بتونید با دوستاتون به صورت 4 نفره بازی کنید و قسمت
تک نفره هیچ لذتی نخواهد داشت ! شما یکی از نقش های خفاش خرگوش همستر یا موش را انتخاب میکنید و با دوستان خود بازی میکنید !
بازی به همکاری بسیار زیادی نیاز دارد و بدون کمک پازل ها حل نخواهند شد !
هرکدام از انها قدرت خواصی دارد و بازی بر مبنای فیزیک درست شده است !
شرکت سازنده : PS4 یک موجود عجیب و غریب است ! این بازی تازه اول کار است شاید هم بگوییم اصلا کاری انجام نشده !

Tiny-Brains-header-640x360.jpg

درسته همینه اما 4 سر شناخت اشتباه کاربرا به نظر من ضعیف تر کار کرده! البته آپدیت میده این مشکل رو حل میکنه!

عجب !! میشه بگی چطوری به این نتیجه رسیدی ؟! من این ویدیو رو دیدم PS4 با کلاه مشکل داشت و X1 با عینک . اینجا از اون مواردی نیست که نظرشخصی توش دخیل باشه ، چون یه چیز کاملا مشخصه و سلیقه ای نیست !

حالا سابقه کاری این خانوم چیه؟
اصلا نپرسی بهتره اما صرفا دوره همی برای اینکه بخندیم و بترسیم : D:
:
- ایشون روی کدنویسی بازیهای مثل Quack 2 کار کردن D:
-ایشون Director Technology کارهای نظیر Brothers in arm - Borderlands توی Gearbox بودن
-قسمته عظیمی از Unreal Engine 3 مربوط به فیزیک - نور پردازی و سایه ها رو کلا کار کرده Modify ...
- Yu was a founding member of Microsoft's Direct 3D Advisory Board :d
-توی 343 و برای halo 4 کار کرده و اغلب تکنولوجیهای بالایی که برای Halo 4 استفاده شد مثل نوپردازی و انیمشنهای چهره رو همه رو این خانوم زحمت کشیدن :d

اینم سابقه درخشانی که داره ! دست رو هر بازی گزاشته کلا از بهترین گرافیکها بوده

حالا هم
Graphic Programmer هست برای Uncharted 4 ! b-)

دیگه ته قضیه رو خودت بخون که اخرش Uncharted 4 چی از اب در میاد D:

:
-ایشون Director Technology کارهای نظیر Brothers in arm - Borderlands توی Gearbox بودن
-قسمته عظیمی از Unreal Engine 3 مربوط به فیزیک - نور پردازی و سایه ها رو کلا کار کرده Modify ...
-توی 343 و برای halo 4 کار کرده و اغلب تکنولوجیهای بالایی که برای Halo 4 استفاده شد مثل نوپردازی و انیمشنهای چهره رو همه رو این خانوم زحمت کشیدن :d

حالا هم

wooooooooow

:

حالا هم

اولا مبارکه آواتارت آرمان !
:-*

راستی آرمان جان دیگه از این حدس ها نزن مخصوصا جمله ی آخرت دیگه نمیتونم خودم رو کنترل کنم !‌
چی ار آب در میاد آنچارتد 4 ! :x

-------------------

راستی بچه ها یک سوال ابن قضیه ی made in japan بودن کنسول های رجین 2 چیه ؟

اولا مبارکه آواتارت آرمان !
:-*

راستی آرمان جان دیگه از این حدس ها نزن مخصوصا جمله ی آخرت دیگه نمیتونم خودم رو کنترل کنم !‌
چی ار آب در میاد آنچارتد 4 ! :x

-------------------

راستی بچه ها یک سوال ابن قضیه ی made in japan بودن کنسول های رجین 2 چیه ؟
شایعه شده و چندتا عکس اومده که ps4 های ریجن2 made in japan هستن که بعیدم نیست حقیقت داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or