هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان اگه سوای در مورد ps4 دارید تا اونجایی که فهمیدم و علمشو دارم جواب میدم.ممنون

من می خوام با ps4 به شبکه psn وصل بشم ولی نمیشه. حتی گزینه ساختن یک اکانت جدید رو هم می زنم نمی تونم اکانت بسازم همش پیغام please wait میاد. خواستم بدونم psn ایراد داره یا کنسول من؟ چی کار باید بکنم؟

- - -ویرایش - - -

دوستانی که کنسول گرفتن دقت کنند:
1-اگر به ورژن 1.50 آپدیت کردید احتیاجی به دانلود ورژن 1.51 با حجم 859 مگی ندارید و با نصب نسخه 308 مگی سیستم آپدیت میشه
2-ولی اگر ورژن 1.50 رو نصب نکردید مستقیما" ورژن 1.51 با حجم 859 مگی رو نصب کنید.
3-اگر هارد رو تعویض کردید مستقیما" ورژن 1.51 با حجم 859 رو نصب کنید.
از طریق setting-->system information میتونید ورژن فرمور کنسول رو مشاهده کنید ،
سونی برای اطمینان بیشتر گفته از safe mode نصب کنید.

کنسول من ورژن 1.6 بود. ولی 1.51 با حجم 307 مگی رو نصب کردم. کنسول هم آپدیت شده. حالا باید چی کار کنم؟ دوباره آپدیت 859 مگی 1.51 رو نصب کنم یا نه؟

من می خوام با ps4 به شبکه psn وصل بشم ولی نمیشه. حتی گزینه ساختن یک اکانت جدید رو هم می زنم نمی تونم اکانت بسازم همش پیغام please wait میاد. خواستم بدونم psn ایراد داره یا کنسول من؟ چی کار باید بکنم؟

- - -ویرایش - - -
تو گدوم قسمت ساخت وایمیسده؟اینکه شما میگی واسه منم بود.ی ذره وایمیسه بعدش رد میکنه؟؟؟؟؟؟

کنسول من ورژن 1.6 بود. ولی 1.51 با حجم 307 مگی رو نصب کردم. کنسول هم آپدیت شده. حالا باید چی کار کنم؟ دوباره آپدیت 859 مگی 1.51 رو نصب کنم یا نه؟
تو گدوم قسمت ساخت وایمیسده؟اینکه شما میگی واسه منم بود.ی ذره وایمیسه بعدش رد میکنه؟؟؟؟؟؟

من حدود 10 دقیقه می مونم ولی رد نمی کنه. یوزر و پسورد اکانت psn رو می زنم روی please wait می مونه. همچنین گزینه ساخت اکانت جدید رو می زنم باز هم روی please wait می مونه و رد نمی کنه.

من حدود 10 دقیقه می مونم ولی رد نمی کنه. یوزر و پسورد اکانت psn رو می زنم روی please wait می مونه. همچنین گزینه ساخت اکانت جدید رو می زنم باز هم روی please wait می مونه و رد نمی کنه.
واسه منم وایمیساد ولی انقد نه.نمیدونم از چیه والا

اینترنت رو چک کن ببین از لحاظ سرعت مشکل نداره

1.نمیدونم چرا کیلزون خیلی رفته بودم ولی الان چپتره دو بازم.2.اگه سی دی لک داشته باشه فریز میکنه؟؟؟؟؟؟؟
یک مژده به طرفداران کیلزون:واقعا انقد گرافیک این بازی خیر کننده و عالی کار شده که کنار برگهای کوچیک مثل واقعیت زرد شده،واقعا انگار داری رو ی ابر کامپیوتر بازی میکنی.....:p:d

1.نمیدونم چرا کیلزون خیلی رفته بودم ولی الان چپتره دو بازم.2.اگه سی دی لک داشته باشه فریز میکنه؟؟؟؟؟؟؟
یک مژده به طرفداران کیلزون:واقعا انقد گرافیک این بازی خیر کننده و عالی کار شده که کنار برگهای کوچیک مثل واقعیت زرد شده،واقعا انگار داری رو ی ابر کامپیوتر بازی میکنی.....:p:d

يكي از بچه هاي اهوازي هم كه كنسولو خريده بود يه فروم هم باز كرده بود در موردش توضيح داده بود گفت تو كيلزون چندين بار فريز كرده

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or