هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خرید PS EYE هم اوجب واجبات شد ... پلی روم رو چندین مدلش رو دیده بودم ... ولی اصلا فکر نمیکردم اینقدر پایه خنده و مسخره بازی بازه ....

سونی باید خیلی بیشتر روی این ربات خوشگلا مانور بده ... اون مشروبه هم که کاملا جدید بود ...

کاش بشه برای کلی از بازی ها ازش استفاده کرد ... مثل ریسینگ یا فایتینگ ... برا .... کل کل و فان حرف نداره ...

>:)PS4: Tornado Proof>:)

26053842312408357378.jpg

ntsc و pal چی ؟
به من گفتن بازیهای ntsc رو دستگاه پال کار نمیکنن.
ولی من تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.

نه هیچ کدام هیچ گونه ریجن لاکی ندارن سونی کلا ریجن لاک برداشته به خاطر اینکه ملت شاید الان تو یه کشور کنسول بخرن برن یه کشور دیگه اینجوری بازی های جدید مجبور بودن از ریجن همون کنسول خرید کنن که خیلی مسخره بود دستگاهت j بود رفته باشی آمریکا بدی بازی برات از ژاپن بیارن .

فقط ریجن لاک برای DLC ها وجود داره یعنی بازی که میخری باید ریجن DLC هم همون ریجن باشه برای استفاده . برای مثال وقتی اکانت اروپا Pal داری و بازی NTSC آمریکا نمیتونی از Store PSN اروپا DLC بخری باید از Store PSN آمریکا DLC مورد نظرت بخری که با ریجن بازی یکی باشه.

مرسی توضیحات کافی بود.فقط یه سوال.
من چون تا حالا با psn کار نکردم اینو میپیرسم.
مثلا اگه اکانت psn اروپا باشه امکان خرید از استود آمریکا هست؟
نه نمیتونی.
اما میتونی چند تا اکانت داشته باشی از این نظر مشکلی نیست میتونی یه اکانت اروپا داشته باشی یکی آمریکا .

البته نمیدونم این موضوع تغییرش دادن یا نه اینکه شما با یه اکانت یه چیزی دانلود کنی میتونی با یه اکانت دیگه استفاده کنی یا نه روی PS3 مشکلی نداشت نمیدونم روی PS4 هم هنوز همین جوریه یا نه البته فکر نمیکنم تغییری کرده باشه اگه تغییری کرده بود میگفتن .

یعنی مهم نیست از کدام استور و با کدام اکانت دانلود کردی روی هم اکانت اروپا کار میکنه موقع بازی هم روی آمریکا .

آخرین ویرایش:
نه هیچ کدام هیچ گونه ریجن لاکی ندارن سونی کلا ریجن لاک برداشته به خاطر اینکه ملت شاید الان تو یه کشور کنسول بخرن برن یه کشور دیگه اینجوری بازی های جدید مجبور بودن از ریجن همون کنسول خرید کنن که خیلی مسخره بود دستگاهت j بود رفته باشی آمریکا بدی بازی برات از ژاپن بیارن .

فقط ریجن لاک برای DLC ها وجود داره یعنی بازی که میخری باید ریجن DLC هم همون ریجن باشه برای استفاده . برای مثال وقتی اکانت اروپا Pal داری و بازی NTSC آمریکا نمیتونی از Store PSN اروپا DLC بخری باید از Store PSN آمریکا DLC مورد نظرت بخری که با ریجن بازی یکی باشه.
مرسی توضیحات کافی بود.فقط یه سوال.
من چون تا حالا با psn کار نکردم اینو میپیرسم.
مثلا اگه اکانت psn اروپا باشه امکان خرید از استود آمریکا هست؟

آقا کفم برید !!! :دی با eye چکارا که نمیشه کرد ، فوق العاده ، فقط میتونم بگم فوق العاده ...

http://danzukuka.dl.rapidpars.com/1...8/The%20Sony%20PS4%20Makes%20Its%20Debut.webm

مستقیم کردم واستون ، حتما ببینید :دی
THIS WAS THE COOLEST THING EVERRRRRR !
جدن کارایی این PS EYE و تلفیقش با قابلیت های DS4 که هیچ مانور زیادیم روش ندادن رو ترجیح میدم و بنظرم چیز جدید تریه . دارن ازش استفاده های فان و جالب میکنن برعکس Kinect که مثل خلا باید باهاش حرف بزنی و ادا دربیاری

فعلا نمیشه همچین چیزی رو تشخیص داد!
اگه میخوای مطمئن باشی که سالمه صبر کن توی اروپا و آسیا لانچ بشه بعد کنسول ریجن 2 یا 3 بخر.
ممنون
ولی من شنیده بودم اگه تو مغازه ی یارو اپ کنی اونوقت مشکلش در میاد درسته؟

مثکه سانتامونیکا داره روی یه پروژه open world کار میکنه
SCE Santa Monica recruiting offers slight hints at new open-world project | VG247

به قول یکی از کامنتا میتونه اسمش Grand Theft War باشه=))

- - -ویرایش - - -

این ویدیو خیلی اعصابمو خورد کرد شیطونه میگه زندگیمونو بفروشیم شب لانچ xbone بریم از خجالتشون در بیایم

[video=aparat;Vj4xY]http://www.aparat.com/v/Vj4xY[/video]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or