هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
این هم باندل هایی که یکی از استور های پرتغال برای فروش گذاشته( تمام ذستگاه ها رو با دسته ی اضافی تحویل میده)
پیش فروش تا 25 نوامبره و تحویل هم 13 دسامبر.
پک شماره 1 : دستگاه + 1 عدد ds4
پک شماره 2: دستگاه + کیلزون+ ds4
پک شماره 3: دستگاه + knack+ دسته ds4
پک شماره 4: دستگاه + کیلزون+ ds4 اضافه + دوربین
قیمت باندل هاش واقعا عالیه مخصوصا آخریه

98957838167176895730.jpg

به احتمال خیلی زیاد برای دانلود در حالت استند بای هست! اون حافظه 256 مگابایتی هم دقیقا کنارشه

- - -ویرایش - - -

یه سوالی! میگن تایپ کردن مسیچ تو ps4 خیلی راحت شده! کسی ویدئویی برای آموزشش داره؟

به احتمال خیلی زیاد برای دانلود در حالت استند بای هست! اون حافظه 256 مگابایتی هم دقیقا کنارشه

- - -ویرایش - - -

یه سوالی! میگن تایپ کردن مسیچ تو ps4 خیلی راحت شده! کسی ویدئویی برای آموزشش داره؟
با قسمت تاچ دسته پيام ميديم

با اینکه خودم طرفدار سونی هستم ولی وقتی شنیدم بعض از کاربرا مشکل پورت hdmi دارن یا مشکل نور ابی مرگ خیلی حال کردم ....تا اونا باشن دیگه با عجله نرن کنسول بخرن!!
البته یکمی هم ناراحتم چون از سونی 4 انتظاری زیادی میرفت:(

حالا تعجبی اینه که این موارد رو خودشون تست نکردند مگه؟!!!
شاید توی خط تولید این اتفاق افتاده
مگه میشه تست نکنن . ولی تک تک که نمیشه تست کرد

کل کنسولهایه ساخت یه کارخونه ایراد دارن . حدود چهار دهم درصد از کنسولهای فروحته شده

به نظرم با پیگیری مشخصات کنسولهای اون کارخونه ( مثله شماره سریال ) میتونن جمعشون کنن . امازون اینو گفته

حالا تعجبی اینه که این موارد رو خودشون تست نکردند مگه؟!!!
شاید توی خط تولید این اتفاق افتاده
دقیقا یه چیزی هست به اسم QC که وظیفش همون کنترل کیفیته! خیلی عجیبه که این کنسولا چجوری اومدن تو بازار! شاید تو حمل مشکلی پیش اومده

دقیقا سوال همینه که این کنسول ها چطور از قسمت QC رد شدن! شاید تست مثلا با یه دستگاه صورت میگیره که بعد از وصل کردنش به کنسول تایید میکنه که دستگاه سالمه و پورت HDMI تو این تست مشخص نمیکنه و یا همچین چیزی! ولی باز نمیشه کاریش کرد دیگه :دی اتفاقیه که افتاده! حالا خدا کنه ریجن 2 سالم باشن! من که تحت هر شرایط ریجن 2 میگیرم، فکر نکنم مشکلی پیش بیاد!

دقیقا یه چیزی هست به اسم QC که وظیفش همون کنترل کیفیته! خیلی عجیبه که این کنسولا چجوری اومدن تو بازار! شاید تو حمل مشکلی پیش اومده
جالبه که بدونی الان شایعه شده که این خرابی ها نتیجه دستکاری های کارگر های فاکسکان ه!
http://www.vg247.com/2013/11/18/ps4-production-sabotaged-by-foxconn-workers-intern-claims/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or