هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تصمیم با خودت هست . به نظرم لانچ اروپا نباید تفاوت چندانی با لانچ آمریکا داشته باشه .
دوست عزيز ببين فقط در روز اول 1 ميليون كنسول فروخته شده ازاين يه ميليون تا حالا چه قدر گزارش خرابي شده 100 تا 300 تا 1000تا به فرض بگيريم حتي 1000 تا هم باشه اگر الان يه درصد بگيري مي بيني يه در صد فوق العاده نا چيز هست :d

بیت رو برای سرعت اینترنت بکار میبرن نه برای حجم کاری رم
نگاهی به درون: کالبد شکافی پلی استیشن 4 این بار به روش iFixit - نارنجی

حافظه DDR3 با حجم دو گیگابایت ساخت سامسونگ.
اون 256 مگابایت یا همون 2 گیگا بیت(که ملت میگفتن) مربوط به سرعت حافظه فلشی هستش که روی مادر بورد PS4قرار داره
:>

اون یکی کالبد شکافی برای وایرد بود.

دوست عزيز ببين فقط در روز اول 1 ميليون كنسول فروخته شده ازاين يه ميليون تا حالا چه قدر گزارش خرابي شده 100 تا 300 تا 1000تا به فرض بگيريم حتي 1000 تا هم باشه اگر الان يه درصد بگيري مي بيني يه در صد فوق العاده نا چيز هست :d

من که نگفتم لانچ اروپا از لانچ آمریکا بهتره یا بدتره . گفتم تفاوت چندانی با آمریکا نداره یعنی هر چی هست در همون حدِ .

اون 256 مگابایت یا همون 2 گیگا بیت(که ملت میگفتن) مربوط به سرعت حافظه فلشی هستش که روی مادر بورد PS4قرار داره:>

مقالش فوق العاده بود و به تمام سوالای من جواب داد خیلی خوب بود ... ولی اون 2 گیگ رم هنوز مطمئن نمیشه بود ... شاید اشتباه ترجمه باشه ... باید خود سونی تایید کنه ... چقدره و کارش چیه ...
از طرفی هم در مورد مگابایت و مگابیت باهات موافقم ...

اصلا تا حالانشنیده بودم مثلا بگن رمش 512 مگابیته ... همیشه در مورد رم از بایت استفاده شده ...

اون 256 مگابایت یا همون 2 گیگا بیت(که ملت میگفتن) مربوط به سرعت حافظه فلشی هستش که روی مادر بورد PS4قرار داره:>
مقاله خیلی خوبی بود . تا حالا اینقد دنبال اخبار PS4 بودم اندازه پنج دقیقه خودن این مقاله از قطعاتش چیزی نمیدونستم . حتما همه بخونن

این گروه خشن چند تا لایک دارن ....

برو بچ حسابی زحمت کشیدن و گل گاشتن ... واقعا باید بهشون تبریک گفت ...

خصوصا سرنی و یوشیدا ...

آخرین ویرایش:

یک درصد کجا بود ... 1000/ 1000000= 0.001 .... خیلی ناچیز تر از این حرف هاست ... الان 10000 میشه 1 درصد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or