هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اقا سونی گفته همه راضی بودند این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟
کنسول Ps4 با کمتر از 1 درصد خرابی و مشکلات منتشر شد | گیمفا | وب سايت خبري تحليلي بازي هاي ويدئويي

- - -ویرایش - - -

اقا سونی گفته همه راضی بودند این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟
http://gamefa.com/news/%DA%A9%D9%86%D8%B3%D9%88%D9%84-ps4-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D9%85%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-1-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D8%AE%D8%B1%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D9%86/

چه ربطی به سونی داره؟
اینجارو ببین:
Amazon.com: PlayStation 4: Launch Edition: Video Games
این بدبخت که 2 تا خریده هر جفتشم پالس آبی میدن:
Game DOA. Blinking blue light and I can't do an exchange because there are no more in stock. So I had to go through Sony and will have to wait 2-3 weeks. This is so not cool. Bought a second PS4 for my little brother and got the same issue. Blue light of death.. This is the worst system release by Sony and I am surprised they couldn't do proper quality check for this.....

مشکل blue pulse مثل اینکه خیلی زیاد بوده! خیلیا همون اوایل استفاده کنسول کنسولشون خراب شده و فرستادن برای تعویض!
ولی یه احتمال بالا هست که این مشکلات بخاطر فرمویر جدید باشه چون میگن بعد نصبش سرعت فنها به شکل عجیبی بالا میره! که نشون میده کنسول زیادی داغ میشه!
احتمال داره با آپدیت بعدی مشکل حل شه اما سعی کنید اگه خریدید فعلا آپدیت نکنید یا به psn وصل نشید تا راه حلی پیدا شه!
تعداد کسایی که کنسولشون مشکل پیدا کرده خیلی زیاده حیلی! جدی بگیرید الکی آپدیت نکنید:دی
به طور مثال: After waiting on the phone for over 2 hours for tech support I was told that It's happened to a lot of people including me. And it's 2 to 3 weeks not 7 days. 3 to 4
PSN هم مشکلاتی داره مثلاً کد DLC میزنن ولی چیزی دانلود نمیشه یا توی دانلود هیستوری نمیاد. دیگه اینکه نمیتونن با استفاده از سیستم جدید نسخه نسل قبلی فلان گیم رو به ورژن نسل حاضرش (ps3 به PS4) ارتقاع بدن.

مشکلات FW قبلا هم بوده حتی 360 هم یکی دوبار براش پیش اومده. Wii U رو هم اگر کسی یادش باشه اوایل لانچ مشکل نرم افزاری داشت.

بنظر میاد همش تقصیر این آپدیت 1.50 باشه اخه تا قبل از اون خیلی ها رسیده بود دستشون یا حتی قبلتر اون همه سایتای معتبر تست کردن حداقل یکیشون باید گزارش خرابی میداد ؟!
بهرحال اگه سونی گندی زده باشه بیشتر امکان گند نرم افزاری میتونه باشه تا سخت افزاری نسبت به سابقش ! :دی

25468133973483930910.jpg

همش تقصیر این یوشیدا تروله ! من خواستم پیش خرید کنم این خبرارو دیدم منصرف شدم ! چه وضعشه !
اقا چیکار کنیم ؟ کسی هست بگه این مشکلات نرم افزاریه یا نه ؟ ما بخریم ؟

یکی که عکس گذاشته بود دمای کنسول بعد از 30 min کیلزون به 131 فارنهایت رسیده !

همش تقصیر این یوشیدا تروله ! من خواستم پیش خرید کنم این خبرارو دیدم منصرف شدم ! چه وضعشه !
اقا چیکار کنیم ؟ کسی هست بگه این مشکلات نرم افزاریه یا نه ؟ ما بخریم ؟

یکی که عکس گذاشته بود دمای کنسول بعد از 30 min کیلزون به 131 فارنهایت رسیده !

دیگه هرکی هر عکس و ویدئویی میذاره تو نت باور نکنید
وقتی یارو کنسول نو رو میکوبه زمین خردش میکنه یه احمق دیگه هم پیدا میشه خیلی راحت یه بلایی سر کنسول میاره میسوزونتش ویدئوش رو میذاره تو یوتوب !

دیگه هرکی هر عکس و ویدئویی میذاره تو نت باور نکنید
وقتی یارو کنسول نو رو میکوبه زمین خردش میکنه یه احمق دیگه هم پیدا میشه خیلی راحت یه بلایی سر کنسول میاره میسوزونتش ویدئوش رو میذاره تو یوتوب !

باو این پد... س... پف....ز میان ویدیو میزارن ادم رو به شک میندازن ! کلا چرا واقعا ؟؟؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or