هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من یه سوالی دارم که راستش نمیدونم کسی پرسیده یا نه
می خواستم بدونم اگه PS4 چند روزه دیگه بیاد بازیهایی مثله god of war , kill zone فقط واسه این کنسول میاد یا برای کنسوله PS3 هم میاد؟ و اینکه تا کی بازیهای این دوتا مشترکن اخه من تازه از دنیایه مزخرفه XBOX اومدم بیرون و PS3 خریدم حدوده 1 ماهه.نکنه مجبورم واسه این بازیها حتما PS4 هم بخرم؟
راستی دوستانی که خریدن با چه قیمتی خریدن البته اگه این سوالم اسپم نباشه؟

دوستان من یه سوالی دارم که راستش نمیدونم کسی پرسیده یا نه
می خواستم بدونم اگه PS4 چند روزه دیگه بیاد بازیهایی مثله god of war , kill zone فقط واسه این کنسول میاد یا برای کنسوله PS3 هم میاد؟ و اینکه تا کی بازیهای این دوتا مشترکن اخه من تازه از دنیایه مزخرفه XBOX اومدم بیرون و PS3 خریدم حدوده 1 ماهه.نکنه مجبورم واسه این بازیها حتما PS4 هم بخرم؟
راستی دوستانی که خریدن با چه قیمتی خریدن البته اگه این سوالم اسپم نباشه؟
Killzone فقط واسه PS4 میاد . god of war هم فعلا قرار نیست بیاد . البته بازیهای غیر انحصاری تا یکی دو سال دیگه هم روی PS3 میاد هم PS4 .
god of war جدید هم هر وقت بیاد فقط رو PS4 میاد

دوستان کسی جوابه مارو نمیده؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

Killzone فقط واسه PS4 میاد . god of war هم فعلا قرار نیست بیاد . همونایی هست که رو PS3 هست . البته بازیهای غیر انحصاری تا یکی دو سال دیگه هم روی PS3 میاد هم PS4 .
god of war جدید هم بیاد فقط رو PS4 میاد

دمت گرم یه ذره خیالمون راحت شد منم فکر نکنم کنسولی که الان خدا نفر دارن ازش استفاده میکنن رو یهو کنار بزارن.

همه چیز در رابطه با PS4 تا به اینجا راضی کننده بوده(و بدون نقص) جز لانچ تایتل هاش....من خیلی از این بابت ناراحتم که دو هفته دیگه وقتی کنسول (با کمک همه 2003 تا خدایی که انسان میپرسته) برسه دستم باید بشینم بازی FPS باهاش بزنم(Shadowfall) چون هیچ چیز بدرد بخور انحصاری دیگه ای باهاش نمیاد و باید باهمون تا مارچ که Infamous بیاد سر کنیم.(اینا نمی دونن آدم کنسول جدید میخره ذوق داره که چند تا چند تا بازی بگیره براش؟)

همه چیز در رابطه با PS4 تا به اینجا راضی کننده بوده(و بدون نقص) جز لانچ تایتل هاش....من خیلی از این بابت ناراحتم که دو هفته دیگه وقتی کنسول (با کمک همه 2003 تا خدایی که انسان میپرسته) برسه دستم باید بشینم بازی FPS باهاش بزنم(Shadowfall) چون هیچ چیز بدرد بخور انحصاری دیگه ای باهاش نمیاد و باید باهمون تا مارچ که Infamous بیاد سر کنیم.(اینا نمی دونن آدم کنسول جدید میخره ذوق داره که چند تا چند تا بازی بگیره براش؟)
اره لانچش زیاد خوب نیست ولی بازیهای غیر انحصاری خوبی هم واسه این چند ماه هست

آقا لینکه آرشیوت مزنه آگهی حذف شد.درستش کن شاید مشتری شدیم

ku-medium.gif

[TABLE="width: 0"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Lights up in
icon_Pow_ind_White.png
white[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Powered on[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Lights up in
icon_Pow_ind_Orange.png
orange[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Standby mode[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Turned off[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Powered off[/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]Blinks in
icon_Pow_ind_Red_blinks.png
red[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFFF"]The PS4™ system is overheating.
Turn off the system, and wait until later to use it.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Hardware part names | PlayStation�4 User's Guide
كم پيش مياد اما خوب...:d
PS4's Red Line of Death - Blue Pulse of Death | Video Games And News (VGN)
ببخشيد مگه وقتي دستگاه روشن ميشه رنگ نوار روي كنسول ابي نيست؟؟ :d
اينا كه گذاشتيد رسمي هستن؟؟

آخرین ویرایش:
9y4yza6y.jpg

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

خوش به حالشون به قران ! میرن با یه قیمت عالی میخرن میرن خونه با نت 100 MB میشینن انلاین بازی میکنن !:(
واقعا چرا تو ایران به دنیا اومدیم ! باید 6 سال صبر کنه طرف تا تازه قیمتش یجوری بشه بتونه با کل حقوقش بره تازه کنسول رو بخره ! بعد اونجا طرف با 1 10م پولش میره اینو با 40 تا بازی میگیره !
واقعا متاسفم برای زندگیمون !:(

DF بازیهای Killzone:SF - kanck و Resogun رو از لحاظ فریم ریت انالیز کرده

در مورد کیلزون گفته در بخش تک نفریش فریم ریتش بینه 30 و 40 هست . در بخش مولتیش بین 40 و 60
نک در هر دو حالت بین 30 و 40 فریمه
Resogun هم 60 فریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or