Lord Odin
کاربر سایت
دمشون گرم فن های سونی. 360 رو با ارهبرقی داغون کردن. خیلی باکلاس و ایناچه روانی هایی پیدا میشن !!!
Kid Smashes Brand New Playstation 4
دمشون گرم فن های سونی. 360 رو با ارهبرقی داغون کردن. خیلی باکلاس و ایناچه روانی هایی پیدا میشن !!!
Kid Smashes Brand New Playstation 4
درباره گوریلا گیمز هم گفته که در حال ساخت یه بازی در سبک RPG هست!Yoshida mentioned that Media Molecule’s next title is “extraordinary”, and that he’s too scared to say anything about Sony Santa Monica’s next endeavour, which is rumoured to be set in outer-space
البته من گربه ایه رو بر میداشتم ..ها ... این همون جنگ حیوانی خودمون نیست ؟!اسم اصلیشو نمیدونم !کیا بازی خارق العاده bloody roar رو به یاد دارن زمان خودش از خیلی جهات بهتر
از تکن بود …
کاش بشه حالا که تکن هم خیانت کرده یا شماره جدید از این ip فوق
العاده برای ps4 ساخته بشه یا حداقل کالکشن اچ دی این بازی ها ساخته بشه …!!!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هاهاهاها الان داشتم چک میکردم دیدم شایعه هاش بیشتر از ارزوهای من قوت داره ... یعنی میشه خدا ؟؟
Rumor: Bloody Roar may be coming exclusively to the Playstation 4 - Playstation 4 - Articles - Articles - Playstation Gamer League
Sony may be getting a new (old) fighting franchise exclusive to their system. Currently, according to an undisclosed source at SCEA, Sony is in talks with Konami (who dissolved Hudson and gained rights to their franchises last year) to bring back the old franchise, Beastorizer. Better known as Bloody Roar. The word is Sony has approached Konami with the idea of reviving the franchise on the Playstation The chance of this becoming exclusive is high as Sony themselves will be paying part of the development cost. Similar to the way Nintendo has paid for Bayonetta 2
![]()
![]()
یادش بخیر جنی... تبدیلش هم خفاش بود ....چه کارکترمحبوبیم بود ...البته من گربه ایه رو بر میداشتم ..ها ...
ایا با ساخت همچین عنوانی برای ps4 موافقید ... کمبود یه فایتینگ انحصاری در بین بازی ها سونی مشهوده ...به خصوص حالا که رقیب در این سبگ بازی داره ... خیلی خوب میشه سونی با زنده کردن همچین سری در این سبک بدرخشه
دقیقا منم میخوام بگیرم اما نمیدونم اگه بگیریم و ایرادی داشته باشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چیزهایی که من تو بخش نظرات کاربران دیدم منو نگران کرده.
250 نفر به بالا کنسولشون یا خراب بوده یا به نصف روز هم نکشیده.
بخش نظرات کاربران آمازون همیشه یکی از مطمئن ترین قسمتها هست برای بررسی وسایل.
فکر هم نمیکنم این افراد بیکار باشن یا فن ماکرو باشن که بخوان سمپاشی کنن.
من خودم این هفته میخوام بگیرم ولی با این وضعیت آدم میترسه.
این ابراداتی هم که گفتن ربطی به آپدیت نداره چون یا کنسول مادرزاد این مشکل روداشته یا اصلا تصویر نمیده که بخواد آپدیت شه.
به همشون هم گفتن کنسول رو پس بفرستین و 3تا5 هفته منتظر بمونین.
منو دوستام که فقط BF4 میزنیم :d . تو سرورهای 64 نفره هیچ افت فریمی نداره .اي كاش هيچ وقت با اين TWITCH اشنا نميشدم
هي ميرم اونجا ميبينم ملت دارن بازي مي كنن پوكر فيس ميشم
همه هم از دم KZ:ShF بازي مي كنن ! و البته تك و توكي هم CoD !
خواهشا بجای اینکه بیاین بگید فلان نفر میخواد چقدر پول بده یا تو میخوای انقد پول بدی بیاین کسانی که کنسول گرفتن درموردش توضیح بدن و بگن از کجا گرفتن.اقا یکی دلش میخواد روز لانچ بخره اصلا