هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چه روانی هایی پیدا میشن !!!

Kid Smashes Brand New Playstation 4

[video=aparat;YJr1p]http://www.aparat.com/v/YJr1p[/video]

Kid Smashes Brand New Playstation 4
دمشون گرم فن های سونی. 360 رو با اره‌برقی داغون کردن. خیلی باکلاس و اینا :دی. این طفلکی 2 تا ضربه محکم نتونست بزنه !!.

Yoshida: Sony Bend's PS4 Game Will Make You Panic - NeoGAF
درباره بقیه استدیو ها گفته:
Yoshida mentioned that Media Molecule’s next title is “extraordinary”, and that he’s too scared to say anything about Sony Santa Monica’s next endeavour, which is rumoured to be set in outer-space
درباره گوریلا گیمز هم گفته که در حال ساخت یه بازی در سبک RPG هست!

کیا بازی خارق العاده bloody roar رو به یاد دارن زمان خودش از خیلی جهات بهتر
از تکن بود …
کاش بشه حالا که تکن هم خیانت کرده یا شماره جدید از این ip فوق
العاده برای ps4 ساخته بشه یا حداقل کالکشن اچ دی این بازی ها ساخته بشه …!!!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هاهاهاها الان داشتم چک میکردم دیدم شایعه هاش بیشتر از ارزوهای من قوت داره ... یعنی میشه خدا ؟؟

Rumor: Bloody Roar may be coming exclusively to the Playstation 4 - Playstation 4 - Articles - Articles - Playstation Gamer League

Sony may be getting a new (old) fighting franchise exclusive to their system. Currently, according to an undisclosed source at SCEA, Sony is in talks with Konami (who dissolved Hudson and gained rights to their franchises last year) to bring back the old franchise, Beastorizer. Better known as Bloody Roar. The word is Sony has approached Konami with the idea of reviving the franchise on the Playstation The chance of this becoming exclusive is high as Sony themselves will be paying part of the development cost. Similar to the way Nintendo has paid for Bayonetta 2

36349085715324497139.jpg

76822199165837232500.jpg

یادش بخیر جنی... تبدیلش هم خفاش بود ....چه کارکترمحبوبیم بود ... :x البته من گربه ایه رو بر میداشتم ..ها ...

ایا با ساخت همچین عنوانی برای ps4 موافقید ... کمبود یه فایتینگ انحصاری در بین بازی ها سونی مشهوده ...به خصوص حالا که رقیب در این سبگ بازی داره ... خیلی خوب میشه سونی با زنده کردن همچین سری در این سبک بدرخشه

کیا بازی خارق العاده bloody roar رو به یاد دارن زمان خودش از خیلی جهات بهتر
از تکن بود …
کاش بشه حالا که تکن هم خیانت کرده یا شماره جدید از این ip فوق
العاده برای ps4 ساخته بشه یا حداقل کالکشن اچ دی این بازی ها ساخته بشه …!!!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

هاهاهاها الان داشتم چک میکردم دیدم شایعه هاش بیشتر از ارزوهای من قوت داره ... یعنی میشه خدا ؟؟

Rumor: Bloody Roar may be coming exclusively to the Playstation 4 - Playstation 4 - Articles - Articles - Playstation Gamer League

Sony may be getting a new (old) fighting franchise exclusive to their system. Currently, according to an undisclosed source at SCEA, Sony is in talks with Konami (who dissolved Hudson and gained rights to their franchises last year) to bring back the old franchise, Beastorizer. Better known as Bloody Roar. The word is Sony has approached Konami with the idea of reviving the franchise on the Playstation The chance of this becoming exclusive is high as Sony themselves will be paying part of the development cost. Similar to the way Nintendo has paid for Bayonetta 2

36349085715324497139.jpg

76822199165837232500.jpg

یادش بخیر جنی... تبدیلش هم خفاش بود ....چه کارکترمحبوبیم بود ... :x البته من گربه ایه رو بر میداشتم ..ها ...

ایا با ساخت همچین عنوانی برای ps4 موافقید ... کمبود یه فایتینگ انحصاری در بین بازی ها سونی مشهوده ...به خصوص حالا که رقیب در این سبگ بازی داره ... خیلی خوب میشه سونی با زنده کردن همچین سری در این سبک بدرخشه
این همون جنگ حیوانی خودمون نیست ؟!اسم اصلیشو نمیدونم !

یادش بخیر خیلی بازیه باحالی بود . من همیشه شیرو بر میداشتم یکیش هم بود چنگال بود دستاش اونم قوی بود !

از ساخت همچین بازی به شدت استقبال میشه امیدوارم هر چه زودتر برگرده

God hand هم بازی بزرگی بود نمیدونم چرا ادامش ندادن . متاش پایین شد ولی من که اندازه 100 ازش راضی بودم

Urban Reign هم متاش پایین شد ولی به شدت جذاب بود اگه این سه تا بازی به پلی استیشن برگرده واویلا میشه

آخرین ویرایش:
این چیزهایی که من تو بخش نظرات کاربران دیدم منو نگران کرده.
250 نفر به بالا کنسولشون یا خراب بوده یا به نصف روز هم نکشیده.
بخش نظرات کاربران آمازون همیشه یکی از مطمئن ترین قسمتها هست برای بررسی وسایل.
فکر هم نمیکنم این افراد بیکار باشن یا فن ماکرو باشن که بخوان سمپاشی کنن.
من خودم این هفته میخوام بگیرم ولی با این وضعیت آدم میترسه.
این ابراداتی هم که گفتن ربطی به آپدیت نداره چون یا کنسول مادرزاد این مشکل روداشته یا اصلا تصویر نمیده که بخواد آپدیت شه.
به همشون هم گفتن کنسول رو پس بفرستین و 3تا5 هفته منتظر بمونین.

دوستان به هر حال یه چند نفر تو ایران باید اول بخرن که ما ببینیم اوضاع چطوره.لطفا هر کی خرید حتما اعلام کنه تا دوستان دیگه هم خیالشون از لحاظ مشکلات راحت بشه

این چیزهایی که من تو بخش نظرات کاربران دیدم منو نگران کرده.
250 نفر به بالا کنسولشون یا خراب بوده یا به نصف روز هم نکشیده.
بخش نظرات کاربران آمازون همیشه یکی از مطمئن ترین قسمتها هست برای بررسی وسایل.
فکر هم نمیکنم این افراد بیکار باشن یا فن ماکرو باشن که بخوان سمپاشی کنن.
من خودم این هفته میخوام بگیرم ولی با این وضعیت آدم میترسه.
این ابراداتی هم که گفتن ربطی به آپدیت نداره چون یا کنسول مادرزاد این مشکل روداشته یا اصلا تصویر نمیده که بخواد آپدیت شه.
به همشون هم گفتن کنسول رو پس بفرستین و 3تا5 هفته منتظر بمونین.
دقیقا منم میخوام بگیرم اما نمیدونم اگه بگیریم و ایرادی داشته باشه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم اینجا مطرح شده یا نه یا اصلا کسی اهمیت میده به این موضوع یا نه ولی تروفی ها تو ps4 از سمت راست بالا رفتن سمت چپ بالا یعنی وقتی تروفی میگیرین سمت چپ نشون میده . ادم احساس نا متعادلی بهش دست میده سمت چپ باز میشه :dدر ضمن رنگ پس زمینه تروفی ها هم از خاکستری شده سیاه :) حالا صداش نمیدونم چجوری شده ولی خدا کنه همون صدای قبلی باشه خیلی خاطره باهاش دارم :d

اي كاش هيچ وقت با اين TWITCH اشنا نميشدم :|
هي ميرم اونجا ميبينم ملت دارن بازي مي كنن پوكر فيس ميشم :|

همه هم از دم KZ:ShF بازي مي كنن ! و البته تك و توكي هم CoD !

خواهشا بجای اینکه بیاین بگید فلان نفر میخواد چقدر پول بده یا تو میخوای انقد پول بدی بیاین کسانی که کنسول گرفتن درموردش توضیح بدن و بگن از کجا گرفتن.اقا یکی دلش میخواد روز لانچ بخره اصلا

اي كاش هيچ وقت با اين TWITCH اشنا نميشدم :|
هي ميرم اونجا ميبينم ملت دارن بازي مي كنن پوكر فيس ميشم :|

همه هم از دم KZ:ShF بازي مي كنن ! و البته تك و توكي هم CoD !
منو دوستام که فقط BF4 میزنیم :d . تو سرورهای 64 نفره هیچ افت فریمی نداره .

- - -ویرایش - - -

خواهشا بجای اینکه بیاین بگید فلان نفر میخواد چقدر پول بده یا تو میخوای انقد پول بدی بیاین کسانی که کنسول گرفتن درموردش توضیح بدن و بگن از کجا گرفتن.اقا یکی دلش میخواد روز لانچ بخره اصلا

ایران نیستم من وگرنه همون اول می گفتم

مشکل blue pulse مثل اینکه خیلی زیاد بوده! خیلیا همون اوایل استفاده کنسول کنسولشون خراب شده و فرستادن برای تعویض!
ولی یه احتمال بالا هست که این مشکلات بخاطر فرمویر جدید باشه چون میگن بعد نصبش سرعت فنها به شکل عجیبی بالا میره! که نشون میده کنسول زیادی داغ میشه!
احتمال داره با آپدیت بعدی مشکل حل شه اما سعی کنید اگه خریدید فعلا آپدیت نکنید یا به psn وصل نشید تا راه حلی پیدا شه!
تعداد کسایی که کنسولشون مشکل پیدا کرده خیلی زیاده حیلی! جدی بگیرید الکی آپدیت نکنید:دی
به طور مثال: After waiting on the phone for over 2 hours for tech support I was told that It's happened to a lot of people including me. And it's 2 to 3 weeks not 7 days. 3 to 4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or