هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یکی خبر زده بود شکایت بسیاری از خریداران از صدای بلند اعتراض دارند یارو سشوار گرفته در دوربین بعد میگه صدای PS4 ـه :)):d.

QiyYGcB2mVAtCcxy.medium

پیرو این عکس بگم که من قبلا فکر میکردم اومدن از چیپ های 1 گیگی GDDR5 استفاده کردن واسه همین تعجب کردم و اومدم عکس مقایسه با چند کارت گرافیک رو گذاشتم که بعدش چنتا عکس دیگه دیدم و فهمیدم در واقع از همون 16 تا چیپ استفاده شده و اون 8 تای دیگه پشت برد هست

گفتم که فردا کسی سوژمون نکنه

چه سوتیی دادم :p:d

ویرایش :

اینم عکس طرف دیگه برد :

S5Unor5g5uVSO6HM.medium

آخرین ویرایش:
میگم الان یه چیزی به ذهنم رسید !

الان هر گوشیی که معرفی میشه یه مشت ... میگیرن گوشی و میکنن تو آب و پرتش میکنن اینور اونور مثلا تست مقاومت و این حرفا من حرص میخورم چرا باید یکی این کار رو با این گوشیا بکنه بعد من آرزوشونو داشته باشم، حالا میگم نگیرن از این کارا با این کنسول کنن :| یعنی من رسما دیوونه میشم ...

:arrowd:

دوستان برای عوض شدن جو هم که شده پیشنهاد میکنم این ویدیو رو نگاه کنید ! فقط اگه بیماری قلبی دارید بیخیال شید ! :d

این رو بندازید ته آدرس یوتیـــیوب : watch?v=5dvWGY2bAd0

:arrowd:

خب مثل اینکه AC4 هم در اصل 900p تشریف دارن و قراره بعدا با آپدیت 1080 بشه!!
Assassin's Creed 4 on PS4 renders at 900p, future update will boost to native 1080p - Assassin's Creed 4: Black Flag for PS4 News

قضیه یکم بو داره،اومده گفته تا قبل از لانچ بازی اعضامون روی قسمت های گرافیکی و فریم بازی کار کردن و سرشون شلوغ بوده،ولی وقتی بازی لانچ بشه وقت آزاد برای کار کردن روی 1080 شدن بازیو پیدا کردیم!!!
حتی اومده گفته این آپدیت anti aliasing هم به بازی اضافه میکنه!!

The team then used the time between the ship date and the release to focus on a title update that could deliver native 1080p resolution on the PS4
The update also introduces a “brand-new anti-aliasing technique” that will offer “an even cleaner, clearer and more brilliant moving image

آخرین ویرایش:
دوستان 2 Gb نمیشه 2 گیگابایت که میشه دو گیگابیت ! :d
همون 256 MB

شوخی میکنی حتما دیگه؟ چون حجم رو با بیت نمیگن که! بیت برای سرعت اینترنت هستش.. بایت برای حجم دانلودی/عاپلودی.
مثلا کسی نمیگه من 2 گیگا بیت دانلود کردم! چون غلطه!

شوخی میکنی حتما دیگه؟ چون حجم رو با بیت نمیگن که! بیت برای سرعت اینترنت هستش.. بایت برای حجم دانلودی/عاپلودی.
مثلا کسی نمیگه من 2 گیگا بیت دانلود کردم! چون غلطه!
نه همون 2 گیگا بیت درسته که میشه 256 مگ!

این پسر جاپنیه خیلی مشکوک میزنه:dیارو 2 تا شال گردن دوطبقه چفتونده تو گلوش.فکر کنم اون قرمزه نقش گونی رو بازی میکنه و احتمالا قراره 10-20 تا بازی کش بره:d

38947329238631497549.jpg

نه همون 2 گیگا بیت درسته که میشه 256 مگ!

سلام
داداش
درباره اینترنت صحبت نکردن که شما اصطلاحات اینترنتی بکار برید
درباره رم صحبت شده که با واحد اصلیش حساب میشه
1 گیگا بایت=1024بایت(که هر 8 بیت =1 بایت)
نه(1گیگا بیت) (1024/8) این فقت برای اینترنت بکار می رود
اگه حرف شما درست باشه 8 گیگا بایت ddr5 باید چند مگابایت باشه :))
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or