هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تااینجای کاربا توجه به اینجا اینطوربه نظر میادکه برای شیر کردن شما کنسولتو به عنوان کنسول اولیه (perimary) مشخص میکنی و یه اکانت متعلق به خودت ویه اکانت دیگه برای شیر میسازی،حالا هر بازی که با اکانت شیر بگیرید میتونیدبا اکانت خودت و یا هر اکانت دیگه ای روی کنسول خودتون(perimary console) بازی کنید ولی برای کنسول دوم دوستتون بایدحتمااز اکانت شیر استفاده کنه و (احتمالا!!) باید دائم آنلاین باشه،اینطوری شما و دوستتون هم زمان دسترسی به بازیهای مشترک دارین،در موردپلاس هم همین کارو میشه کرد و میشه همزمان(شما با اکانت شخصیتون و دوستتون بااکانت شیر) آنلاین بازی کنید!! البته باز این قضیه همزمان آنلاین بازی کردن 100% قطعی نیست!!

bye bye sharing:|:d

ما به همين اشم راضي ايم صادق :d

خوب مثل اين كه هموني شد كه اكثرا" مي گفتيم !
روي PS4 اصلي همه ميتونن استفاده كنن ولي روي PS4 دوم بايد حتما" از توي اكانت باشه :|

I
f you join PlayStation®Plus, benefits such as online multiplayer features that come with that membership can be enjoyed by users who share your PS4™ system. You do not have to log in to the system for other users to enjoy these benefits.
اين مورد هم خيلي خوبه ! يعني من اگر يه اكانت رو پلاس كنم كل سيستم پلاس ميشه !
حالا بحث سر اينه كه ايا اكانت هاي غير هم منطقه هم پلاس ميشن براي انلاين زدن يا نه :|:d

درست گفتم ايا ؟:d:|

bye bye sharing:|:d

ما به همين اشم راضي ايم صادق :d

خوب مثل اين كه هموني شد كه اكثرا" مي گفتيم !
روي PS4 اصلي همه ميتونن استفاده كنن ولي روي PS4 دوم بايد حتما" از توي اكانت باشه :|

I
اين مورد هم خيلي خوبه ! يعني من اگر يه اكانت رو پلاس كنم كل سيستم پلاس ميشه !
حالا بحث سر اينه كه ايا اكانت هاي غير هم منطقه هم پلاس ميشن براي انلاين زدن يا نه :|:d

درست گفتم ايا ؟:d:|

آقا ... آقــــــــــــــــــــا چرا ... چرا ؟؟؟ ... 2 تا قسمت داره .... نظر من اینه که اشتباه متوجه شدید.

ببینید یه قسمت داره برای چیزی به عنوان Primary ps4 system که تو عکس هست . توضیحاتشم هست. دورشم خط کشیدم. اینجا گفته فقط 1 دستگاه میتونه Primary باشه اما نه برای Sharing که ما سابقا داشتیم. برای اون Sharing بعلاوه اینکه تمام یوزر های اون دستگاه از اگثر امکانات PLUS که 1 یوزر داره بهره مند هستند مثل بازی روی شبکه PSN ....
ps4 - 2.JPG

یه قسمت دیگه هم داره بالاتر Playing on other PS4™ systems when you are not at home

تو این قسمت که دورشم خط کشیدم توضیح داده که با یوزرت میتونید رو هر چند تا دستگاه که میخوای بازی کنی اما فقط شما میتونید روی اون دستگاه بازی رو که دانلود کردید بازی کنید. ولی بعدش دقت کنید، یه ستاره بالای اون جمله آخر هست که تو قسمت 3 توضیح داده که به صورت همزمان میتونید 2 دستگاه رو داشته باشید، یکی اون که Primary هست و یه دستگاه دیگه. این ستاره هم کاملا مشخصه که مربوط به جمله آخر هست چون اگر اینطور نبود که تو جمله قبل There is no limit on the number of" systems you can use" رو نمیگفت ( کاملا مشخصه که با این جمله تناقض داره)

ps4.JPG

البته این برداشت من هستش. این جمله بسته به اینکه به کجای متن بر میگرده میتونه برداشت های مختلفی داشته باشه ...

آقا ... آقــــــــــــــــــــا چرا ... چرا ؟؟؟ ... 2 تا قسمت داره .... نظر من اینه که اشتباه متوجه شدید.

ببینید یه قسمت داره برای چیزی به عنوان Primary ps4 system که تو عکس هست . توضیحاتشم هست. دورشم خط کشیدم. اینجا گفته فقط 1 دستگاه میتونه Primary باشه اما نه برای Sharing که ما سابقا داشتیم. برای اون Sharing بعلاوه اینکه تمام یوزر های اون دستگاه از اگثر امکانات PLUS که 1 یوزر داره بهره مند هستند مثل بازی روی شبکه PSN ....
View attachment 49334

یه قسمت دیگه هم داره بالاتر Playing on other PS4™ systems when you are not at home

تو این قسمت که دورشم خط کشیدم توضیح داده که با یوزرت میتونید رو هر چند تا دستگاه که میخوای بازی کنی اما فقط شما میتونید روی اون دستگاه بازی رو که دانلود کردید بازی کنید. ولی بعدش دقت کنید، یه ستاره بالای اون جمله آخر هست که تو قسمت 3 توضیح داده که به صورت همزمان میتونید 2 دستگاه رو داشته باشید، یکی اون که Primary هست و یه دستگاه دیگه. این ستاره هم کاملا مشخصه که مربوط به جمله آخر هست چون اگر اینطور نبود که تو جمله قبل There is no limit on the number of" systems you can use" رو نمیگفت ( کاملا مشخصه که با این جمله تناقض داره)

View attachment 49335

البته این برداشت من هستش. این جمله بسته به اینکه به کجای متن بر میگرده میتونه برداشت های مختلفی داشته باشه ...
ميدونيم كه ميشه چند تا يوزر ديگه از اون اكانت استفاده كرد اما مشكلش اينه كه همزمان نميشه انلاين شد و از امكاناتش به جز نفر اول نميتونه روي اكانت هاي ديگه استفاده كنه.
حالا ميشه يه كاري كرد ، يك اكانت فقط براي Share داشته باشيم ، نفر اصلي با اكانت ديگه بازي كنه، نفر دوم با اكانت share بازي كنه.
البته اگر مثل بعضي بتا ها روي PS3 DRM داشته باشه( هر ٢٤ ساعت ميشد فقط يك نفر بازي كنه) اينكار شدني نيست:d

زمان انتشار PS App:
e4u7y5yh.jpg
مرسی DS4 :دی

5yganury.jpg

muhehana.jpg

یکی از بچه ها بانتی گذاشته بود فال اوت 4 معرفی شد اولین نفر بهش بگه میبرتش رستوران .
داداش من حواسم کاملا جمعه خیالت راحت :دی !
بعد یه سوال ! به جز سونی فرست پارتیاشم تو این مراسم هست :| ؟

بچه ها یکی کامل میگه این قضیه شیر کردن اکانت به کجا رسید ؟؟؟
من تا اونجایی که چند صفحه قبل فهمیدم ما میتونیم یه اکانت بسازیم به عنوان اکانت اصلی و یه اکانت هم برای خرید و شیر کردن ، بعد ما اگه با اون اکانت شیر بازی بخریم میتونیم با اکانت اصلیمون بازی کنیم ؟؟؟
کلا یه توضیح بدید...

naughtydog.jpg

220313_185222030.jpg

ناتی داگ : ما به موتور جدیدی احتیاج نداریم !

ناتی داگ شرکتی که همه انرا میشناسند و بازی های بسیار قوی و عالی را ساخته است !
طبق مصاحبه با اقای Bruce Straley کارگردان بازی های این شرکت شده است میگوید :
ما به انجین جدیدی برای ساخت بازی های PS4 نیازی نداریم از همان موتوری که در ساخت بازی TLOU استفاده کردیم اینجا هم میکنیم ! یک گیم پلی عالی ! یک گرافیک عالی با شهری فوق العاده و گرافیک بصری و اتمسفری خیره کننده ! یک داستان مجذوب کننده ! ما همه ی اینها را به کار میگیریم ! این تنها چیزی است که ما نیاز داریم ! اگر مشکلی بود ان را تغییر میدهیم !! او در مورد بازی جدید این شرکت هم چیزی نگفت ! این امر شاید کمی ناامید کننده به نظر برسد ! ولی باید دید ایندفعه ND میخواهد چگونه همه را به وجد بیاورد !

ببخشید اگه تکراری بود !​

آخرین ویرایش:
naughtydog.jpg

220313_185222030.jpg

ناتی داگ : ما به موتور جدیدی احتیاج نداریم !

ناتی داگ شرکتی که همه انرا میشناسند و بازی های بسیار قوی و عالی را ساخته است !
طبق مصاحبه با اقای Bruce Straley کارگردان بازی های این شرکت شده است میگوید :
ما به انجین جدیدی برای ساخت بازی های PS4 نیازی نداریم از همان موتوری که در ساخت بازی TLOU استفاده کردیم اینجا هم میکنیم ! یک گیم پلی عالی ! یک گرافیک عالی با شهری فوق العاده و گرافیک بصری و اتمسفری خیره کننده ! یک داستان مجذوب کننده ! ما همه ی اینها را به کار میگیریم ! این تنها چیزی است که ما نیاز داریم ! اگر مشکلی بود ان را تغییر میدهیم !! او در مورد بازی جدید این شرکت هم چیزی نگفت ! این امر شاید کمی ناامید کننده به نظر برسد ! ولی باید دید ایندفعه ND میخواهد چگونه همه را به وجد بیاورد !

ببخشید اگه تکراری بود !​
فقط کافیه سر گرافیکtlouیهAAتپل بزنن و 60 فریمش کنن تا بفهمید گرافیک نسل بعد یعنی چی:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or