هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها یکی کامل میگه این قضیه شیر کردن اکانت به کجا رسید ؟؟؟
من تا اونجایی که چند صفحه قبل فهمیدم ما میتونیم یه اکانت بسازیم به عنوان اکانت اصلی و یه اکانت هم برای خرید و شیر کردن ، بعد ما اگه با اون اکانت شیر بازی بخریم میتونیم با اکانت اصلیمون بازی کنیم ؟؟؟
کلا یه توضیح بدید...

تا اونجايي كه من خوندم و فهميدم هموني ميشه كه قبلا" بحض اش شده بود
اگر PS4 شما اولين اكانت اكتيو دستگاهتون باشه ميتونيد ازش رو اكانت هاي ديگه هم استفاده كنيد اما اگر دومين PS4 باشه فقط در صورت رفتن توي خود اكانت ميتونيد ازش استفاده كنيد

در ضمن رفيقMOTISOLIDSNAKE
اين كه تعداد زيادي مي تونن از يه اكانت USE كنن رو توي همين نسل هم داشتيم ! منظور اينه كه فقط بري داخل اكانت منظور اين نيست كه مثلا" بتوني ازش دانلود كني يا استفاده هايي كني كه بخواد مسئله پول داخلش باشه !
ميتوني فقط بري داخلش باهاش بوق بزني :d

وقتی ps4 رو برای اولین بار روشن کنی بهت میگه welcome back to playstation
yahoo_17.gif
الان داشتم فکر میکردم منی که این نسل بهش خیانت کردم با چه رویی برم سمتش
:-s

نگران نباش واسه تو میدل فینگر نشون میده!:دی

آخرین ویرایش:
من با 2 گروه اصلا" رابطه خوبی ندارم 1 ماکرو فن 2 pcفن
هر دوشون یا دستشون به پلی نخورده یا گروه دوم هم خیلی انگار پولدار میزنن و سیستم چند ملیونی دارن با چنتا شوتر بیخود !!( من اصلا" از شوتر جنگ های واقعی تنفر دارم !!!)

من با 2 گروه اصلا" رابطه خوبی ندارم 1 ماکرو فن 2 pcفن
هر دوشون یا دستشون به پلی نخورده یا گروه دوم هم خیلی انگار پولدار میزنن و سیستم چند ملیونی دارن با چنتا شوتر بیخود !!( من اصلا" از شوتر جنگ های واقعی تنفر دارم !!!)

من هم باهات موافقم داداش حسین ولی یکم دیدت تنده !
من خودم میشناسم بعضی ماکرو و پی سی فن ها که وافعا آدم های خوب و سنگین و با مرامی هستن !
فقط بخاطر فن بودن نمیشه تشخیص داد ولی توی این سایت زیاد هستن ماکرو و پی سی فن نماها !

در مورد سونی اصلا کلا بحثش جداست کسی نمیتونه مثل سونی فن ها زا بازی های انحصاری ژاپنی لذت ببره !‌
:d

من هم باهات موافقم داداش حسین ولی یکم دیدت تنده !
من خودم میشناسم بعضی ماکرو و پی سی فن ها که وافعا آدم های خوب و سنگین و با مرامی هستن !
فقط بخاطر فن بودن نمیشه تشخیص داد ولی توی این سایت زیاد هستن ماکرو و پی سی فن نماها !

در مورد سونی اصلا کلا بحثش جداست کسی نمیتونه مثل سونی فن ها زا بازی های انحصاری ژاپنی لذت ببره !‌
:d
بردیا تو خودت نگاه کن تا یه خبر میشه pc قدرتش بیشتر کنسول هست جو میگیرشون !! میگن بله برای اینه که ما pc فنیم ما میتونیم 4k اجرا کنیم ما میتونیم سیستم ببندیم غول !!
کی دیدید یه pc قوی 5سال قبل بتونه یه بازی رو اجرا کنه بعد 5 سال با کیفیت بالا !! تازه یه سیستم بی ارزش میشه !! و باید ارتقا بشه که قیمت خون در میاد !! بعد گرافیکشون چیه کرسیس3 هست !!! خوب کو داستان کجاست سیستمهایی که بتونن اینو اصلا" با قدرت آخر بیارن ؟ حالا ps3وps2 رو ببین هر کدوم چند سال عمر کردن (عمر ps3 هم که حالا حالا ها ادامه داره !! ) بعد بازی هایی که برای این اومده این سالها !! tlouو gowو .............تعداد بیشماری بازی وجود داره بازی که هر بنی بشری آرزوی بازی کردنش رو دارن !! حتی خیلی از pc فن ها هنوز دلشون میخواد gow1,2رو روی pc شون با کیفت خوب بازی کنن (که فقط با شبیه ساز میشه این کارو کرد که بعد عمری برای pc اومد ) این گروه بیشترین دستشون فقط شوتر باز اول شخص بازی میکنن یا فوقش فوتبال !!!
حالا ماکرو فن !! 1-خودشون هم قبول دارن که سونی اینقدر بازی شاخ داره که اونا رو حتی مجبور به خرید کنسول ps3 کرده !! بعد نگاه کن کیفیت ساخت این xbox ها رو !! اصلا" کار سری های اول نداشته باش !! همین اسلیم ها هم در حد کنسول های سونی نیستن !!! مشتری مداری و احترام مدیرای شرکت به مشتری ها !! و.....
بعد میان تازه هیتر بازی و ترول هم میکنن !! چه انتظار داری از من !! من هیچ نمیگفتم !! و فقط هایپ میکردم !! ولی اینا دست از سر این تایپیک هم بر نمیدارن !!

من هیچی حالیم نیست!فقط از خدا میخوام تا دوسال دیگه نه ناتی نه سانتا نه کوانتیک بازی ندن!:|
شکنجست!میفهمین؟شکنجه!!

اگه مشکل همین بود منم مثل شما دعا میکردم و دیگه اینجور واسه پول PS4 به ایندر اوندر نمیزدم ! مساله اینجاس اینام اصلا تا 2تاسال دیگه بازی ندن بابا این 1886 و چیکار کنیم!!! من بهتون قول میدم بهتر از بازیهای ناتی و سانتا نباشه بدتر نیست! اینو نه با دیدن تریلر و چند تا عکس و چند خبر از بازی و جو فوق العادش میگم بلکه با توجه به کارنامه ی RAD میگم!

دوستان نترسید اون کنسولی که بتلفیلد 4 رو ضعیف تر اجرا میکنه PS4 نیست اگه خدا بخواد :d :

آقای Jeremy Conrad که هیچ ترسی نیز از بردن اسم خود نداشته به وضوح اعلام کرده است که عناوین Battlefield 4 و Call of Duty: Ghosts نیز با رزولیشن ۷۲۰p بر روی Xbox One اجرا خواهد شد.

آقای Jeremy Conrad اعلام کرده است که عناوین FIFA 14, Forza5 و NBA2K با رزولیشن ۱۰۸۰p بر روی این کنسول اجرا خواهند شد در حالی که عناوین CoD: Ghosts و Battlefield 4 تنها با رزولیشن ۷۲۰p بر روی این کنسول اجرا خواهند شد.

آقای Jeremy Conrad اعلام کرد که دلیل اینکه مایکروسافت لب به سخن باز نمی کند و این خبر ۷۲۰p بودن بازیها را را تایید نمی کند این است که نقدهای این بازی ها از تاریخ ۵ نوامبر شروع خواهد شد و نقدهای Xbox One نیز از تاریخ ۱۲ نوامبر و قبل از لانچ منتشر خواهدشد.

FIFA, Forza, NBA2k با رزولیشن ۱۰۸۰اجرا خواهند شد.Ryse نیز با ۹۰۰p و Ghosts, BF4 و نیز با رزولیشن ۷۲۰P.
500$ دلار را خوب جایی خرج کرده اید(کنایه به کسانی که این کنسول را خریده اند یا میخواهند خریداری کنند ):laughing::laughing:

آخرین ویرایش:

خیلی جالبه ! Ghost چنگی به دل نمیزه گرافیکش بعد قرار روی 720 روی one آجرا بشه ! WOW داره واقعا D: به نظره من این مشکل از خوده سازنده هاست اگر اینطور باشه !

بردیا تو خودت نگاه کن تا یه خبر میشه pc قدرتش بیشتر کنسول هست جو میگیرشون !! میگن بله برای اینه که ما pc فنیم ما میتونیم 4k اجرا کنیم ما میتونیم سیستم ببندیم غول !!
کی دیدید یه pc قوی 5سال قبل بتونه یه بازی رو اجرا کنه بعد 5 سال با کیفیت بالا !! تازه یه سیستم بی ارزش میشه !! و باید ارتقا بشه که قیمت خون در میاد !! بعد گرافیکشون چیه کرسیس3 هست !!! خوب کو داستان کجاست سیستمهایی که بتونن اینو اصلا" با قدرت آخر بیارن ؟ حالا ps3وps2 رو ببین هر کدوم چند سال عمر کردن (عمر ps3 هم که حالا حالا ها ادامه داره !! ) بعد بازی هایی که برای این اومده این سالها !! tlouو gowو .............تعداد بیشماری بازی وجود داره بازی که هر بنی بشری آرزوی بازی کردنش رو دارن !! حتی خیلی از pc فن ها هنوز دلشون میخواد gow1,2رو روی pc شون با کیفت خوب بازی کنن (که فقط با شبیه ساز میشه این کارو کرد که بعد عمری برای pc اومد ) این گروه بیشترین دستشون فقط شوتر باز اول شخص بازی میکنن یا فوقش فوتبال !!!
حالا ماکرو فن !! 1-خودشون هم قبول دارن که سونی اینقدر بازی شاخ داره که اونا رو حتی مجبور به خرید کنسول ps3 کرده !! بعد نگاه کن کیفیت ساخت این xbox ها رو !! اصلا" کار سری های اول نداشته باش !! همین اسلیم ها هم در حد کنسول های سونی نیستن !!! مشتری مداری و احترام مدیرای شرکت به مشتری ها !! و.....
بعد میان تازه هیتر بازی و ترول هم میکنن !! چه انتظار داری از من !! من هیچ نمیگفتم !! و فقط هایپ میکردم !! ولی اینا دست از سر این تایپیک هم بر نمیدارن !!
من خودم PC باز هستم . بستگی داره چه سیستمی ببندی ! من مدتهاست 680 sli دارم تا الان تو چیزی کم نیومده!. به زودی هم 790 بیاد میخوام sli کنم که خوب طبیعتا فکر نمیکنم تو کله نسل هم کم بیاد .اما حقیقتا اینکه اصلا گرافیک تکنیکی همیشه همه چیز نیست. بخش هنری هم خیلی مهم هست توی گرافیک. همین بازی TLOU با اینکه شاید از نظر تکنیکی از Crysis 3 و MEtro Last Light پایینتر باشه اما انقدر بخش هنری و detail زیبایی داره که به نظره من در مجموع کاره با ارزش تری هم به نسبت crysis 3 هست ×_× یا مثلا بازی bioshock infinite حتی اینکه روی کنسول مشکلاتی داره نسبت به pc از نظر texture و فریم ریت اما در مجموع زیبایی و شکوه اون کجا و crysis کجا ! نسل بعد هم الان اوایلش هستیم و بازیا اینطوری هست. 100% گرافیکهای بهتری به نمایش در میان و 100% نسخه PC همیشه بهتر هست - همین 1886 واقعا عالی هست چه برسه به اینکه ND داره چه کاری میکنه D: یا اینده از rockstar چی رو ببینیم. نهایتا pc چندتا عنوان داره که همیشه خیلی جلوتر هستن و بقیش هم بحث رولیشن و فریم 60 هست. خوشبختانه ps4 هم واقعا چیزه زیادی کم نداره برای اجرای بازیها روی 1080 توی 30 فریم. ... اما کو بازیهای مثل اونهایی که ND میسازه یا Killzone یا بازیهای Studio japan و خیلی های دیگه D: دیگه به نظره من دارن بیش از حد روی گرافیک داره استرس گزاشته میشه . این بازیها هیچوقت روی pc نمیان :(
این 4k هم کی پول داره 4000 هزار دلار پوله مانیتور 4k مثلا ماله dell رو بده D:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or