هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

[h=5]Some lucky people already have a PS4...[/h]'PS4 as quiet as a mouse and as powerful as a lion', says Ripstone -- PlayStation Universe

Sony has already confirmed that the PS4 would be quieter than the PS3 due to fans being placed at a different angle and in a different position inside the console, but the proof is really in the testing. When asked: Does it sounds like a jet taking off?” Ripstone replied: “Not at all, it’s as quiet as a mouse & as powerful as a lion!”
Indie publisher Ripstone Games has received an exciting delivery at its Liverpool-based office this week.​
Co-founder and Creative Director of Ripstone, Phil Gaskell, has got his hands on a PlayStation 4 console ahead of its U.K. launch on November 29, 2013. As you can see he looks very excited, and we can’t really blame him.
72126685189449776137.jpg

این قضیه DriveClub هم عجیب شده ! البته من هنوز دنباله بحث های Neogaf رو نخوندم و نمیدونم به کجا رسید (ماشاالله با سرعت نور جلو میرن ، دیشب تا صفحه 20 و 30 و اینا بود و الآن دیدم رسیده 60 !) ولی Rushy (که یکی از دست اندرکاران بازی هست) توی Twitterـش گفته که من بی خبر هستم و بچه ـم تازه به دنیا اومده و رفتم خونه ! :دی
حالا یا به طرز فجیعی داره دروغ میگه (یعنی اگه بازی تأخیر خورده باشه ، امکان نداره این در جریان نباشه) یا واقعاً خبری نیست. از اون طرف الآن توی عکس های کیا دیدم که بازی رو توی کیوسک های PS4 گذاشتن و بقیه بازی های کیوسک هم Launch Title هستن. تازه Trophy های بازی رو هم میشه دید !
در مجموع اگه تأخیر بخوره که خیلی افتضاح و ضایع هست ! هر کنسولی نیاز به یه ریسینگ اولیه داره ، درسته که NFS هست ولی سبکش خیلی با این متفاوته. بعد ملت باندل DriveClub رو هم پیش خرید کردن و معلوم نیست تکلیفشون چی میشه ، خود سونی هم که بازی رایگان (البته نسخه محدودتر) رو برای Plus گذاشته و الآن باید با یه بازی دیگه عوض کنه ، یعنی کلهم از هر جهت مشکل ساز هست ! :دی بگذریم از اینکه تعداد Launch Title های انحصاری PS4 هم خیلی زیاد نیست و اگه یکی ازشون کم بشه که دیگه بدتر ! :دی

پس چرا عکس رو نذاشتی؟:d منظورش از لانچ لاین آپ تازه PS4 اینه»

56276178535837319689.jpg

و دیگر هیچ...:d

DriveClub تأخیر بخوره واقعاً انتهای ضد حال ـه!
البته برای من که موقع لانچ نمی خرم که موردی نداره ولی کلاً سر کردن با یه کنسول بدون ریسینگ درست درمون امکان نداره:d

پس چرا عکس رو نذاشتی؟:d منظورش از لانچ لاین آپ تازه PS4 اینه»

56276178535837319689.jpg

و دیگر هیچ...:d

DriveClub تأخیر بخوره واقعاً انتهای ضد حال ـه!
البته برای من که موقع لانچ نمی خرم که موردی نداره ولی کلاً سر کردن با یه کنسول بدون ریسینگ درست درمون امکان نداره:d

لینک هست تو عکس.گفتم خودتون یکم کوشش کنین:دی

http://forum.bazicenter.com/thread83214/
بدبخت شديم
اگه فيفا هم اينجوري باشه ديگه بايد دور خريد ديجيتالي بازيها يه خط قرمز كشيد:((

برای بازی های خاص شاید بشه دیجیتالی خرید! یک ماه نامحدود بگیریم دو سه تا بازی رو یهو دانلود کنیم:d ولی اگه همه بازی ها اینجوری باشن انحصاری ها چند گیگ هستن؟:((

- - -ویرایش - - -

این جریان شیر کردن اکانت ها چی شد؟ 100درصد تایید نکردن؟ من میخوام نک رو شریکی بگیرم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or