هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

تتسویا نومورا کارگردانِ Kingdom Hearts III تو مصاحبه “Conversations with Creators” در مورد PS4 میگه:
I thought “That’s too much” (laughs)

ادامه میده:
the PS4′s sizable RAM “helps a lot” because thanks to it the world can be made as seamless as possible and more data can be permanently resident in the memory. The number of actions, animations and effects can be increased

آخرین ویرایش:
Phil Gaskell موسس Ripstone Games که بازیهای مستقلی مثل Knytt Underground وBig Sky Infinity رو منتشر کرده در مورد PS4 میگه:
بی صدا مثل موش و پر قدرت مثل شیر!

خیلی هم هیجان زدست از قیافش مشخصه :دی

مشروح خبر , با تشکر از ماکان :love: :دی

آخرین ویرایش:
یه سوال:
می‌شه بدون داشتن بازی، جوین بازی بقیه شد؟!
مثلا من فیفا رو ندارم یکی از فرند هام داره؛ می‌تونم جوین بشم با هم بازی کنیم؟! :-/

14195597934997167254.gif

Phil Gaskell موسس Ripstone Games که بازیهای مستقلی مثل Knytt Underground وBig Sky Infinity رو منتشر کرده در مورد PS4 میگه:

خیلی هم هیجان زدست از قیافش مشخصه :دی

تا كارمك يا كوجيما نگن من باورندارم اين اراجيف رو l-)
ولي دقت كردين همه از PS4 تعريف مي كنن كم مونده مردگان از گور بيرون آمده لب به سخن بگشايند از PS4 تعريف كنند :bighug::d!
یه پست دادیم 2 صفحه اسپم و گیف دیدیم فقط:دی
آخه ناموسن چي بود اون حرفت ؟! :|:d
لوس :| :دی
:)):|

تو درایو کلاب از این کارام میشه کرد :| ! هیچی دیگه رسما تو آنلاینش باید با یه مشت ... سرو کله بزنیم :| !
من نمی‌دونم واسه چی انقدر رو این موارد حساسی:|
تو GTA Online هم تا تو Race یکی می‌کوبه بهت می‌شینی گریه می‌کنی:دی

یه پست دادیم 2 صفحه اسپم و گیف دیدیم فقط:دی
به دل نگیر. بچه ها منتظر همچین لحظه های هستن دوست و خودی هم نمیشناسن. بهانه شد چند تا عکس بامزه ببینیم. با تشکر از همه :دی.
بی‌‍صدا مثله Aokiji پرقدرت مثله Kratos.

PS2's kin
Dark within

Sony brought to life a great force
A Wild beast that cannot be tamed
XBONE’s nemesis now is born
A Wild beast that can’t be restrained

لول :دی چقدر Cheesy شد :دی

Amon Amarth - Father of the Wolf با کمی تلخیص و تصرف! :دی

این جدیده ؟ چون قبلا هم یه همچین خبری شنیده بودم نمیدونم همین بود یا نه ! اما گیم پور الان گذاشتش
گوشه چپ پایینه کاور بازی

Buy DriveClub And Get Three Months PS Plus Subscription for Free

64396473461854545775.jpg

بازی با PS4 رو در فروشگاههای بزرگِ بازی تجربه کنید ! :دی به فروشگاههای بازی برید و با PS4 در این کیوسکهای زیبا بازی کنید :دی

خوب البته واسه ما دست نیافتنیه ولی حداقل لازم نیست سر جاده منتظر تریلی وایسید برای تجربه PS4 ! :دی

----

این جدیده ؟ چون قبلا هم یه همچین خبری شنیده بودم نمیدونم همین بود یا نه ! اما گیم پور الان گذاشتش
گوشه چپ پایینه کاور بازی

Buy DriveClub And Get Three Months PS Plus Subscription for Free

64396473461854545775.jpg

یکم مسخرس ! :دی اگه پلاس باشیم میتونیم DriveClub رو دانلود کنیم خوب حالا که بازی رو فیزیکی خریدیم 3 ماه پلاس میده که DC رو مجانی میده ! قاطی کردم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or