هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

خيلي جالبه اصلن:)):d يه لحظه تصور كنيد انحصاري Xbone بود.... ديگه خبري از Clone و... نبود . بهترين بازي قرن ميشد.
همون موقع که تازه بازی معرفی شده بود و 4 تا آرت از بازی اومده بود ، من گفتم شبیه هیلو و کیلزونه ، یه سری از دوستان چنان به من حمله ور شدن که له له شدمااااااااااا
اون موقع تو رویای این بودن که بانجی هنوز داره انحصاری میسازه :دی

البته از اینور به اونورییش هم زیاد هستا :-" :دی

استفاده از Touch Pad کنترلر برای حرکت توی نقشه در AC IV
IGtl9jSc1IU (ویدئوی Youtube)

از روی ویدئو که نمیشه قضاوت کرد ، ولی حالتی که طرف باهاش ور میره و توضیحاتی که میده یه جوری هست که به نظر میرسه Touch Pad برای این کارا خیلی عالیه و کلاً کیفیتش بالا هست.
اگه استفاده ازش محدود نباشه و فقط به یه سری از Launch Title ها منتهی نشه ، میتونه پتانسیل خوبی داشته باشه.
==============
حجم KZ: Shadow Fall هم به نظر میرسه حدود 50 گیگ باشه ! دوستانی که بازی ها رو دیجیتالی میخرن ، باید به فکر ارتقای اینترنت و این چیزا باشن ! :دی
اين حجم بازي ها رو كنسول ها خيلي عجيب غريبه واقعا، نسل بعد بدتر هم ميشه گويا. رو pc (Steam) بازي ٣٠ گيگه ولي ١٢ گيگ دانلود ميكني .
به خودشون زحمت نميدن فشرده كنن:d . اگر بخواد نسل بعد اينجوري باشه خريد ديجيتالي براي ما ايراني ها سخت ميشه.

حتما به بانجی ایمیل میزنم که از این به بعد شنل و رنگی که توش استفاده شده انحصاری مایکروسافت هستش. همچنین کل دنیای بازی هم یه تقلید از هیلو هستش که باید به دستور 360 فن های BC ساخت بازی رو از اول شروع کنن.

من ماکروفن نیستم

توی Twitter سونی اروپا نوشته شده : "چیز عجیبی در راه است." :دی به اینجا هم لینک داده.
بعد توی اون لینک میشه در انتهای صفحه لوگوی Frictional games رو مشاهده کرد. توی خود سایت Frictional Games (سازنده سری Amnesia) هم در بخش بازی ها ، اون پایین نوشته شده Super Secret Project که با کلیک کردن روی اون به همون صفحه ای میریم که سونی هم بهش لینک داده.
این ویدئو هم توی همون سایت وجود داره : lLVOif6CHgE (لینک Youtube)
خودم هنوز ویدئو رو ندیدم ، ولی به گفته ملت از روی ویدئو میشه حدس زد بازی حالت علمی تخیلی داره و مثل ساخته های قبلی استودیو ترسناک هست.
در مجموع بازی بعدی Frictional Games طبق این شواهد برای کنسول سونی هم میاد ! :دی نه اینکه الزاماً انحصاری باشه ، ولی دیگه احتمالاً فقط برای PC نیست.

یه نفر تاپیک اینو توی اخبار بزنه، حوصله تایپ کردن اصلا ندارم :دی

فکر میکنم وارد کردن بلوری 300 گیگابایتی توسط سونی جدی باشه! چون بازی لانچ 50 گیگ باشه مسلما در آینده حجم بازی های بیشتر هم میشن و استفاده از دو یا سه بلوری برای یک بازی جالب به نظر نرسه.

سلام
میگن برای ps4 باید کلا به شبکه پلاس وصل باشی...درسته؟

برای آنلاین بازی کردن بله باید به PSN متصل باشید که پلاس برای بازی کردن ضروری شده ولی سینگل پلیر که بحثش جداست و آفلاینه!

گویا دوتا بازی هست که یکیش رو با نام Critical Project” نام بردن اون یکی رو هم یه عنوان معرفی نشدست

آخ اگه God of War 4 رو بسازن :دی پولیگونی و ترینگل و افکت و این جور بند و بساط هارو برای سالها زیر و رو خواهد کرد :دی

برای آنلاین بازی کردن بله باید به PSN متصل باشید که پلاس برای بازی کردن ضروری شده ولی سینگل پلیر که بحثش جداست و آفلاینه!
یعنی باید پلاس باشیم که بتونیم آنلاین بازی کنیم؟
پف...پس فرقش با xbox چیه؟ ps3 مزیت بزرگش نسبت به xbox همین آنلاینش بود حالا درسته برای بعضی بازی ها انلاین پس میزارن اما بیشتر بازیها آنلاینشون مجانی بود
اگه تا اون موقع وضعیت دلار مشخص نشه باید بیخیال آنلاین بشم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or