من تاريخشو درس يادم ني اگه خودت مي دوني ااينجا تبديل كن:ساعت و تقویم رسمی ایران | Time.irمن که دلیل اصلی خرید PS4 یا XBOX ONE ام بازی FIFAهست!
- - -ویرایش - - -
تاریخ عرضه با زمان خودمون میشه کی؟![]()
من قبلا فکر می کردم که دو سه سال بعد تازه تفاوت گرافیکی بازی ها خودش رو نشون می ده ولی driveclub و killzone نشون دادن تو همون لانچ اندازه یک نسل با بقیه :d تفاوت دارند
حتمی یه سر به این لینک بزنین , یه سری gif گذاشتن از killzone که من با دیدنشون یه لحظه هوشیاریم رو از دست دادم
یه مقایسه جالب هم از forza با driveclub گذاشتن که dc یه نسل جلوتره
البته به چیزشکن نیاز دارید
زود باشین پیامای تبریکتونو بگید من برم براشون توییت کنمHideo Kojima turns 50 today! Happy Birthday Kojima-san! - NeoGAF
Happy Birthday Mark Cerny - NeoGAF
تولد مارک سرنی مبارک!تولد کوجیما هم مبارک!
هر دو تو یه روز به دنیا اومدن!
![]()
Some deep stuff here :d
Hideo Kojima turns 50 today! Happy Birthday Kojima-san! - NeoGAF
Happy Birthday Mark Cerny - NeoGAF
تولد مارک سرنی مبارک!تولد کوجیما هم مبارک!
هر دو تو یه روز به دنیا اومدن!
![]()
Some deep stuff here :d

اگه تا 20 سپتامبر پلاس یک ساله بگیری 3 ماه هم بهت اضافه میدن ، ولی به نظرم صبر کن تا 19 سپتامبر بعد بگیر آخه قیمت دلار داره میاد پایین ، در کل میل خودتونهاقا پلاس بگیرم به نظرتون الان یا بزارم هروقت ps4 اوومد من پلاس نداشتم تاحالا ولی میگن برای ps4 لازمه راسته که ۳ماه مجانی اظافه میشه اگه الان بخریم؟
درسته ممنون سودي هم داره خريدش يعني واجب؟اگه تا 20 سپتامبر پلاس یک ساله بگیری 3 ماه هم بهت اضافه میدن ، ولی به نظرم صبر کن تا 19 سپتامبر بعد بگیر آخه قیمت دلار داره میاد پایین ، در کل میل خودتونه.

پلاس؟ 100% با خریدش سود میکنی! :dدرسته ممنون سودي هم داره خريدش يعني واجب؟![]()