هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

یادم رفت نظر خودمو در مورد بازیهای لانچ بگم
برای من حداقل اونقد خوب هست که جیبمو کلا خالی کنه :دی

1. Call of Duty: Ghosts
2. Battlefield 4
3. #DRIVECLUB
4. Knack
5. Killzone: Shadow Fall *شوترا زیاد میشن شاید اینو با تاخیر بازی کنم
4 تا بازی کافیه فکر کنم در حالی که PS3 سلام میرسونه :دی + بازیهای F2P هم هستن اگه نت یاری کنه !
البته فرض بر اینه که PS4 رو زود بگیرم ! فرض محال که محال نیست ! :دی

با اجازت یه موجودی حساب از جیب مبارک گرفتم تا با خودم مقایسه کنم:d
5 تا بازی فیزیکی اونم تو قاب آبی رنگ پلی کربناتی میشه سر جمع 1500 تومن.(حالا اگه خواستی پک بگیری که وا وی لا)
400 دلار خود کنسول با دوربین 450 دلار اونم به دلار 3100 میشه 1400 تومن.500 تومن هم هزینه حمل و نقل و جیب مغازه دار و 100 تومن هم واسه نایاب بودن.پس کنسول رو هم 2 تومن میزنم خدا بده برکت:d
پس موجودی جیبتون 3.5 تومن هستش.البته یه 100 تومن هم باید بزاری کنار چون قراره واسه این ول خرجی یه صور حسابی هم به اطرافیان بدی:dاگه خاستی دیگه تا آخر ول خرجی بری منم شماره حساب بدم:d

البته من خودمم میخام همون اولا بگیرم ولی با اینا
1-Call of Duty: Ghosts
2. Battlefield 4
3. Killzone: Shadow Fal
و یه دونه دسته اضافی البته با وام ازدواجی که جور خواهم کرد:d

من وایمی‌ستم عید یه دسته دوم در حد آک می‌گیرم که یه FIFA یا KZ هم روش باشه:دی
بعد می‌رم یه دونه I: SS هم باز شده می‌گیرم:دی
کلا وسعم تو نسل بعد به آکبند نمی‌رسه:دی

- - -ویرایش - - -

راستی یه سوال:
بازی ها رو می‌شه روی دستگاه ریخت و بدون دیسک بازی کرد؟!

من وایمی‌ستم عید یه دسته دوم در حد آک می‌گیرم که یه FIFA یا KZ هم روش باشه:دی
بعد می‌رم یه دونه I: SS هم باز شده می‌گیرم:دی
کلا وسعم تو نسل بعد به آکبند نمی‌رسه:دی

- - -ویرایش - - -

راستی یه سوال:
بازی ها رو می‌شه روی دستگاه ریخت و بدون دیسک بازی کرد؟!

نه نمیشه ... میتونی از استور بخری دانلود کنی بریزی تو هاردت

بازیهای دیگه مثل همین War Thunder یا Planet Side 2 روز لانچ قابل دانلود هستن :) واقعا خوش بحال کسی که روز اول با PS4 وصل میشه به PSN :دی
این بازی های Free to Play خیلی به درد اوایل کار کنسول میخورن ! :دی البته خود من که حالا حالاها کنسول نمیگیرم. :|
الآن PS4 این ها رو به عنوان FTP داره و آدم اگه اون اوایل نتونه زیاد بازی بخره ، میتونه یه مدت مجانی با اینا سرگرم بشه :
Blacklight
DC Universe Online
Planetside 2
War Thunder
Warframe
البته Blacklight و Planetside 2 رو نمیدونم همون روز اول میان یا یه کم بعد از عرضه کنسول.

این بازی های Free to Play خیلی به درد اوایل کار کنسول میخورن ! :دی البته خود من که حالا حالاها کنسول نمیگیرم. :|
الآن PS4 این ها رو به عنوان FTP داره و آدم اگه اون اوایل نتونه زیاد بازی بخره ، میتونه یه مدت مجانی با اینا سرگرم بشه :
Blacklight
DC Universe Online
Planetside 2
War Thunder
Warframe
البته Blacklight و Planetside 2 رو نمیدونم همون روز اول میان یا یه کم بعد از عرضه کنسول.

طبق لیستی که ign داذه بیرون هم planetside هم blacklight تا قبل از مارچ میان یا به عبارتی launch window هستن

آقا من یه پیشنهاد میدم!به نظرم Knack و KZ رو نخرید,اینا خوراک پلاسن!
اینو با توجه به این میگم که اولین بازی های فری برا ویتا Uncharted و gravity rush بودن,دو تا از بهترین ها و البته فرست پارتی ها!
خودمم اول فیفا رو میگیرم.تا اومدن DESTINY:x فقط ایندی و F2P و بازی های پلاس!

آقا من یه پیشنهاد میدم!به نظرم Knack و KZ رو نخرید,اینا خوراک پلاسن!
اینو با توجه به این میگم که اولین بازی های فری برا ویتا Uncharted و gravity rush بودن,دو تا از بهترین ها و البته فرست پارتی ها!
خودمم اول فیفا رو میگیرم.تا اومدن DESTINY:x فقط ایندی و F2P و بازی های پلاس!

مرسی به خلاقیت و پشتکار :دی ولی به نظرم KZ رو نمیذارن چون اصلا بهش نمیاد که :دی ولی به نظر منم Knack تو آینده واسه پلاس رایگان میشه چون میتونه اینجوری توسط خیلی ها بازی بشه و فروش نسخه دومش ( اگه بسازن ) تضمین کنه چون مردم بیشتری بازیش میکنمم و اگه بازیه خوبی باشه مردم نسخه بعدیش هم میخرن. ولی کیلزون رو تقریبا همه ی PS بازا میشناسنش و فروش خیلی بالایی هم داره. ولی به هر حال چیزی که مهمه اینه که اونایی که هر سه کنسول سونی رو داشته باشن ماهی حداقل 6 بازی رایگان دارن که دیگه وقت بازی کردن چیزه دیگه ای اصلا نمیشه که بخوان بخرن :دی
بعد اون طرف یدونه فیفا اونم فقط تو اروپا فقط برای کسایی که پیش خرید کردن دارن مجانی میگیرن ذوق مرگ شدن :دی ترول و مسخره کردن نیست! حقیقت محضه!

من قبلا فکر می کردم که دو سه سال بعد تازه تفاوت گرافیکی بازی ها خودش رو نشون می ده ولی driveclub و killzone نشون دادن تو همون لانچ اندازه یک نسل با بقیه :d تفاوت دارند

حتمی یه سر به این لینک بزنین , یه سری gif گذاشتن از killzone که من با دیدنشون یه لحظه هوشیاریم رو از دست دادم

یه مقایسه جالب هم از forza با driveclub گذاشتن که dc یه نسل جلوتره

البته به چیزشکن نیاز دارید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or