هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

فرهاد این اگر قدیمی باشه من پول حجم دانلودم رو ازت میگیرم :دی.
من که ندیده بودم:دی
طرف می‌گه این بیلد دستگاهی که دست ماس واسه E3 ـه باهاش هم یه بازی رو پلی می‌کنه که البته دیگه تو بازی نمی‌ره!
دو بار اول که می‌خواد بره Error می‌ده و دفعه سوم می‌ره تو بازی که بعد از Loading لوگوی UE میاد بعد هم می‌گه Press × To Start و ویدیو تموم می‌شه:دی

گاردین یه مقاله درمورد driveclub نوشته که مقاله که نمی شه بهش گفت انقدر تعریف کرده که رسما شده مدیحه سرایی:d رسما هایپ شدم

در کل اطلاعات خیلی جالبی توش هست مثلا بازی تو کشورهای مختلفی اتفاق می افته و تمام جاده ها, محیط و اب و هوا از روی واقعیت در اورده شده توی e3 ما اسکاتلند رو دیدیم به این یارو هند و کانادا رو هم نشون دادن از draw distance و نورپردازی به غایت تعریف کرده و اطلاعات دیگه پیشنهاد می شه برین بخونینش

احساس می کنم اتفاقی که برای GOW III قبل لانچ اتفاق افتاد و یه ارتقا کیفی خوف داشت برای اینم می افته:d

سلام!
بازی هایی رو که از PSN دانلود کردیم و تو دانلود لیستمون هستن رو میشه با PS4 بازی کرد؟
لطفا اطلاعاتتون دقیق باشه و مثلا منبعتون رو بگید چون این موضوع خیلی برام حیاتیه....
ممنون

سلام!
بازی هایی رو که از PSN دانلود کردیم و تو دانلود لیستمون هستن رو میشه با PS4 بازی کرد؟
لطفا اطلاعاتتون دقیق باشه و مثلا منبعتون رو بگید چون این موضوع خیلی برام حیاتیه....
ممنون
خیـــر ! هیچکدوم از بازیها و کانتنت هایی که واسه PS3 خریدید به PS4 منتقل نخواهد شد. فقط تروفی های شما منتقل میشه.

خیـــر ! هیچکدوم از بازیها و کانتنت هایی که واسه PS3 خریدید به PS4 منتقل نخواهد شد. فقط تروفی های شما منتقل میشه.
سوني تاييد كرده؟!
من بعيد مي دونم
به نظر من همهي كانتنت ها منتقل مي شند اما قابل دانلود از طريق ps4 نيستند بجز اواتار ها!
مثل ps vita كه الان كله دانلود ليستمو نشون ميده اما فقط بازياي ويتا قابل دانلودند!!

سوني تاييد كرده؟!
من بعيد مي دونم
به نظر من همهي كانتنت ها منتقل مي شند اما قابل دانلود از طريق ps4 نيستند بجز اواتار ها!
مثل ps vita كه الان كله دانلود ليستمو نشون ميده اما فقط بازياي ويتا قابل دانلودند!!

بله سونی تایید کرده .

خوب دوستمون امیر هم همینو گفت دیگه .

به خاطر تفاوت سخت افزاری امکان استفاده بازی های PS3 بر روی PS4 وجود نداره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or