هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

يکي از دوستان ما ميگه تو عراق دستگاه ps4 رو ديده و باهاش هم کار کرده البته بازي نه فقط تو منوهاش بوده
حالا ميخواد بياره اگر درست بود بفروشه. به نظر شما قضيه چيه؟ آخه هنوز فروش جهاني شروع نشده؟

يکي از دوستان ما ميگه تو عراق دستگاه ps4 رو ديده و باهاش هم کار کرده البته بازي نه فقط تو منوهاش بوده
حالا ميخواد بياره اگر درست بود بفروشه. به نظر شما قضيه چيه؟ آخه هنوز فروش جهاني شروع نشده؟

چند احتمال در مورد دوستتون هست :

1: زیاد زیر آفتاب بوده
2: زیاده روی کرده
3: اصلا نمیدونه PS4 چه شکلیه

یکی از دوستام که تازه از هند اومده بود گفت الان چند روزه ps4 تو هند ریلیز شده:d
اومدم بهش چنتا فحش بهش بدم دلم نیومد گفتم بزار خوش باشه
کلا جدی نگیرید

شاید منظورشون ویتا بوده ! :دی سخت نگیرید اونا که گیمر نیستن اینجوری حساب میکنن مثلا یادمه به PSP هم میگفتن PS3" PS3 انقد کوچیکه اندازه گوشیه خیلی خفنه" !!! :دی
بگذریم... از این خوشتون میاد ؟!

شاید منظورشون ویتا بوده ! :دی سخت نگیرید اونا که گیمر نیستن اینجوری حساب میکنن مثلا یادمه به PSP هم میگفتن PS3" PS3 انقد کوچیکه اندازه گوشیه خیلی خفنه" !!! :دی
بگذریم... از این خوشتون میاد ؟!

نزار بابا با این دل چیکار کنیم که هر چی میبینه میخواد:دی
پ.ن:فیک نیست:-/

ااااااااااااااااااه؟؟؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟!؟!
[h=1]PlayStation 4 قابلیت تغییر اطلاعات اصلی بازی بر اساس رفتار بازیباز را داراست[/h]
اگر ما تشخیص بدهیم که قسمتی از مردم مسیر خاصی را در بازی پیش بگیرند که ما از آن انتظار نداشته باشیم,ما میتوانیم این اطلاعات را در نسخه ی دیجیتالی به صورت داینامیک و بر اساس رفتار بازیباز تغییر بدهیم ,در واقع این اطلاعات در Blu-ray نیز میتواند گذاشته شود.ما تمام تلاش خود را برای تجربه ی هر چه بهتر بازیبازان انجام خواهیم داد.

این تمام ماجرا نیست. بوسیله ی سیستم ابری,PlayStation 4 قابلیت micro-patching را نیز خواهد داشت.ما حتی میتوانیم کنترل در بازی را تغییر بدهیم.اگر در بالانس و تعادل بازی مشکلی باشد,اگر کسی بگوید که این ماشین در ۶۰ کیلومتر سرعت ۰٫۱ آرام تر حرکت میکند,ما میتوانیم به راحتی این تنظیمات را انجام بدهیم.

بهترین برنامه رو دارم ، 3 و 360 رو میفروشم و همون اول یه 4 میخرم ( بلاخره بابامون نمیخواد یه بازی بعد اینهمه سال برامون بخره:دی دستمو بگیره ببره یه بازی بخره موقع برگشتم یه بستنی قیفی برام بگیره و در غروب محو بشیم :دی؟ )

سخت نگیرید اونا که گیمر نیستن اینجوری حساب میکنن مثلا یادمه به PSP هم میگفتن PS3" PS3 انقد کوچیکه اندازه گوشیه خیلی خفنه" !!!
من یادمه یه اون اوایل ریلیز پلی3 به psp میگفتن دسته ps3!!:d
بهترین برنامه رو دارم ، 3 و 360 رو میفروشم و همون اول یه 4 میخرم ( بلاخره بابامون نمیخواد یه بازی بعد اینهمه سال برامون بخره:biggrin1: دستمو بگیره ببره یه بازی بخره موقع برگشتم یه بستنی قیفی برام بگیره و در غروب محو بشیم :biggrin1:؟ )
از اون قد و هیکلت خجالت بکش:d اصلا تو با اون هیکلت تو غروب محو هم میشی؟!:d

یه livestream از بازی blacklight پخش شده حالا جدا از بازی یه نکته مضخرف توش بود اونم نور کنترلر روی صفحه نمایشگره که بعد رو اعصابه امیدوارم یه فکری به حالش بکنن:(

5d3ea36e42e7b1261.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or