چرا نتونی...صبر کن واسه نسل بعد...سلام به همگی!من دوتومن بودجه دارم حالا بنظرتون میتونم بااین پول یهps4بادوسه تا بازی بگیرم اگه اره تاصبر کنم واسه نسل بعد وگرنه مجبورم یهps3واسه این نسل بگیرم
اون وصلن به دسته برا اینکه ندزدنش.اون دو تا دكمه كنار كانكتور دسته چين ديگه؟
پایگاه اصلی خارج از خانهخوب مثل اینکه قراره سونی تاریخ دقیق ریلیز PS4 رو در gamescom امسال اعلام کنه
چرا نمیشه ازش استفاده کرد ؟؟؟؟ اگه محدودیت منطقه ای نداشته باشه که فقط یه اینترنت خوب میخواد ... البته نگین شما مرفه بی درید خودمم اینترنت آنچنانی ندارم اما فک کنم با همین سرعتم بشه کارایی کرد ... بعضی ها رو میشناسم که اینترنت 14 مگی دارند البته روی گوشی ... همون شرکت خوبه رو میگم !!!!با توجه به پست های قبل معلوم شد که نمیشه از سیستم گایکای در ایران استفاده کرد ... پس بنظرتون PS3 رو نگه دارم ؟
ممنون !! کلا" فهمیدم ولی خدا کنه که یه چیزی وجود بیارن راحت پورت کنن !! که بشه روی خود کنسول نصب کردقضیه اینه که بازیهای PS3 روی PS4 اجرا نمیشن. به دلایل سیستمی. یعنی به همون دلیلی که مثلا بازیهای PS3 رو PC اجرا نمیشن. PS3 و PS4 دو کامپیوتر به شدت متفاوت هستن و اگه قرار باشه یه بازی PS3 روی PS4 هم اجرا بشه، تقریبا باید از اول ساخته بشه. حالا احتمالا تو سال های آینده، کم کم ابزارهایی ساخته میشن که پورت بازیهای PS3 روی PS4 رو راحت تر کنن.
به همین خاطر نمیشه مثلا دیسک بازی PS3 رو گذاشت روی PS4 و اجراش کرد. یا اینکه یه بازی PS3 رو از PSN دانلود کرد و روی PS4 نصب و اجراش کرد (همونطور که نمیشه یه بازی PS3 رو که دانلود می کنیم، روی PC اجرا کنیم).
راه حلی که سونی داده اینه که از گایکای استفاده بشه. تخصص گایکای توی streaming هست. بازی PS3 یا PS2 و ... روی سرورهای سونی اجرا میشه و همزمان شما بازی رو انجام میدی! چیزی روی PS4 اجرا نمیشه.
مثلا من دارم یه ویدئوی 100 مگابایتی دانلود می کنم. streaming یعنی اینکه، هر بایت که دانلود میشه، من بتونم اون بایت رو ببینم. یعنی همزمان با دانلود، ویدئو رو هم می بینم. که البته سرعت دانلود بالایی میخواد. مثال واضح ترش پخش یه مسابقه ی زنده ی فوتبالههمزمان که دوربینا بازی رو فیلمبرداری می کنن، تصاویر فرستاده میشه واسه بیننده ها. یعنی stream میشن. استریمینگ گایکای هم یعنی اینکه همزمان که بازی تو سرور اجرا میشه، منم بازی رو انجام بدم. که اینم اینترنت پدر مادر داری میخواد
دقیقا
اگه بازی رو PS4 نصب و اجرا بشه، دیگه بازیِ PS4 هست.
------------------------
این قضیه که بازیهای PS4 رو اگه از PSN دانلود کنیم، می تونیم در حین دانلود شدنش بازیش کنیم هم به لطف گایکای هست.
یا اینکه مثلا میشه (تقریبا) همه ی بازیهای PS4 رو روی Vita انجام داد. اونم استریمینگ هست. یعنی PS4 میشه مثل یه سرور و بازی رو اجرا میکنه، و با ویتا میشه بازی رو رفت. البته این چیز عجیب غریبی نیست، چون بین ویتا و PS4 قرار نیست اینترنت باشه. این قضیه الان تو WiiU هم هست.
:d ولی میشها !! باشه قبول میکنم !! من چون اینترنتم ذغالی قبولش برام سخته (خودم نمیخوام باور کنم :d)
چرا نمیشه ازش استفاده کرد ؟؟؟؟ اگه محدودیت منطقه ای نداشته باشه که فقط یه اینترنت خوب میخواد ... البته نگین شما مرفه بی درید خودمم اینترنت آنچنانی ندارم اما فک کنم با همین سرعتم بشه کارایی کرد ... بعضی ها رو میشناسم که اینترنت 14 مگی دارند البته روی گوشی ... همون شرکت خوبه رو میگم !!!!
اگ كيفيت رو رو ٣٦٠ پيكسل بزاري من نرم بازي ميكنم ولي لول!اینترنت ایران هر چی هم باشه استفاده از این سرویس برای ما غیر ممکنه.اصلا اطلاع دارید cloud gaming به چه سرعت نتی احتیاج داره؟!
الان یه چیزی برا من سوال شده,جک ترتون گفت در زمان لانچ با خرید اشتراک پلاس هر ماه مثل ps3,psv یه بازی مجانی میشه خب وقتی بازی برا ps4 نیومده چیو می خوان مجانی کنن؟
:bighug:
به غیر از DriveClub که قراره یه نسخه ی خاصش واسه PSN مجانی باشه، بازیهای indie هم هستن که می تونن مجانی بدنشون.الان یه چیزی برا من سوال شده,جک ترتون گفت در زمان لانچ با خرید اشتراک پلاس هر ماه مثل ps3,psv یه بازی مجانی میشه خب وقتی بازی برا ps4 نیومده چیو می خوان مجانی کنن؟
نسخه خاص نداره بازی کامل و بدون کم و کاست نسبت به عرضه فیزیکیش برای PS Plus ها در روز اوب قابل دسترسی هست.به غیر از DriveClub که قراره یه نسخه ی خاصش واسه PSN مجانی باشه، بازیهای indie هم هستن که می تونن مجانی بدنشون.
بازیهای بزرگ باید یه مدت خوبی از زمان عرضه شون بگذره تا مجانی بشن. احتمالا اوایل فقط بازیهای indie مجانی میشن.
بلیفکر کنم گفتن زمان لانچ PS4 بازی Drive Club برای دارندگان Playstation Plus مجانیه:bighug:
![]()