هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان من اخر متوجه نشدم با همین psn ایدی در ps3 توی ps4 هم لاگین می کنم یا کلا سیستم جداست و باید ایدی جداگانه ساخت !

از اون حرفا بودا :d اونوقت اون بدبختی که مثلاً 3000 تا تروفی داره باید اکانتش رو بندازه دور ؟ :d همشون به PSN وصل هستن قرار نیست چیزی عوض شه

از اون حرفا بودا :d اونوقت اون بدبختی که مثلاً 3000 تا تروفی داره باید اکانتش رو بندازه دور ؟ :d همشون به PSN وصل هستن قرار نیست چیزی عوض شه
خوب احمد از اون حرفارو من نزدم که :دی خود سونی یادمه اعلام نکرد همون اوایل که تروفی ها قابل انتقال هست ! سند و مدرک داری خیالمو راحت کنی مشخص می شه من اشتباه یادم مونده و گر نه تو مولتی tlou جبرانش می کنم برات :دی نکته دیگه اینکه امکان ساخت چند تا اکانت هم وجود داره یا مثل ویتا نمی شه دیگه !؟

جانه من یکی جواب بده :-s

فعلا که اسمی اورده نشده . احتمال داره در اینده به صورت دانلودی قابل دسترس باشن !

آخرین ویرایش:
خوب احمد از اون حرفارو من نزدم که :دی خود سونی یادمه اعلام نکرد همون اوایل که تروفی ها قابل انتقال هست ! سند و مدرک داری خیالمو راحت کنی مشخص می شه من اشتباه یادم مونده و گر نه تو مولتی tlou جبرانش می کنم برات :دی نکته دیگه اینکه امکان ساخت چند تا اکانت هم وجود داره یا مثل ویتا نمی شه دیگه !؟

!

اصلاً چیزی نیست که سونی بخواد اعلام کنه :d عین VITA میتونی با آیدی خودت وارد شی و تروفی و بازی ــاتو Sync کنی :d

اصلاً چیزی نیست که سونی بخواد اعلام کنه :d عین VITA میتونی با آیدی خودت وارد شی و تروفی و بازی ــاتو Sync کنی :d
پس من با همین ایدی که تو ps3 انلاین بازی می کنم وقتی ps4 خریدم لاگین می کنم و با همین ایدی هم تو ps4 بازی می کنم دیگه ؟ :دی نشد تو مسئولی :دی چند تا اکانت هم می شه ساخت یا مثل ویتا فقط یک اکانت ؟

یعنی من بخاطر 3 تا بازی god of war 3 & god of war 4 اسمه اینکی god of war ر. کامل املاییشو بلد نسیتم :D و tlou باید ps3 بخرم ؟ :|
شما صبر کنید ببینید خبرای جدید چی میگه !! ولی میتونید صبر کنید قیمت بیاد پایین یه فت بگیری و همه اینا رو +آنچارتد ها هوی رین و... رو بازی کنید !

دوستان کسی خبر از او مانیتور روی دسته Ps4 داره ؟
اصلا چی هست اون تیکه ؟
ماااااااااااااااااااااااااااااااااادر به گرید این تریلر جدیدی هست که سونی سایت رسمیش گذاشته چه می کند ledو:-otouch pad:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
play roooom
در اصرع وقت لینک بدون قند شکنو خواهم گذاشت
بدون قند شکن
ویدیوی اول خودم دقیق ندیدمش(درحال دانلود):
http://www.videogetting.com/download.php?d=iC0opDha69w.avi.yt
دومی:مادر بر اعضایم فاتحه
www.videogetting.com/download.php?d=vv5uI2vlXE8.avi.yt
se7en sin@
این ویدیو همونی نیست که تک دمو رباتهارو برای تست دوربین و تاچ پد گذاشتن؟
اگه اونو دیدید باید بگم دقت دوربین تو فضای کوچیکی مثل اتاق واقعا" عالیه
تاچ پد که حرف نداره ، فکرشو نمیکردم که انقدر کارایی بالایی داشته باشه .خیلی وقت پیش میخاستم آپلودش کنم
ولی از وسط ویدیو صدا قطع میشد.
ویدیوهایی که گذاشتی رو آپلود کردم تو putlocker
ویدیو اول:
VideoGetting.avi | PutLocker
ویدیو دوم:
VideoGetting-2.avi | PutLocker

بفرمايد

آقایون این ویدئو PLAY ROOM که تو سایت سونی پلی استیشن هست چقدرش واقعیه ؟
یعنی اون ادما به صورت سه بعدی تو اتاق ظاهر میشن . و میشه باهاشون بازی کرد ؟
اگه همش واقعی باشه این تکنولوژی میترکونه . :x

آقایون این ویدئو PLAY ROOM که تو سایت سونی پلی استیشن هست چقدرش واقعیه ؟
یعنی اون ادما به صورت سه بعدی تو اتاق ظاهر میشن . و میشه باهاشون بازی کرد ؟
اگه همش واقعی باشه این تکنولوژی میترکونه . :x
اگه eye pet رو توی پلی 3 بازی کرده باشی مثله همونه.
توی تلوزیون به نمایش در میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or