هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

همش که واقعی نیست تا حدودایی شبیه اونه. باز میشه گفت این تکنولوژی میترکونه =))

از لحاظ علمی میشه این کار رو کرد همون طور که مایکرو و سامسونگ هم یه چیی مثل این رو نشون دادن . با دوربین و چراغ دسته و صفحه ی لمسی دسته و رم قوی کنسول فکر میکنم بشه این کار رو کرد .
ولی بازم فکر کنم اگه همش واقعی بود تا الان کلی خبر و انتقاد و لایک و .... به این تکنولوژی میدادند . بازم از یه لحاظ اگه دروغ باشه چرا تو سایت سونی پلی استیشنه ؟
کلا هنگیدم .

- - -ویرایش - - -

اگه eye pet رو توی پلی 3 بازی کرده باشی مثله همونه.
توی تلوزیون به نمایش در میاد.

گیم پلیش رو دیدم ( http://www.youtube.com/watch?v=uFbB1W9t0KY ) این که بیرونه . مرده داره باهاش بازی میکنه .
میشه راجب این بازی بیشتر توضیح بدین ؟ (گیم پلی چطوریه و .... )
یعنی این PLAY ROOM هم اون خرس ها داخل تلوزیون به نمایش درمیان ؟

- - -ویرایش - - -

به قول دوستمون در تلوزیون به نمایش درمیاد .
این هم لینک ویدئو :
http://www.youtube.com/watch?v=ZM4AX6_wm-Q

همش که واقعی نیست تا حدودایی شبیه اونه. باز میشه گفت این تکنولوژی میترکونه =))
همه ـش واقعیه ! :دی یه ویدئو توی سایت Engadget بود که یه نفر رفته بود این چیزا رو امتحان میکرد. یه سری عکس ازش گرفتم (سمت چپی ها برای ویدئوی رسمی سونی هست و سمت راستی ها برای نمایش زنده)
فقط اون قسمت Air Hockey رو توی نمایش زنده امتحان نکردن که اونم مطمئناً مثل بقیه قسمت ها واقعی هست ! به جاش توی نمایش زنده هم یه چیزایی بود که توی تریلر نبود ، مثلاً اون روباته که عصبانی میشه ، به جز آتیش زدن کله ملت ، میتونه کله ـشون رو یخ هم بزنه و باید طرف کله ـش رو تکون بده تا یخ آب بشه !

چیز خیلی جالبیه ، ولی با توجه به EyeToy و PS Eye خیلی هم عجیب نیست ! :دی نمونه پیشرفته تر دوربین های قبلی هست دیگه. یعنی یه تصویری توی تلویزیون دیده میشه که میشه باهاش در تعامل بود و یه کارایی روش انجام داد.
کلاً درسته که دوربین PS4 به Kinect نمیرسه ، ولی دیگه خیلی هم داغون نیست و میشه یه کارهایی باهاش کرد ! :دی

آره دیگه همه اینا داخل تلویزیون هست ! نه اینکه روبات ها واقعاً کف اتاق باشن ! :دی

آخرین ویرایش:
این الان یچیز تو همون مایه های پروژه مایکروسافت ایلو روم بود چی بود.ای الان شبیه همونه؟
نه ، فرق دارن ! :دی اون به وسیله ترکیب کینکت و یه پروژکتور ، میتونه افکت ها رو داخل اتاق نمایش بده ! ولی اینا داخل تلویزیون هستن و یه حالت تعاملی دارن ! :دی
البته سونی هم یه پروژه شبیه اون داشته که نمیدونم به کجا رسیده.

از لحاظ علمی میشه این کار رو کرد همون طور که مایکرو و سامسونگ هم یه چیی مثل این رو نشون دادن . با دوربین و چراغ دسته و صفحه ی لمسی دسته و رم قوی کنسول فکر میکنم بشه این کار رو کرد .
ولی بازم فکر کنم اگه همش واقعی بود تا الان کلی خبر و انتقاد و لایک و .... به این تکنولوژی میدادند . بازم از یه لحاظ اگه دروغ باشه چرا تو سایت سونی پلی استیشنه ؟
کلا هنگیدم .

- - -ویرایش - - -

گیم پلیش رو دیدم ( Eyepet / Eye Pet Gameplay 1 - YouTube ) این که بیرونه . مرده داره باهاش بازی میکنه .
میشه راجب این بازی بیشتر توضیح بدین ؟ (گیم پلی چطوریه و .... )

- - -ویرایش - - -

به قول دوستمون در تلوزیون به نمایش درمیاد .
این هم لینک ویدئو :
PS4 The PlayRoom - YouTube
یه موجود میسازی به انتخاب خودت و میتونی روش کارای مختلف انجام بدی.
مثلا مو هاشو درس کنی یا ببریش حموم و بهش غذا بدی و از این جور چیزا.
اونم خرس نیس خودمم نمیدونم چیه.:d
با موو کار میکنه بازیه ولی نسبت به حرکت های دستم عکس العمل نشون میده.
ولی اره به نظر من 100 درصد تو تلوزیونه.

- - -ویرایش - - -

همه ـش واقعیه ! :دی یه ویدئو توی سایت Engadget بود که یه نفر رفته بود این چیزا رو امتحان میکرد. یه سری عکس ازش گرفتم (سمت چپی ها برای ویدئوی رسمی سونی هست و سمت راستی ها برای نمایش زنده)
فقط اون قسمت Air Hockey رو توی نمایش زنده امتحان نکردن که اونم مطمئناً مثل بقیه قسمت ها واقعی هست ! به جاش توی نمایش زنده هم یه چیزایی بود که توی تریلر نبود ، مثلاً اون روباته که عصبانی میشه ، به جز آتیش زدن کله ملت ، میتونه کله ـشون رو یخ هم بزنه و باید طرف کله ـش رو تکون بده تا یخ آب بشه !

چیز خیلی جالبیه ، ولی با توجه به EyeToy و PS Eye خیلی هم عجیب نیست ! :دی نمونه پیشرفته تر دوربین های قبلی هست دیگه. یعنی یه تصویری توی تلویزیون دیده میشه که میشه باهاش در تعامل بود و یه کارایی روش انجام داد.
کلاً درسته که دوربین PS4 به Kinect نمیرسه ، ولی دیگه خیلی هم داغون نیست و میشه یه کارهایی باهاش کرد ! :دی

آره دیگه همه اینا داخل تلویزیون هست ! نه اینکه روبات ها واقعاً کف اتاق باشن ! :دی
لینک ویدیو اون زنده رو میزاری؟

فقط به کمک Cloud امکانپذیره
Cloud ــه سونی 0.000001 مال ماکرو نیست که قدرت کنسول رو تا 4000 برابر افزایش بده :(

داداش من .. اون 400 برابر نمیکنه... بازی کلا روی سرور های مایکرو اجرا میشه که انویدیا اعلام کرد(خیلی وقت پیش) بخاطر لتنسی بالا و نبود زیر ساخت جهانی این پروژه فعلا غیر قابل انجامه ...
کلود پلی استیشن هم قابلیت همچین کاری رو داره به این صورت که شما بازی های پلی استیشن 3 رو روی سرور های سونی (گای کای) بازی میکنین..
ضمنا این که بازی رو روی سرور های کلود بازی کنین ربطی به کنسول نداره حتی با ویتا و یک گوشی اندروییدی هم میتونین این کارو بکنین (پروژه ان لایو که یادتونه؟)
ضمنا کسی از قدرت کلود مایکرو و نه سونی خبری نداره چون تا حالا یک بازی تحت کلود با گرافیک معرفی نشده ...دقیقا بخاطر همین مشکلات ان لایو و اینترنت ...( این مشکل فقط برا ایران نیست حتی نت کل امریکا هم هنوز به اون حد نرسیده کل بازی بصورت کلود پردازش بشه) و فقط بعضی از قابلیت هایی مثل Driveتو فورتزا 5از این قابلیت استفاده میکنن که خیلی بیخود هستش ... این قابلیت نوع بازی شما رو تشخیص میده و دستگاه بجای شما بازی میکنه که بنده نمیدونم چه لذتی داره دستگاه بجای شما بازی کنه:-/

من الآن فیــــلـــترشکن ندارم و مطمئن نیستم این باشه. ولی زمانش که به زمان ویدئوی من میخوره و 99% خودشه ! :دی
AvpCdtjTrAo (لینک Youtube)
آریا لینک ویدیو اینه که صداش هم درسته:
zbp0OfQAT68

[video=aparat;z4mQK]http://www.aparat.com/v/z4mQK[/video]

آخرین ویرایش:
باهاشون شرط میبندم خیلی زود خبرهای خوبی از Legend of Dragoon میشنویم :دی
---
نه این نه.
اینو دیدم.
زندشو.
زنده مرده داره میگه؟ ویدئوی رسمی منتشر شده توسط سونی. چیزی بیشتر از این میخوای؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or