Victor Sullivan
کاربر سایت
Playstation 4
کنسول یه چیزی مثل این باشه من روز اول میخرم
من که کنسول این شکلی باشه همون روز خود کشی میکنم. عجب سلیقه ای !!!!!!!!!!
Playstation 4
کنسول یه چیزی مثل این باشه من روز اول میخرم
ایده هاش رو میگم وگرنه قیافه کلی که اینجا گذاشته شبیه پاکت سیگارهمن که کنسول این شکلی باشه همون روز خود کشی میکنم. عجب سلیقه ای !!!!!!!!!!
واسه من هم ظاهر خیلی مهمه!
یعنی اگه PS4 به شدت زشت باشه ، بی خیال بازی هاش میشی و نمیخری ؟!واسه من هم ظاهر خیلی مهمه!
نه خوب نیستبه نظر شما دوستان الان ps3 بخریم خوبه یانه؟ تا کی بازی ها برای ps3 هم عرضه میشوند؟
به نظر شما دوستان الان ps3 بخریم خوبه یانه؟ تا کی بازی ها برای ps3 هم عرضه میشوند؟
من نمیدونم مگه سونی از PS1 کنسولی زشت تر هم میتونه خلق کنه!؟یعنی اگه PS4 به شدت زشت باشه ، بی خیال بازی هاش میشی و نمیخری ؟!
بلیقانع شدی؟!
کنسول در شرایط فعلی از زن مهم ترهمن نمیدونم مگه سونی از PS1 کنسولی زشت تر هم میتونه خلق کنه!؟
ولی هنوز بعد از n سال قیافه اش جلو چیشامه :crying1:
@ دوستانی که رو قیافه کنسول حساسن
باو زن که نمیخواید بیگیرید
مسلما سخت افزار مهم تره اما ابهت ظاهری هم خیلی شرطهصورت زیبای ظاهر هیچ نیست
برای من سیرت کنسول مهم تر از ظاهرشه
سلام من تازه عضو شدم یه سوال داشتم می خواستم ببینم میشه توایران pl4 رو پیش خرید کرد هرچند می دونم قیمت نهاییش نیومده اما به نظر شما میشه؟
---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------
آره گل گفتی فرق قیمت جهانی و حتی گرانی دلار بازهم قیمت سرسام آوری اعلام میشه امیدوارم قیمت مغقولی داشته باشه تا خیلی ها تو ایران ازش استفاده و لذت ببرن از جمله خودم
عکس احتمالی ps4
عکس احتمالی ps4