هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به نظر شما دوستان الان ps3 بخریم خوبه یانه؟ تا کی بازی ها برای ps3 هم عرضه میشوند؟

اگر بتونی از دو ابر عنوان The Last of Us و Beyond: Two Souls بگذری و بی خیالشون بشی
جواب من اینه : الان اصلا وقت خوبی برای خریدن کنسول نیست :d

یعنی اگه PS4 به شدت زشت باشه ، بی خیال بازی هاش میشی و نمیخری ؟! :دی
من نمیدونم مگه سونی از ^:)^PS1 ^:)^ کنسولی زشت تر هم میتونه خلق کنه!؟ :-/ :دی
ولی هنوز بعد از n سال قیافه اش جلو چیشامه :crying1:

@ دوستانی که رو قیافه کنسول حساسن
باو زن که نمیخواید بیگیرید :| :دی
قانع شدی؟!
biggrin1.gif
بلی :دی

آخرین ویرایش:
من نمیدونم مگه سونی از ^:)^PS1 ^:)^ کنسولی زشت تر هم میتونه خلق کنه!؟ :-/ :دی
ولی هنوز بعد از n سال قیافه اش جلو چیشامه :crying1:

@ دوستانی که رو قیافه کنسول حساسن
باو زن که نمیخواید بیگیرید :| :دی
کنسول در شرایط فعلی از زن مهم تره:دی
این همه دختر ریخته تو خیابون و به صورت رایگان هم می‌شه مخ زد ولی کنسول کجاش رایگان ـه؟!:دی
قانع شدی؟!:دی

صورت زیبای ظاهر هیچ نیست
برای من سیرت کنسول مهم تر از ظاهرشه
مسلما سخت افزار مهم تره اما ابهت ظاهری هم خیلی شرطه
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
احتمال 99 درصد ظاهرش هم بدجوری جالب میشه چون الان دنیا رو تبلیغات میچرخه و سونی هم نمیاد ازین موضوع غافل شه اون هم کنسولی به این عظمت!
آشغالترین جنسها رو طوری ظاهرشون آراسته میکنن که مشتری جلب شه چه برسه ps4!

سلام من تازه عضو شدم یه سوال داشتم می خواستم ببینم میشه توایران pl4 رو پیش خرید کرد هرچند می دونم قیمت نهاییش نیومده اما به نظر شما میشه؟

---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

آره گل گفتی فرق قیمت جهانی و حتی گرانی دلار بازهم قیمت سرسام آوری اعلام میشه امیدوارم قیمت مغقولی داشته باشه تا خیلی ها تو ایران ازش استفاده و لذت ببرن از جمله خودم

سلام من تازه عضو شدم یه سوال داشتم می خواستم ببینم میشه توایران pl4 رو پیش خرید کرد هرچند می دونم قیمت نهاییش نیومده اما به نظر شما میشه؟

---------- نوشته در 05:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:38 PM ارسال شده بود ----------

آره گل گفتی فرق قیمت جهانی و حتی گرانی دلار بازهم قیمت سرسام آوری اعلام میشه امیدوارم قیمت مغقولی داشته باشه تا خیلی ها تو ایران ازش استفاده و لذت ببرن از جمله خودم

احتمالا بشه ولی نه پیش خرید بلکه خرید برای اینکه سایت هایی هستن مثل Orado.ir و... که کنسول هایی از این قبیل رو می فروشن مثل Wii U که تازه اومده بود

---------- نوشته در 07:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:43 PM ارسال شده بود ----------

عکس احتمالی ps4
a4nbdm54egxyyaab4q.jpg

این یکی از عکساس می تونید چندتای دیگرو از اینجا هم ببینید که همین طرحو دارم

(این طرح منو یاد PlayStation 2 میندازه!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or