هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اسرار ps4: اصلاحات بسيار شديد radeon و طراحي يك ابر apu
Secrets of the PS4: Heavily modified Radeon, supercharged APU design | ExtremeTech
اين مقاله 1 ساعت پيش منتشر شده و نكته اي كه در اين مقاله جالب اينكه اطلاعاتش خيلي با جزييات و همچنين يه نكته ديگه هم كه داره اينه كه وجود فناوريه Hsa رو در apu به كار رفته در ps4 تاييد ميكنه ، مهمترين كاربرد اين فناوري استفاده همزمان ودر ان واحد (نه به صورت نوبتي)gpu و CPU از حافظه سيستم هست اين فناوري هنوز تا كنون در هيچ pc استفاده نشده، همچنين نويسنده معتقد كه از اين فناوري در next xbox استفاده نشده و اين قضيه ميتونه يكي از تفاوت ها بين دوكنسول باشه .:)
پ ن :خب داش رضا 1دقيقه زودتر ازمن خبر رو گذاشت چون من كاربر جديدم نميتونم پستم رو پاك كنم . شرمنده دوستان:">

آخرین ویرایش:
mig

:d:d:d

ps4_logo_background.jpg

:x:x:x

سلام دوستان
این که میگن کنسول جدید بازی های PS3 رو اجرا نمیکنه تا چه حد صحت داره؟
یعنی کسی PS4 بگیره باید بازی های PS3ش رو بزاره در کوزه؟!

سلام دوستان
این که میگن کنسول جدید بازی های PS3 رو اجرا نمیکنه تا چه حد صحت داره؟
یعنی کسی PS4 بگیره باید بازی های PS3ش رو بزاره در کوزه؟!
کسی که بازی ps3 داره یا ps3 داره . یا اینکه فروشنده ست . در حالت اول می تونه بازیهای ps3 رو توی ps3 ش بازی کنه . در حالت دوم تا چند وقت می تونه خدمات پس از فروش به مشتریاش بده . :d

شما الان حرف من رو تائید کردین دیگه آره؟ ;)
این چه مدلیه دیگه! ps3 که اومد بازی های ps2 و ps رو ساپورت کرد، xbox360 هم که اومد تمام بازی های xbox رو ساپورت کرد حالا اینا واسه چی همچین کاری کردن!!!؟
کافیه xbox720 بازی های xbox360 و قبلی ها رو ساپورت کنه اونوقت سونی چه جوابی به هوادارانش میخاد بده؟!

شما الان حرف من رو تائید کردین دیگه آره؟ ;)
این چه مدلیه دیگه! ps3 که اومد بازی های ps2 و ps رو ساپورت کرد، xbox360 هم که اومد تمام بازی های xbox رو ساپورت کرد حالا اینا واسه چی همچین کاری کردن!!!؟
کافیه xbox720 بازی های xbox360 و قبلی ها رو ساپورت کنه اونوقت سونی چه جوابی به هوادارانش میخاد بده؟!
توسط سيستم cloud gaming بازي هاي ps3 براي ps4 ساپورت خواهند شد.

آخرین ویرایش:
شما الان حرف من رو تائید کردین دیگه آره؟ ;)این چه مدلیه دیگه! ps3 که اومد بازی های ps2 و ps رو ساپورت کرد، xbox360 هم که اومد تمام بازی های xbox رو ساپورت کرد حالا اینا واسه چی همچین کاری کردن!!!؟کافیه xbox720 بازی های xbox360 و قبلی ها رو ساپورت کنه اونوقت سونی چه جوابی به هوادارانش میخاد بده؟!
ps3 قابلیت پشتیبانی از ps2 رو نداشت و 360 هم پشتیبانی از xbox.پشتیبانی از اینا فقط تو کنسولای هک شده هستش.و دلیل اینکه ps4 از ps3 پشتیبانی نمیکنه بخاطر ساختار متفاوت و ارزونتر در اوردن کنسول ps4 هستش ...نه مثل سری اول Ps3 که پشتیبانی رو داشت از ps2 و فروشش برا خود شرکت هم با اون قیمت به ضرر بود :)

توسط سيستم cloud gaming بازي هاي ps3 براي ps4 ساپورت خواهند شد.

بحث تخصصی شد :d میشه یکم توضیح بدین که این سیستم چیه؟ ممنون

ps3 قابلیت پشتیبانی از ps2 رو نداشت و 360 هم پشتیبانی از xbox.پشتیبانی از اینا فقط تو کنسولای هک شده هستش

تا اینا هک بشن که موهای ما مثه دندونامون سفید شده o:-)

ps3 قابلیت پشتیبانی از ps2 رو نداشت و 360 هم پشتیبانی از xbox.پشتیبانی از اینا فقط تو کنسولای هک شده هستش.و دلیل اینکه ps4 از ps3 پشتیبانی نمیکنه بخاطر ساختار متفاوت و ارزونتر در اوردن کنسول ps4 هستش ...نه مثل سری اول Ps3 که پشتیبانی رو داشت از ps2 و فروشش برا خود شرکت هم با اون قیمت به ضرر بود :)

ps3 های نسل اول یعنی 60 گیگ و 20 گیگ توانایی اجرای بازیای ps2 رو داشتند که برای کاهش هزینه توی مدل های بعدی اون mod chip رو برداشتند

بحث تخصصی شد :d میشه یکم توضیح بدین که این سیستم چیه؟ ممنون

تا اینا هک بشن که موهای ما مثه دندونامون سفید شده o:-)
قابليت cloud gaming يا فضاي ابري يه قابليت انلاين هست كه در واقع شما به يه سرور مركزي وصل ميشيد و همين سرور وظيفه اجرا بازي رو داره و ديگه فرقي نميكنه شما ديوايستون چيه ، حالا از اون جايي كه سوني با صرف هزينه 380ميليون دلار شركت gaikai كه يكي از مهمترين شركت هاي ارائه دهنده اين سرويس هست رو مدتي پيش خريداري كرد گفته ميشه كه ps4 از اين قابليت هم پشتيباني ميكنه ودر اينده بااستفاده از اين سيستم بازي هاي ps3 براي ps4 قابل اجرا خواهند بود البته اين سيستم نياز به اينترنت با سرعت خوب داره.

خداییش شکل کنسول براتون مهمه؟!
من الآن جدی یادم رفته PS3 چه شکلی هست :| :دی
برای بقیه نمی‌دونم ولی برای من آره:دی
کنسول باید یه ابهت یا یه شکل خاصی داشته باشه! مثلا من طراحی X360 رو از Xbox خیلی بیشتر دوست دارم! Xbox شبیه یه کارتن مقوایی بود که روش بزرگ نوشته بودن X :|
یا مثلا PS3 خیلی خوشگل تر از PS2 بود! PS2 انگار پِرِس شده بود:|:دی
الان اینی که گذاشتم خیلی شاخ ـه:دی
بدنه کنسول با توجه به بازی عوض می‌شه و هیچ دکمه ای هم رو کنسول نیست و همه چی دیجیتالی ـه:x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or