وقتی دسته رو به شارژ میزنی ولی رنگش تغییر نمیکنه یا یک لحظه زرد میشه بر میگرده به حالت اول یعنی دسته شارژ هست و نیازی به شارژ شدن نداره.[/QUOTE]ولی برای من رنگش آبیه
ممنون از جوابتون
یعنی الان که همینجوری آبی مونده شارژ شده؟
وقتی دسته رو به شارژ میزنی ولی رنگش تغییر نمیکنه یا یک لحظه زرد میشه بر میگرده به حالت اول یعنی دسته شارژ هست و نیازی به شارژ شدن نداره.[/QUOTE]ولی برای من رنگش آبیه
ممنون از جوابتون
اقا فرق دکمه های ریجن 2 ژاپن فقط برای منو هست یا توی بازی هم فرق هست؟
اقا درضمن وقتی داری بازی می کنی یک هو می فهمی دسته شارژش تموم شد میشه با کابل بازی کرد ؟ کابل تو خود دستگاه هست؟
موقعی که باید upload میکردی اونجا بودچطور میشه فیلم هایی که با PS4 میگیریم رو trim کنیم؟
یادمه قبلاً گزینه ای بود ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم !
جفت میخری بازی میکنی D: کاری ندارهکسی که عاشق انحصاری های جفت کنسول هاست تکلیفش چیه؟
از یه طرف halo و geow و titanfall و ...
از طرف دیگه gowو tlouو infamous و ...
اگر کشور رو امریکا زدی یا USA باید ادرس امریکا بدی yes .برای ساخت اکانت باید آدرس آمریکا بدی..؟ بعد ریجن 1 ها باید کشور رو بزنن USA
عشق فقط یکیه بشه دوتا دردسر ساز میشه..:d
تکلیف خودتو مشخص کن:d
منظور psn کارت هست دیگه ؟میخواستم بدونم دلار رو باید از کدوم قسمت وارد کنسول کنم؟
سلام عزیزسلام دوستان
چنتا سوال :
1-چنتا ریجن داره و تفاوت هاشون در چیه؟
2-قیمت بازیش در چه حده؟
3-هک شده؟یا قراره بشه؟
4-من اخرین کنسولی که داشتم پی اس 1 بوده!!!!!یادش بخیر الان که بخوام دوباره بگیرم پی اس 4 بگیرم بهتره یا اکس باکس وان ؟ خیلی وقته تو نخ بازی نبودم باری های انحصاری هم نمیشناسم که بخواد برام مهم باشه!!!
البته با پی سی و لبتاب بازی میکردم.....
فعلا همینا رو جواب بدین
ممنون
سلام عزیزبرای آنلاین بازی کردن کد آنلاین بازی لازمه؟؟
آره من وصل میکنم.اگر وسط آپدیت برق بره باید از اول دانلود کنید بهتره که آپدیت ها رو با pc دانلود کنیدسلام . خونمون روزی 2 3 برقش میره میخواستم بدونم شماها به محافظ وصل میکنین ps4 رو؟ اگه وسط update برق بره مشکلی پیش میاد؟
Army style ممنون برای توضیح کاملتر فقط دوتا سوال سلفون چیه؟اگه از کدها استفاده کرده باشه من میتونم دیگه ازش استفاده کنم؟